رفتن به مطلب

رم ddr4 تو گیم تاثیری داره؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

آقا رضا فک کنم اشتباه گرفتی 4790k رو با 5820k چون 4790k شونزده تا lane بیشتر نداره.5820k بیست و هشت تا lane داره . پردازنده های سوکت مین استریم اینتل کلا به ۱۶تا lane محدودن بیشتر ازاون متعلق به سوکت اکستریمه .

دقت کنید بچه ها وقتی درباره موارد تخصصی صحبت میکنید با اطلاعات کافی نظر بدید و اشتباهات همدیگه رو گوشزد کنید به هم. یسری خواننده ها که اطلاعات فنی ندارن همین حرفای شمارو سند خودشون قرار میدن اینطوری ناخواسته بهشون اطلاعات غلط یاد میدید...

با احترام 

با توجه به شناختی که از ایشون پیدا کردم اطمینان دارم ار حواس پرتی بوده و نه کمبود اطلاعات و خود بنده بارها مطالبم رو ویرایش میکنم که اولین دلیلش تایپ ضعیف فارسی و نداشتن برچسب فارسی روی صفحه کلید هست. با این حال بنده هم متوجه این مورد نشدم چون تمرکزم بیشتر روی هدف مطلب بود و با این که درمورد اطلاعات دقیق و با منابع مورد اطمینان در تایید کلام شما موافق هستم اما گله می کنم که اگر اطلاعات دقیق دارین چرا در اختیار دیگران قرار نمیدین و به کسانی که وقتشون رو میگذارن با این لحن سخن میگین؟ میتونستین بصورت پیام خصوصی گوشزد کنین. امیدوارم ناراحتی پیش نیاد اما تعامل صحیح هم چیزی نیست که کم اهمیت باشه.

کامیاب باشید

لینک به دیدگاه

ممنون از دوستانی که نظر دادن.پس کار خاصی برا من انجام نمیده.

پس بمونه برا سری canon lake که هم ddr4 جا افتاده بشه و هم PCI e 4 بیاد شاید اون موقع تضویض کردم.

لینک به دیدگاه

با احترام 

با توجه به شناختی که از ایشون پیدا کردم اطمینان دارم ار حواس پرتی بوده و نه کمبود اطلاعات و خود بنده بارها مطالبم رو ویرایش میکنم که اولین دلیلش تایپ ضعیف فارسی و نداشتن برچسب فارسی روی صفحه کلید هست. با این حال بنده هم متوجه این مورد نشدم چون تمرکزم بیشتر روی هدف مطلب بود و با این که درمورد اطلاعات دقیق و با منابع مورد اطمینان در تایید کلام شما موافق هستم اما گله می کنم که اگر اطلاعات دقیق دارین چرا در اختیار دیگران قرار نمیدین و به کسانی که وقتشون رو میگذارن با این لحن سخن میگین؟ میتونستین بصورت پیام خصوصی گوشزد کنین. امیدوارم ناراحتی پیش نیاد اما تعامل صحیح هم چیزی نیست که کم اهمیت باشه.

کامیاب باشید

عذر میخوام آقا محسن عزیز اگر حرف من یا لحن من احیاناتوهین به شخص دوست شما برداشت شده از خود ایشون هم شخصا معذرت میخوام هیچ غرضی هیچوقت تو حرفای من نیست اینجا هم فقط قصدم اصلاح بود شما درست میفرمایید شاید حواس ایشون پرت شده هر چند این مورد چیزی نبوده که آدم مطلع بخواد حواسش براحتی ازش پرت بشه باز یه درصدی رو باید برا حواس پرتی در نظر گرفت چشم من از این به بعد مستقیما از هیچکس ایراد نمیگیرم به این صورت یعنی سوتی از کسی نمیگیرم که احیانا سوء تفاهم پیش نیاد دوستانی مثل شما تصورکنن من قصد تخریب اشخاص رو دارم

*فقط از این ناراحت شدم که این حرفو زدی: " گله می کنم که اگر اطلاعات دقیق دارین چرا در اختیار دیگران قرار نمیدین" مشخصا همونقدر که این دوستت رو خوب میشناسی منو اصلا نمیشناسی که چنین حرفی میزنی. خداشاهده من هر وقت احساس کردم تو این فروم که در موردی یچیزی میدونم که ممکنه بدرد بقیه بخوره و اطلاعات دقیق و صحیح هم داشتم در اون مورد سعی کردم وارد بحث بشم و چیزی که میدونم رو در اختیار بقیه بذارم میتونی آمار بگیری که همین امتیازای ناقابل رو دوستان تو همین چند هفته چرا اصلا به من دادن

ویرایش شده توسط nima1363
لینک به دیدگاه

عذر میخوام آقا محسن عزیز اگر حرف من یا لحن من احیاناتوهین به شخص دوست شما برداشت شده از خود ایشون هم شخصا معذرت میخوام هیچ غرضی هیچوقت تو حرفای من نیست اینجا هم فقط قصدم اصلاح بود شما درست میفرمایید شاید حواس ایشون پرت شده هر چند این مورد چیزی نبوده که آدم مطلع بخواد حواسش براحتی ازش پرت بشه باز یه درصدی رو باید برا حواس پرتی در نظر گرفت چشم من از این به بعد مستقیما از هیچکس ایراد نمیگیرم به این صورت یعنی سوتی از کسی نمیگیرم که احیانا سوء تفاهم پیش نیاد دوستانی مثل شما تصورکنن من قصد تخریب اشخاص رو دارم

*فقط از این ناراحت شدم که این حرفو زدی: " گله می کنم که اگر اطلاعات دقیق دارین چرا در اختیار دیگران قرار نمیدین" مشخصا همونقدر که این دوستت رو خوب میشناسی منو اصلا نمیشناسی که چنین حرفی میزنی. خداشاهده من هر وقت احساس کردم تو این فروم که در موردی یچیزی میدونم که ممکنه بدرد بقیه بخوره و اطلاعات دقیق و صحیح هم داشتم در اون مورد سعی کردم وارد بحث بشم و چیزی که میدونم رو در اختیار بقیه بذارم میتونی آمار بگیری که همین امتیازای ناقابل رو دوستان تو همین چند هفته چرا اصلا به من دادن

off-topic

بله درست میفرمایین و reputation  و avatar شما هم این مطلب رو روشن تر میکنه و نکته سنجی و آنالیز کردن شما هم ستودنیست.

آرزوی پیروزی و کامیابی دارم براتون و امیدوارم که ما هم در آینده از اطلاعات شما استفاده ی لازم رو ببریم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...