رفتن به مطلب

یک سیستم متوسط برای گیم

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان.من یه سری قطعاتو انتخاب کردم فقط میخواستم برای مادر برد و رم منو راهنمایی کنید قیمتم متوسط باشه.ممنون

Cpu: intel core i5 4690k

Vga: asus gtx 750ti

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان.من یه سری قطعاتو انتخاب کردم فقط میخواستم برای مادر برد و رم منو راهنمایی کنید قیمتم متوسط باشه.ممنون

Cpu: intel core i5 4690k

Vga: asus gtx 750ti

سلام دوست عزیز بهتره بودجتون رو اعلام کنید تا دوستان بهتر بتونن شما رو راهنمایی کنند.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز بهتره بودجتون رو اعلام کنید تا دوستان بهتر بتونن شما رو راهنمایی کنند.

سلام.بودجم واسه رمو مادر برد حداقل700تومن

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

کودومش بهتره؟

من که میگم یک عدد h97-plus بگیرید کافیه رم هم 2 ماژول 4 گیگ روی هم حدود 600 تومن میشه سعی کنید بیشتر روی گرافیگ هزینه کنید 

و در آینده بتونید گرافیک را ارتقا بدید

ویرایش شده توسط ALI.F.G
لینک به دیدگاه

درود

باتوجه به پردازندتون که ضریب بازه من به شما  مادر برد زد رو معرفی میکنم که بعد ها بتوانید اورکلاک کنید.این مادربرد با این قیمت . کیفیت و کارایی بی نظیره.ASRock FATAL1TY Z97 Killer LGA1150 Z97 MB

رم  Gskill TridentX 8GB 4GBx2 2400Mhz DDR3

مجموع 770

لینک به دیدگاه

من که میگم یک عدد h97-plus بگیرید کافیه رم هم 2 ماژول 4 گیگ روی هم حدود 600 تومن میشه سعی کنید بیشتر روی گرافیگ هزینه کنید

ممنون از راهنماییتون

لینک به دیدگاه

درود

باتوجه به پردازندتون که ضریب بازه من به شما مادر برد زد رو معرفی میکنم که بعد ها بتوانید اورکلاک کنید.این مادربرد با این قیمت . کیفیت و کارایی بی نظیره.ASRock FATAL1TY Z97 Killer LGA1150 Z97 MB

رم Gskill TridentX 8GB 4GBx2 2400Mhz DDR3

مجموع 770

ممنون از راهنماییتون

لینک به دیدگاه

سلام مادربرد GIGABYTE H97 Gaming 3 دارم عالیه اورکلاک هم میشه از سری K اینتل هم پشتیبانی میکنه در مورد RAM هم دو عدد رم 4 گیگابایتی RipjaWS X از برند G.Skil بخر با باس 1600 که CL7 هست کولاک میکنه داداش مادربرد 490 تومن و رم هم با گارانتی اصلی عقیق 260 هست

جمعا میشه 750 من خودم دارم استفاده میکنم عالی جواب داده قطعات موجود در امضام رو بخون لطفا :)  @};-  :x

لینک به دیدگاه

شما چه رمیو پیشنهاد میکنید تا با فرکانس مادربرد سازگار باشه؟

لینک به دیدگاه

سلام مادربرد GIGABYTE H97 Gaming 3 دارم عالیه اورکلاک هم میشه از سری K اینتل هم پشتیبانی میکنه در مورد RAM هم دو عدد رم 4 گیگابایتی RipjaWS X از برند G.Skil بخر با باس 1600 که CL7 هست کولاک میکنه داداش مادربرد 490 تومن و رم هم با گارانتی اصلی عقیق 260 هست

جمعا میشه 750 من خودم دارم استفاده میکنم عالی جواب داده قطعات موجود در امضام رو بخون لطفا :) @};- :x

سلام بیشتر به مادر برد ایسوس علاقه دارم

لینک به دیدگاه

شما چه رمیو پیشنهاد میکنید تا با فرکانس مادربرد سازگار باشه؟

رم با باس 1600 برند جی اسکیل چون H97 تا 1600 ساپورت میکنه 32 گیگ صفحه قبل براتون کامل توضیح دادم خدمتتون @};-

لینک به دیدگاه

قصد OVERCLOCK دارید ؟  با توجه به انتخاب CPU ضریب باز K  مادربورد سری Z  بگیرید بهتره ( اگه اورکلک انجام میدی)

اگه نمی خوای اورکلک کنی بهتره مادربورد سری H  بگیری.

نظر من هم  رم G.SKILL TRIDENTX 8GB 2400

و مادربورد ASROCK FATAL1TY Z97 KILLER هست.

لینک به دیدگاه

قصد OVERCLOCK دارید ؟ با توجه به انتخاب CPU ضریب باز K مادربورد سری Z بگیرید بهتره ( اگه اورکلک انجام میدی)

اگه نمی خوای اورکلک کنی بهتره مادربورد سری H بگیری.

نظر من هم رم G.SKILL TRIDENTX 8GB 2400

و مادربورد ASROCK FATAL1TY Z97 KILLER هست.

منظور از اورکلاک چیه؟[emoji4]

لینک به دیدگاه

به زبان ساده یعنی افزایش فرکانس هر قطعه ای که قابلیت اورکلاک داشته باشه با توجه به یه سری مسائل مثل دما و ولتاژ و ..... مناسب.
cpu ایی که شما انتخاب کردید قابلیت اورکلاک رو دارد . ( cpu هایی که پسوند k دارند قابلیت اورکلاک رو دارند)
http://www.niksystem.com/index.php?option=com_content&view=article&id=99&Itemid=29

افرادی هم هستند که با اورکلاک اشنایی ندارند و دست به اورکلاک می زنند وخودشون باعث سوختن قطعات شان می شوند .

ویرایش شده توسط BLACK SKIPPER
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...