رفتن به مطلب

نظر شما در مورد افت سرعت در ssd

dooste.man83
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام دوستان عزیز 

این هارد ssd سامسونگ 850 evo و 250 گیگ رو تازه خریدم اما سوالی ازتون دارم 

کلش بصورت تک درایو هست که ویندوز روش نصب شده 

من با برنامه hdd tune تستش کردم و یک قسمت افت سرعت عجیبی میده همونطور که در عکس میبینید دلیلش اش چی هست بنظرتون و طبیعی هست ؟

چون قبلش یک ssd سامسونگ 840 evo و 250 گیگ داشتم روش همچین افت سرعتی هیچ جاش نبود ( روی اونم ویندوز بود )

x6yuwvw6we3n21fmmbrvg_s.jpg

xq3siwopw44et0gitrk2_s.jpg

xpaam19oi62wcd4i6720_s.jpg

در کل ممنون میشم نظرتون رو بدید که آیا کاملا سالمه ؟

لینک به دیدگاه

لطفا" با برنامه ی AS SSD تست بگیرید و اینجا قرار بدین.

لینک به دیدگاه

SSD شما مشكلي نداره و سالمه.

اون افت سرعت ناگهانى هم به خاطر حالت RAPID است كه در حالت عادى اگر خاموشش كنيد اتفاق نمى افته.

لینک به دیدگاه

ارمین برا من چطوره؟

همه چی اوکی

سرعت ها خوبه

تک پارتیشن 

mbr

samsun magician نصبیدم رو حالت ماکزیموم پرفورمنس گزاشتم

sata 6g

ahci

لینک به دیدگاه

ارمین برا من چطوره؟

همه چی اوکی

سرعت ها خوبه

تک پارتیشن 

mbr

samsun magician نصبیدم رو حالت ماکزیموم پرفورمنس گزاشتم

sata 6g

ahci

والا در اين حد كه توصيف كردى همه چيز اوكى هست عزيز دل. :D

لینک به دیدگاه

سلام. چرا مال شما اینقدر بالاست؟ این نتیجه تست منه:

e9s2_as-ssd-bench_adata_sp800_22.07.2015

میدونم SSD خوبی نیست ولی نتایج تستتون رو که دیدم گفتم شاید نتیجه تست باید بیشتر از این میبود. مثلاً اسکور شما 41 برابر SSD منه :-?

لینک به دیدگاه

والا در اين حد كه توصيف كردى همه چيز اوكى هست عزيز دل. :D

یدونه ای

با توجه به شاتی که گزاشتم گفتم

لینک به دیدگاه

یدونه ای

با توجه به شاتی که گزاشتم گفتم

آهان، الان دیدم، نه مشکلی نداره، همه چیزش اوکی و نرمال هست، خیلی هم خوبه.

لینک به دیدگاه

میدونم SSD خوبی نیست ولی نتایج تستتون رو که دیدم گفتم شاید نتیجه تست باید بیشتر از این میبود. مثلاً اسکور شما 41 برابر SSD منه :-?

SSD شما خیلی ضعیفه متاسفانه، نمیدونم چقدر از عمرش میگذره، اما هم قدیمیه، هم ضعیفه، و هم اینکه به نظر Firmware اون آپدیت نیست.

پیشنهاد میکنم به فکر تهیه یک اس اس دی مناسب باشید. اینی که عکسش رو نشون دادی فرق زیادی با هارد دیسک نداره.

لینک به دیدگاه

سلام.

منم همین ssd رو دارم و حدودا ویندوزم 12 ثانیه ای میاد بالا (انتی ویروس 360 دارم که سرعت بوت رو میزنه که معمولا 12 و حداقل 7 ثانیه)

میخواستم ببینم درسته این سرعت؟

post-7985-0-13121800-1437580071_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

سلام.

منم همین ssd رو دارم و حدودا ویندوزم 12 ثانیه ای میاد بالا (انتی ویروس 360 دارم که سرعت بوت رو میزنه که معمولا 12 و حداقل 7 ثانیه)

میخواستم ببینم درسته این سرعت؟

بله سرعت درسته، کلا" SSD های Evo و Pro سامسونگ باید بالای 1000 امتیاز از AS SSD بگیرند.

لینک به دیدگاه

سلام.

من برای مورد شما ( در صورت سلامت درایو SSD )  دوتا احتمال میدم :

اول اینکه کنترلر پورتهای شما در بایوس روی IDE هست ( پیشفرض ) که در این صورت باید بصورت دستی از داخل بایوس روی AHCI ست کنین.

دوم اینکه فریمور شما آپدیت نیست.

البته این نکته رو هم بگم که اگر روی درایو SSD شما ویندوز نصب کردین ، بعد از اینکه از داخل بایوس IDE رو به AHCI تغییر دادین به احتمال زیاد ویندوز بالا نمیاد

پس بهتره در صورت امکان ویندوز رو هم عوض کنین. ( البته از طریق رجیستری هم میشه این مشکل رو برطرف کرد که من توصیه نمیکنم )

لینک به دیدگاه

سلام.

من برای مورد شما ( در صورت سلامت درایو SSD )  دوتا احتمال میدم :

اول اینکه کنترلر پورتهای شما در بایوس روی IDE هست ( پیشفرض ) که در این صورت باید بصورت دستی از داخل بایوس روی AHCI ست کنین.

دوم اینکه فریمور شما آپدیت نیست.

البته این نکته رو هم بگم که اگر روی درایو SSD شما ویندوز نصب کردین ، بعد از اینکه از داخل بایوس IDE رو به AHCI تغییر دادین به احتمال زیاد ویندوز بالا نمیاد

پس بهتره در صورت امکان ویندوز رو هم عوض کنین. ( البته از طریق رجیستری هم میشه این مشکل رو برطرف کرد که من توصیه نمیکنم )

دوست خوبم،

از همین تصویر مشخصه کنترلر به درستی روی AHCI تنظیم شده، بنابراین فرض اول شما باطل است.

لینک به دیدگاه

با سلام و تشکر ، SSD رو 2 سال میشه که خریدم از همون ابتدای خرید کنترلر روی AHCI تنظیم بوده چون به توصیه های تایپیک "تنظيمات بهينه سازى ssd براى ويندوز 7 و 8 و 10" عمل کردم :-B 

فقط میمونه فریمور رو آپدیت کنم که دانلودش کردم ولی یخورده از دفترچه راهنمای تو سایت سازنده خوندم ، بنظر میاد با آپدیت فریمور اطلاعاتش فرمت میشه که مجبور میشم دوباره ویندوز نصب کنم. فعلاً منتظرم ویندوز 10 بیاد اونوقت فریمور رو آپدیت کنم. البته انتظار هم ندارم با آپدیت فریمور معجزه بشه.

اگه بتونم یک دانه 850 evo با حجم 250 یا 120 میخرم.

ممنون بابت راهنماییتون. :x

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...