رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد نام یک بازی

mahdi_sh121
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بچه ها یه بازی بود قدیما بازی میکردم که 2تا شخصیت داشت یکیش یه مرد کوتوله ریش بلند با کلاه خود بود یکیش یه غول بزرگ بود اول بازی هیچ ایتمی نداشتن ولی کمکم جمع میکردن و هر چیزی که از رو زمین جمع میکردن رو میتونستن ترکیب کنن یه جادو بسازند ازش استفاده کنن هر کی اسم بازی رو بلده لطفا برام میل کنه ممنون میشم mahdish121@gmail.com امروز 94/04/26

لینک به دیدگاه

دوست عزیز از چه کنسولی بازیش کردی؟

micro؟

sega؟

ps1-ps2-ps3؟

xbox؟

یا PC ؟

چه سبکی بود؟یه کم توضیحات بیشتری بدین!!

لینک به دیدگاه

تو pc بازیش کردم فکر کنم سال 2000 بود سبکش نمیدونم باید با شخصیت بازی مراحلو رد میکردی فقط یادمه تو آیتماش دم موش عصا نیش مار اسکلت داشت اینارو مخلوط میکردی یه جادو میشد بهت کمک میکرد

لینک به دیدگاه

اینایی که گفتی شبیه وارکرفت هست فکر کنم

لینک به دیدگاه

اینایی که گفتی شبیه وارکرفت هست فکر کنم

وار کرافتو بلدم در ضمن تو وار کرافت نیش مار و دم موش نداره اونا ایتماش به قدرت هیرو کمک میکنه این ایتماش یه نیروی کمکی بهت اضافه میکنه مثلا موش میفرسته به جنگ اسکلت میفرسته خفاش میفرسته

لینک به دیدگاه

وار کرافتو بلدم در ضمن تو وار کرافت نیش مار و دم موش نداره اونا ایتماش به قدرت هیرو کمک میکنه این ایتماش یه نیروی کمکی بهت اضافه میکنه مثلا موش میفرسته به جنگ اسکلت میفرسته خفاش میفرسته

تو مپ های مختلف هست بعضی ایتم ها براتون هیرو یا کریپ میده

مثلا تو خود دوتا ایتم هست که کریپ میده نشان ایتم هم یک کتاب هست اسمش یادم نیست

به هر حال من چیزی به ذهنم نمی رسه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...