رفتن به مطلب

دوستان کمک ارور در بازی

taha.332
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوست عزیز من همون پست اول را خوندم و متوجه شدم که مشکل شما از نرم افزار هست

لینک به دیدگاه

رمها را یکی یکی تست کن

بعد بیا و بگو که نتیجه چی هست

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من همون پست اول را خوندم و متوجه شدم که مشکل شما از نرم افزار هست

دوست عزیز راه حلی داری

لینک به دیدگاه

اگر رم مشکل داره پس قبلا اور شده و تو هیچ نرم افزاری نمیشه فهمید خراب هست یا نه فقط درون محیط بازی مشکل معلوم میشه

لینک به دیدگاه

ببری گارانتی میکن ما با بازی تست نمیکنیم و در حالت عادی اگر مشکلی نداشته باشه جنس را به شما بر میگردونن

حلال که مشکل را فهمیدی رمها را را چک کن

یکی از رمها در دم خطا میده ولی اون یکی رم را هم باید چک کنی و حدودن 3 ساعت بازی کنی اگر تا 3 ساعت اون هم خطا نداد یعنی سالم هست و مشکلی نداره

رمها از چه برندی و چه مدلی هستن ؟

لینک به دیدگاه

وقتی ببری برای گارانتی و قبول کنن بعد از اجرای گارانتی اون را به 5 سال محدود میکنن

اگر ممکن هست بفروش و HyperX Fury بخر که رمهای خیلی خوبی هستن

البته باید ببینی با مادربردت سازگار هست یا نه

لینک به دیدگاه

والا من منظور شما از UP رو متوجه نمیشم دوست عزیز  :laughing:

مشکل شما دو حالت داره 

یا رمت مشکل داره یا اسلات های رم  روی مادر بورد 

برای فهمیدن :

1. رمهارو دونه دونه  با اونی که میگی سالمه روی همه اسلات های رم چک کن . اگه مشکلی پیش نیومد پس اسلات های رم روی مادربوردت سالمه

2. همی کار رو با رمی که فکر میکنی خرابه انجام بده و اونم در حالت تک کاناله بزار کار کنه و بازی کن . اگه کرش کرد که معلوم ماژور رمت خرابه اگر نکرد 

دوتا احتمال داره : 

مادر بوردت توی آدرس دهی صحیح به سیپی یو مشکل پیدا کرده و رم هارو دوال نمیخونه ( مادر بورد شما 4 اسلات رم داره روی اون دوتای دیگه هم تست که ببین همین مشکل هست ؟)

و اما در بعضی از موارد نادر سی پی یو مشکل پیدا کرده و نمیتونه رمهارو در حالت دوال بخونه و سیتم آورفلو میکنه ( دلیلی هم نداره این مشکل از اول باشه و ممکنه به مرور و در اثر اورکلاک و ولتاژ دهی نادرست و یا تحت فشار بودن بیش از حد یا همینطوری از شانس بد شما پیش بیاد !)

شما بهتره که وقتی کسی داره اینجا به شما مشاوره میده کارهایی رو که میگه دقیق و درست انجام بدی و نتیجه رو شمرده و مرتب بنویسی که بشه مشکل رو حل کرد 

من کل 7 صفحه تاپیک شمارو خوندم و این مشکل میتونست توی همون چند پست اول با پاسخ صحیح و به موقع شما حل بشه اما شما از کنار خیلی از نکات کلیدی رد شدی و جوابی ندادی و فقط  UP کردی !

موفق باشی دوست عزیز و انشالله مشکل حل میشه

ویرایش شده توسط ramair
لینک به دیدگاه

والا من منظور شما از UP رو متوجه نمیشم دوست عزیز  :laughing:

مشکل شما دو حالت داره 

یا رمت مشکل داره یا اسلات های رم  روی مادر بورد 

برای فهمیدن :

1. رمهارو دونه دونه  با اونی که میگی سالمه روی همه اسلات های رم چک کن . اگه مشکلی پیش نیومد پس اسلات های رم روی مادربوردت سالمه

2. همی کار رو با رمی که فکر میکنی خرابه انجام بده و اونم در حالت تک کاناله بزار کار کنه و بازی کن . اگه کرش کرد که معلوم ماژور رمت خرابه اگر نکرد 

دوتا احتمال داره : 

مادر بوردت توی آدرس دهی صحیح به سیپی یو مشکل پیدا کرده و رم هارو دوال نمیخونه ( مادر بورد شما 4 اسلات رم داره روی اون دوتای دیگه هم تست که ببین همین مشکل هست ؟)

و اما در بعضی از موارد نادر سی پی یو مشکل پیدا کرده و نمیتونه رمهارو در حالت دوال بخونه و سیتم آورفلو میکنه ( دلیلی هم نداره این مشکل از اول باشه و ممکنه به مرور و در اثر اورکلاک و ولتاژ دهی نادرست و یا تحت فشار بودن بیش از حد یا همینطوری از شانس بد شما پیش بیاد !)

شما بهتره که وقتی کسی داره اینجا به شما مشاوره میده کارهایی رو که میگه دقیق و درست انجام بدی و نتیجه رو شمرده و مرتب بنویسی که بشه مشکل رو حل کرد 

من کل 7 صفحه تاپیک شمارو خوندم و این مشکل میتونست توی همون چند پست اول با پاسخ صحیح و به موقع شما حل بشه اما شما از کنار خیلی از نکات کلیدی رد شدی و جوابی ندادی و فقط  UP کردی !

موفق باشی دوست عزیز و انشالله مشکل حل میشه

دوست عزیز من رمها را چک کردم فرق نمی کنه کدام را بزارم ام وقتی یکی از رمها باشه کرش نمی کنه تمام ماژول ها را تست کردم چند روز سالمه و دوباره ارورهای مختلف از گرافیک و صفحه ی مرگ میده

لینک به دیدگاه

و البته من به تمام نکات دوستان توجه کردم و هر کاری که گفتند انجام دادم ولی الان متوجه شدم فن ها اگر بالای 50 درصد باشند ارور کم میشه

لینک به دیدگاه

دوستان راهنمایی کنید از طریق فلش  بایوس گرافیک را اپدیت کنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

دوست گرامی مشکل گرافیکتون مگر نبود؟

واونچیزی که گفتم خدمتت نبوده؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...