رفتن به مطلب

بازدهی پایین سیستم

Abbas Ma
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز و گل سایت .

بنده به تازگی سیستمم رو ارتقا دادم . قبل از ارتقا سیستم به کل AMD بسته شده بود و بسیار راضی بودم ولی از زمانی که سیستم رو ارتقا دادم یکم دارم اذیت میشم .

این مشخصات سیستم بنده هست .

CPU : FX-6300 Vishera 6Core

یک چهار گیگ Apacer و دو عدد 2 گیگ GeilRam : 8 GB DDR3

VGA : R7 250 Gddr5 Saphire

Main : MSI 970A-G43

Power : 480 Green

H.D.D : Seagate 320

--------------

بنده نمیدونم که مشکل سیستم چی هست ، همه چیز رو نو کردم به جز دو تا رم Geil ها ، ولی بازم احساس میکنم که بازی هایی که میخوام انجام بدم رو نمیکشه . مجبورم که Dead Rising 3 رو روی رزولوشن پایین برم ، Sleeping Dogs

, Mortal Kombat X هم همینطور ، موقع اجرای بازی دد رایزینگ 3 سی پی یو میره روی صد وای میسته و بعد اوکی میشه در طول بازی هم سی پی یو اذیت نمیکنه فقط گرمای زیادی احساس میکنم میده ، اون سری هم که خمیر زدم بعد چند روز خمیر خشک شده بود زیرش انگاری ، نمیدونم از حرارت هست یا چیز دیگه ، الان یک گرافیک دو هم دارم DDR3 ولی اون هم نمیکشه برای سیستم . آخه دلیلش چی میتونه باشه ؟ ممکنه به خاطر نداشتن فن باشه ؟ به خاطر گرد و خاک زیادی که هست توی شهرمون من فن نذاشتم برای کیس ، چونکه خیلی خاک و شن وارد دستگاه میکرد ، خمیر سیلیکونی هم که زدم روی CPUم از نوع معمولی هست . همون هزاری ها ، الان واقعا هنگم که سیستمم چه مشکلی میتونه داشته باشه ، CPU که خوبه ، رم که خوبه ، گرافیک متوسط ولی نه اینکه این بازی ها رو نشه روی مدیوم هم رفت ، پیشنهاد دوستان چیه ؟ میشه بنده رو راهنمایی کنید ؟ یکی از دوستان میگه که خمیر سیلیکون بهتر استفاده کنی مشکل سی پی یوت حل میشه ولی مشکل من تنها این نیست و سرعت بسیار پایینه برای بازی ها . Cpu و گرافیک سالم هستن خرابی هم ندارن .

ممنون میشم که من رو راهنمایی بفرمایید .

لینک به دیدگاه

گرافیک ضعیفی دارید، بیشتر از این نباید ازش انتظار داشت.

دمای cpu اگر زیاد بالا نمیره، مشکلی نداره که خمیر خشک میشه یا نه

لینک به دیدگاه

گرافیک ضعیفی دارید، بیشتر از این نباید ازش انتظار داشت.

دمای cpu اگر زیاد بالا نمیره، مشکلی نداره که خمیر خشک میشه یا نه

دمای سیستم بالا میره .

یعنی تمام مشکل من مال گرافیکه ؟ یا مشکل از سی پی یو هم هست ؟ ضعیف نیست سی پی یو ؟

لینک به دیدگاه

دمای سیستم بالا میره .

یعنی تمام مشکل من مال گرافیکه ؟ یا مشکل از سی پی یو هم هست ؟ ضعیف نیست سی پی یو ؟

در کل سیستم شما برای بازی ها روز ضعیف هست.

مخصوصا گرافیک

سی پی یو شما هم حد متوسط حساب میشه در حد i3 4160 هست.

ولی گرافیک خیلی ضعیف هست برای این جور بازی ها حداقل باید یه گرافیک 700 تا 900 تومن داشته باشی تا بازی رون اجرا بشه.

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

دمای سیستم بالا میره .

دما چند میشه دقیق؟

بله CPU هم ضعیفه ولی من فکر میکنم در حال حاضر گرافیکتون داره محدودیت ایجاد میکنه.

برای اینکه متوجه بشین CPU داره محدودیت ایجاد میکنه یا گرافیک، تسک منجر ویندوز و gpuz رو در حال اجرای بازی، باز بذارید. بعد از بازی خارج بشید و ببینید که cpu بیشتر به ۱۰۰٪ نزدیک بوده یا gpu utilization ؟

لینک به دیدگاه

من این cpu رو برای کسی بستم cpu ت خوبه تنها موردت گرافیک هست و نصب یک کولر خوب روی cpu چه 4100 با اون فن مسخرش که صدای هوا پیما میده چه این cpu و چه سری 8000 همشون احتیاج به کولر خوب و پاور خوب دارند 

بعدش شما یک کارت r9 280 x بگیر حله 

لینک به دیدگاه

در کل سیستم شما برای بازی ها روز ضعیف هست.

مخصوصا گرافیک

سی پی یو شما هم حد متوسط حساب میشه در حد i3 4160 هست.

ولی گرافیک خیلی ضعیف هست برای این جور بازی ها حداقل باید یه گرافیک 700 تا 900 تومن داشته باشی تا بازی رون اجرا بشه.

گرافیک متوسط و خوب که تا دو سال دیگه جواب بده چی سراغ دارید ؟

دما چند میشه دقیق؟

بله CPU هم ضعیفه ولی من فکر میکنم در حال حاضر گرافیکتون داره محدودیت ایجاد میکنه.

برای اینکه متوجه بشین CPU داره محدودیت ایجاد میکنه یا گرافیک، تسک منجر ویندوز و gpuz رو در حال اجرای بازی، باز بذارید. بعد از بازی خارج بشید و ببینید که cpu بیشتر به ۱۰۰٪ نزدیک بوده یا gpu utilization ؟

والا از اون گجت ویندوز که استفاده میکنم میره روی صد بعد از 30 ثانیه دوباره اوکی میشه .

من این cpu رو برای کسی بستم cpu ت خوبه تنها موردت گرافیک هست و نصب یک کولر خوب روی cpu چه 4100 با اون فن مسخرش که صدای هوا پیما میده چه این cpu و چه سری 8000 همشون احتیاج به کولر خوب و پاور خوب دارند 

بعدش شما یک کارت r9 280 x بگیر حله 

ممنون از راهنماییت . :)

لینک به دیدگاه

درود.

همونطور که دوستمون گفت سی پی یو مشکلی نداره . اما کارت گرافیکت ضعیفه و گلوگاه ایجاد کرده.

اولین کاری که میکنی درایور Catalyst 15.6 رو نصب کن توی اکثر بازی ها افزایش فریم میده.

این هم لینک:

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=45052

و بعد دنبال یه کارت گرافیک بالاتر باش R9 270X به بالا

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...