رفتن به مطلب

مشکل جدی با Origin و بازی fifa 15

fiscker
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من فیفا 15 اورجینال دارم همون اوایل خریدم مشکلی نبود تا چند ماه پیش (قبل عید) 

بعد از اون چند وقتی میزد اکانت شما بن شده , یا به اورجین login نمیشد و..... خلاصه بعد اون وارد اورجین میشه ولی فقط میتونم آفلاین بازی کنم اکثر اوقات هم store یه ارور temporary unavailabe میده

داخل بازی هم که میشم نمیتونم وصل شم همیشه با ارور cannot connect to ea server right now یا ea server not available now try again later  مواجه میشم

با چیز..کن هم امتحان کردم وارد بازی نمیشه اصن توی لوگوی EA گیر میکنه کسی بلده؟ سره fifa 16 هم قراره اینجوری شه ؟

اگه کسی بلده راهنماییم کنه ممنونش میشم  :(  :(  :(  :(  :(  @};-

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

من فیفا 15 اورجینال دارم همون اوایل خریدم مشکلی نبود تا چند ماه پیش (قبل عید) 

بعد از اون چند وقتی میزد اکانت شما بن شده , یا به اورجین login نمیشد و..... خلاصه بعد اون وارد اورجین میشه ولی فقط میتونم آفلاین بازی کنم اکثر اوقات هم store یه ارور temporary unavailabe میده

داخل بازی هم که میشم نمیتونم وصل شم همیشه با ارور cannot connect to ea server right now یا ea server not available now try again later  مواجه میشم

با چیز..کن هم امتحان کردم وارد بازی نمیشه اصن توی لوگوی EA گیر میکنه کسی بلده؟ سره fifa 16 هم قراره اینجوری شه ؟

اگه کسی بلده راهنماییم کنه ممنونش میشم  :(  :(  :(  :(  :(  @};-

درود

اینجا رو بررسی کنین

لینک به دیدگاه

اصلا کلا بازی های اوریجین اکثرا همینجورین ... *dry#

لینک به دیدگاه

درود

اینجا رو بررسی کنین

ممنون میخونم ایشالا حل شه

پ.ن: جواب نداد :(

اصلا کلا بازی های اوریجین اکثرا همینجورین ... *dry#

اینجوری نبود آخه قبلا هیچ مشکلی نداشت الان دوستان توی اورجین هم بازی میکنن راحت فقط من مشکل دارم گویا

ویرایش شده توسط fiscker
لینک به دیدگاه

کسی بلد نیست؟

درود

این ظاهرا یه مشکل عمومیه با این حال این رو سرچ کنین fifa 15 cannot connect to ea servers

اینجا هم چند روش هست امتحان کنین

لینک به دیدگاه

درود

این ظاهرا یه مشکل عمومیه با این حال این رو سرچ کنین fifa 15 cannot connect to ea servers

اینجا هم چند روش هست امتحان کنین

درود دوست عزیز

امتحان کردم اکثرا جواب دادن یه پورت جدید با یه سری آدرس خاص بسازید ولی فرقی نکرد حالا یا من اشتباه انجام میدم که فکر نمیکنم یا ایراد چیزه دیگست

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

امتحان کردم اکثرا جواب دادن یه پورت جدید با یه سری آدرس خاص بسازید ولی فرقی نکرد حالا یا من اشتباه انجام میدم که فکر نمیکنم یا ایراد چیزه دیگست

وقت بخیر

این مشکل برای خیلی از کاربرا وجود داره ظاهرا

شما اینجا و اینجا رو هم یه نگاه بنداز

لینک به دیدگاه

وقت بخیر

این مشکل برای خیلی از کاربرا وجود داره ظاهرا

شما اینجا و اینجا رو هم یه نگاه بنداز

فرقی نکرد :(

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...