رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید هارد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من قصد دارم یک عدد هارددیسک بخرم با ظرفیت 1.5 یا 2 ترابایت (اگر قیمتش مناسب باشه بیشتر نظرم روی 2 است)

موارد استفاده:

1-ذخیره و استفاده برای اطلاعاتی مثل فیلم و سریال و موزیک

2-backup از نرم افزارها و بازی ها (بصورت ایمیج و فایل اجرایی)

3-backup از عکسها و فایلهای شخصی

توضیح:

1- بیشتر فایلهایی که رو این هارد اجرا میشن فیلم و موزیک هستند. نرم افزارها و بازی ها و فایلهای شخصی فقط بصورت backup رو این هارد ذخیره میشن.

2- این هارد تا مدتی بصورت اینترنال و بعدا در یک عدد NAS قرار خواهد گرفت که این NAS روی میزم و کنار دستم هست و 24 ساعته هم روشنه.

با توجه به موارد بالا خودم دنبال یک هارد 1.5 تا 2 ترابایت هستم و میخوام از لحاط سرعت قابل قبول باشه ضمن اینکه چون بعدا در NAS و دقیقا کنار مانیتورم قرار میگیره، در نتیجه فکر میکنم باید یک هارد با صدای کم و مصرف کم باشه (چون در NAS دیگه 24 ساعته روشنه و کنار گوش بنده میخواد 24 ساعته روشن باشه)

نظرم خودم:

در مورد هیتاچی:

نظرم روی Hitachi 7k2000 با قیمت 138 تومن بود که البته فکر کنم چرخش 7200 برای چنین هاردی شاید زیاد باشه و البته مصرف برقش هم نسبتا بالاست(البته از لحاظ سرعت در بسیاری سایتها رتبه بالایی گرفته)

به نظرتون صدای این هارد اونقدر زیاد هست که وقتی روی میز کار قرار بگیره، بخواد اذیت کنه؟

در مورد سامسونگ:

در مورد هاردهای سامسونگ نظر خوبی دارم و 1.5 و 2 ترابایتش با چرخش 5400 دور فکر کنم مناسب باشه (در بسیاری سایتها به عنوان هارد بی صدا و کم مصرفی معرفی شده)

الان یه f3 500GB دارم که فوق العاده سرعتش بالاست....واقعا معرکست. احساس میکنم هاردهای F3 EcoGreen HD203WI 2TB با چرخش 5400 بتونه مناسب باشه فقط اینکه قیمتش نمیدونم چنده.

در مورد وسترن دیچیتال:

هارد وسترن هم قربونش برم گرونه.هارد WD20EARS با مشخصات 2 ترابایت گرین 64 بافر رو میدن 160 تومن که خیلی دیگه گرونه. ضمن اینکه تو سایتها کاراییش رو خیلی بالا نزدن. اما خب قابلیت تغییر سرعت ...اگه درست یادم باشه بین 5400 تا 7200 رو داره که خب یک مزیت هستش که البته باید دید واقعا کارایی داره ضمن اینکه خیلیها گفتن این هاردها (البته ورژن قبلیتش با 32بافر) یک ایراد در مورد پارک کردن هد داشت (مثل اینکه هی صدا میداد) بافر 64 هم خیلی جا ها خوندم تاثیر خیلی زیادی نداره و شاید یجور بازارگرمیه. خلاصه که زیاد بهش خوشبین نیستم.

در مورد سیگیت:

در مورد سیگیت خیلی اطلاعات ندارم اما سری LP و سری 7200.12 خوب هستن.

البته قیمت برام خیلی مهمه و نمی خوام الکی پول زیادی هزینه کنم اما نه اینکه بخاطر 10-20 تومن بیام یک انتخاب ضعیف داشته باشم

اگه دوستان قیمت هارهای 1.5 و 2 رو میدونن ممنون میشم که اینحا ذکر کنند.

ممنون از راهنماییتون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...