رفتن به مطلب

مشاوره برای طراحی وساخت کیس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

واقعیتش اینه که من بعداز دیدن مودینگ های موفق و بسیار زیبا در این سایت تصمیم گرفتم یه کیس برای خودم بسازم.کیس قبلیم هم که گرین x6بود از رو عصبانیت از روی میز پرتش کردم ودرحال حاظر غیر قابل استفادس اگه دوربین گیر بیارم عکسشو براتون میفرستم

حالا خواهش من از شما اینه که درمورد طراحی جای فنها و کولینگ کیس به من کمک کنید.

گرافهایی که قراره استفاده بشن 2تا R9 290رفرنس هستن پس قراره کیس تبدیل به کوره بشه و کولینگ خوب اجباریه.موادی که میخام استفاده کنم mdf.شیشه و هالو شیته

بودجه هم تا۳۵۰مقدوره

ویرایش شده توسط Apolo
لینک به دیدگاه

من که تجربه ای ندارم اما بهتر بود که بودجه رو هم مشخص میکردید تا دوستان بهتر راهنمایی کنن .

لینک به دیدگاه

دوست خوبم تو این تایپیک یکی ازدوستان با mdf ساخته میتونین یه سر بزنید

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=42743&page=1

لینک به دیدگاه

دوست خوبم تو این تایپیک یکی ازدوستان با mdf ساخته میتونین یه سر بزنید

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=42743&page=1

خیلی ممنون
لینک به دیدگاه

درود بر شما،

بهتر هستش اول هزینه یی که می خواهید تقبل کنید رو مشخص کنید (در مورد شما 350) و سپس طرح کیسی رو انتخاب کنید و بعد شروع به طراحی بر روی کاغذ کنید... حتی قبل از خرید قطعات... نوع قطعات و ترکیب بندی رنگ اون ها رو در کنار عملکرد مورد بررسی قرار دهید. 

ویرایش شده توسط Xtreme Rig
لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

درود بر شما،

بهتر هستش اول هزینه یی که می خواهید تقبل کنید رو مشخص کنید (در مورد شما 350) و سپس طرح کیسی رو انتخاب کنید و بعد شروع به طراحی بر روی کاغذ کنید... حتی قبل از خرید قطعات... نوع قطعات و ترکیب بندی رنگ اون ها رو در کنار عملکرد مورد بررسی قرار دهید.

ممنون از توجهتون.من طرح اولیه رو توی paintکشیدم ولی هرکاری میکنم نمیتونم توی سایت آپلودش کنم میگه فایلی انتخاب نشده.درمورد رنگ هم سیاه و قرمز مد نظرمه که با مادربرد هم مچ باشه
لینک به دیدگاه

ممنون از توجهتون.من طرح اولیه رو توی paintکشیدم ولی هرکاری میکنم نمیتونم توی سایت آپلودش کنم میگه فایلی انتخاب نشده.درمورد رنگ هم سیاه و قرمز مد نظرمه که با مادربرد هم مچ باشه

بسیار عالی،

دوست داشتید در موردش براتون نظر می دهم. در مورد خنک شوندگی و سیستم های خنک کننده آبی می تونم کمک اتون کنم.

لینک به دیدگاه

تو طرحی که من کشیدم سه تا فن ۱۴برای جلو کیس درنظر گرفتم دوتا ۱۴بالا ۲تا ۱۲پایین ۲تا ۱۲هم پش.دوتا هم ۱۲روی در سمت راست.

لینک به دیدگاه

از دوستان اگه کسی دسترسی به واتساپ داره شمارشو بزاره عکسارو برای ایشون بفرستم تا توی سایت بزارن

لینک به دیدگاه

دوست گلم منم مشکل شما رو برا فرستادن ایمیج داشتم از این سایت کمک گرفتم البته فایل رو فشرده کردم بعداپلود picofile.com

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

مشکل من تو بقیه جاها هم هست.چون چن روز پیش سیستمم به فنا رفت با گوشی میام فک کنم از اون باشه

لینک به دیدگاه

تو طرحی که من کشیدم سه تا فن ۱۴برای جلو کیس درنظر گرفتم دوتا ۱۴بالا ۲تا ۱۲پایین ۲تا ۱۲هم پش.دوتا هم ۱۲روی در سمت راست.

یک سوال... چرا اینهمه فن دارید تعبیه می کنید؟

لینک به دیدگاه

یک سوال... چرا اینهمه فن دارید تعبیه می کنید؟

چون که دارم از چوب استفاده میکنم و چوب حرارتو تو خودش نگه میداره برا همین میخام گردش هوای زیادی توی کیس باشه.البته اگه شما نظری داشته باشی خوشحال میشم بشنوم.

ویرایش شده توسط Apolo
لینک به دیدگاه

چون که دارم از چوب استفاده میکنم و چوب حرارتو تو خودش نگه میداره برا همین میخام گردش هوای زیادی توی کیس باشه.البته اگه شما نظری داشته باشی خوشحال میشم بشنوم.

1. اگر دوست داری sketch اتو ایمیل کن برات میزارم تو همین پست.

2. این هم ایده ای هستش ولی چرا از یک کیس که ظاهر اشو به صورت کلی دوست داری شروع نمیکنی و بعد تغییرات ایجاد کنی؟ (بابت بودجتون هستش؟)

لینک به دیدگاه

میخام یچیز خاص باشه.بودجه هم میتونم تا ۵۰۰افزاریش بدم.بعدش هم برا لذتش اینکارو میکنم که تابستون سرم گرم باشه.کیس هم که گفتم مال خودم بود که اسکلتش کج شده بخشای پلاستیکی جلوشم شکسته.و کلا بکار نمیاد فقط یه کیس ساده قدیمی مونده که اونم کوچیکه و فک کنم بری دوتا کارت جواب نده وگرنه همونو درست میکردم

لینک به دیدگاه

من خودم دو تا کیس کلاسیک معمولی رو به هم زدم شد یک کیس فول تاور 

مواد مورد نیاز هم دریل دستی دستگاه پرچ و مینی فزر و یک عدد سنگ برش 

4 تا خال جوش هم میخواد که ببری هر جا که جوش برنج داره برات میزنه 

2 تا کیس میشه 10 تومن و ابزار و جوشش هم 20 تومن بگیری کلش میشه 30 تومن 

و یک قوطی رنگ مشکی میخواد و تموم 

برای طریحی هم که میخوای بزنی بهتره از سایت های سازنده کیس بازدیدی کنید و طرح رو از اونها بردارید و 

با نرم افزار طرح اصلی رو پیاده کنید و بعد از اون با مازیک روی ورق و یا کیس دست 2 پیاده کنید 

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

من خودم دو تا کیس کلاسیک معمولی رو به هم زدم شد یک کیس فول تاور 

مواد مورد نیاز هم دریل دستی دستگاه پرچ و مینی فزر و یک عدد سنگ برش 

4 تا خال جوش هم میخواد که ببری هر جا که جوش برنج داره برات میزنه 

2 تا کیس میشه 10 تومن و ابزار و جوشش هم 20 تومن بگیری کلش میشه 30 تومن 

و یک قوطی رنگ مشکی میخواد و تموم 

برای طریحی هم که میخوای بزنی بهتره از سایت های سازنده کیس بازدیدی کنید و طرح رو از اونها بردارید و 

با نرم افزار طرح اصلی رو پیاده کنید و بعد از اون با مازیک روی ورق و یا کیس دست 2 پیاده کنید

سلام.میشه درباره مراحل کار توضیح بدین؟
لینک به دیدگاه

این تاپیک رو با دقت بخوانید کمکتان می کند 

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=38499&hl=

لینک به دیدگاه

پست بالا رو ببینید

من خودم در حال کار بر روی کیس جدید هستم تا هفته ی دیگه باید تمام بشه 

از جنس mdf هم هست 

k8nkd6qtgnn9cdo997p8.jpg

ویرایش شده توسط alidadashnejad
لینک به دیدگاه

با سلام.

دوست من ,  یک نکته ی کوچیک رو لازم میدونم یادآوری کنم اگه قصد استفاده از2 کارت گرافیک رفرنس رو دارین blower بودن خنک کننده رو هم در نظر داشته باشین همونطور که به خوبی میدونین یک فن کوچک هوای سرد رو به داخل میکشه  از پشت کیس به بیرون هدایت میکنه. گمان میکنم کمی باید متفاوت با کولر های aftermarket درمورد طراحی  عمل کنین .

بی صبرانه منتظر هنرنمایی شما هستیم.

موفق باشین. 

لینک به دیدگاه

با سلام.

دوست من ,  یک نکته ی کوچیک رو لازم میدونم یادآوری کنم اگه قصد استفاده از2 کارت گرافیک رفرنس رو دارین blower بودن خنک کننده رو هم در نظر داشته باشین همونطور که به خوبی میدونین یک فن کوچک هوای سرد رو به داخل میکشه  از پشت کیس به بیرون هدایت میکنه. گمان میکنم کمی باید متفاوت با کولر های aftermarket درمورد طراحی  عمل کنین .

بی صبرانه منتظر هنرنمایی شما هستیم.

موفق باشین.

بله دوست عزیز به همین دلیل تاپیک زدم تا نظر شما عزیزان رو در مورد کولینگ بدونم.میشه لطف کنید در مورد جای اون فن یکم توضیح بدین؟یا یه طرح ساده بکشین؟
لینک به دیدگاه

گمان میکنم از لحاظ  تئوری چون شما نیاز دارین هوای سرد مستقیم و بدون مانع با کمترین فاصله به کارت گرافیک های رفرنستون برسه باید یک فن بزرگ روی در کناری بصورت مکشی بگذارین و و یک فن روی hdd cage درصورتی که جلوی دمش فن جلویی رو میگیره برای تهویه ی مناسب کارت های گرافیک تون همچنین با افزودن ارتفا پایه ها و قرار دادن یک فن 14 در کف میتونین به هوارسانی بیشتر کمک کنین اما تهویه رو بیشتر به positive نزدیک میکنه و پیشنهاد بنده متد negative pressure هست .در نهایت  چون دمای فن های blower بیشتر به بیرون هدایت میشن اولویت شما باید روی رساندن هوای مناسب به فن هاش باشه.البته عرض کردم این  تئوری هست و باید دوستانی که تست کردن نظرشون رو اعلام کنن.راه های دیگری هم جهت خنک کنندگی بهترشون هست اما با سقف هزینه ای که در نظر دارین مناسبت نداره و نیازی هم دیده نمیشه . در مورد مطالب بالا لینکی که قرار میدم بسیار گویاست و تصمیم گیری رو آسان تر میکنه براتون http://www.silverstonetek.com/techtalk_cont.php?area=es&tid=wh_positive

درمورد سایر فن ها هم چیزی که مشخص هست در مورد طرح شما این هست که بیش از ورود هوا به خروجش نیاز دارین با توجه به چوبی بودن که هوای گرم رو بیشتر داخلش نگه میداره . از سقف کیس و عقب جهت اینکار استفاده میشه در اکثر موارد در ضمن درصورتی که از فن کناری استفاده کنین (حد اقل 14cm) به سایر قطعات هم هوارسانی مستقیم انجام میشه اما باعث پیچیده تر شدن میشه.و گمان میکنم درصورتی که در جلو از 2 فن 14cm استفاده کنین و hdd cage مسیرشون رو مسدود نکنه بهترین بازدهی رو مشاهده خواهید کرد.در پایان شاید این مطلب به روشن تر شدن این موضوع کمک بیشتری کنه

http://www.techpowerup.com/forums/threads/guide-to-proper-case-airflow-design.42853/

موفق باشین.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...