رفتن به مطلب

خراب شدن هارد؟ فوری

Albis
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

من یه هارد 1 ترابایت Seagate داشتم که دو سال پیش خریده بودم و تا الان داشت کار میکرد. هر چند ماه یه بار یه CHKDSK اجرا میکردم و مشکل خاصی نبود. 

تا اینکه 2-3 روز پیش کیس جدید گرفتمو و این هاردو رو اون نصب کردم. بعدش اومدم خونه همچنان بدون هیچ مشکلی کار میکرد. (متاسفانه CHKDSK  نکردم) 

امروز عصر یه VGA نو انداختم و باز بدون هیچ مشکلی کار میکرد و حتی روش چند دقیقه یه بازی هم اجرا کردم .

تا اینکه اوایل شب که روشن کردم و World of Warcraft رو باز کردم و بازم همه چی خوب بود تا اینکه تو مرحله کانکت شدن دیدم Not Responding شده و منم کلوزش کردم و یه چند ثانیه بعد یه اررور اومد که نمیتونه یکی از فایل هاشو بخونه. 

بعد توی باز کردن درایو مشکل داشتم و Properties نمیشد گرفت. یکی دو بار ریست کردم که چک دیسک کنم که دیدم مثلا تو یه ریست کلا مادربرد هاردو Detect نمیکنه (نه توی تنظیمات Bios میاد نه تو ویندوز) 

کیسو باز کردم چک کردم دیدم کابلا و اینا همه چی اوکیه و باز روشن کردم این بار اومد بالا و با HD Tune چک کردم و دیدم که فقط Warning هست. یکی Ultra DMA CRC Error Count که تو هارد فعلیمم همین اخطار هست (با اینکه کابلا رو تازگی عوض کردم)

و یکی دیگه هم Reallocated Sector Count. 

ولی جفتش Warning بود و از هیچ کدوم نتونستم اسکن بگیرم و ترسیدم که بخوام Error Scan کنم و بد سکتوری که داره بدتر شه و بزنه کل دیتا نابود شه. 

توی Chkdsk که با سیف مود گرفتم هم به یه جایی که رسید (حدود فایل 36 هزار و خورده ای!) به ترتیب یکی یکی میرفت بالا و ارور File Record segment # is unreadable میداد. منم باز ترسیدم و chkdsk ناقص گذاشتم. (از این ترسیدم چون یه کیس مشابه پیش اومده بود واسه یکی از آشنا ها که هاردش بد سکتور داشت و بنده خدا میاد فرمت میکنه و خلاصه فشار میاره و هاردم نابود میشه در انتها)

البته یادم رفت بگم بایوس مادربردو دو سه روز پیش آپدیت کردم که البته فک نکنم مربوط به اون باشه چون در اینصورت الان نباید مشکل پیش میومد.

الانم هاردو از سیستم جدا کردم.

به نظرتون Bad Sector هست؟ چه نوعیش؟ میشه کاریش کرد؟

فردا یه هارد دیگه دستم میرسه به نظرتون میشه دیتا رو انتقال داد به اون و بعدش zero fill کرد که شاید درست شه؟ 

گارانتیم نداره فک کنم رو خود هارد هیچگونه لیبل یا هولوگرامی نیست   :(

ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

لینک به دیدگاه

برای رفع ابهام بهتره به یک رایانه ی مطمئن وصل بشه و آزمون hdtune روش اجرا بشه.

لینک به دیدگاه

برای رفع ابهام بهتره به یک رایانه ی مطمئن وصل بشه و آزمون hdtune روش اجرا بشه.

منظورتون از رایانه مطمئن چیه؟ فک نکنم از PC باشه چون اون موقع دیگه سکتور ها چرا باید آسیب ببینن؟

کامیپوتر دیگه ای در دسترس ندارم. میتونم قاب هارد تهیه کنم وصلش کنم به لپتاب با اون چک کنم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

متاسفانه قطعات الکترونیکی همینه

میای روشن میکنی میبینی به فنا رفته یا یک دفعه کلا خاموش میشه

بهترین کار همونه که به یک سیستم دیگه نصب کنی و اگر بدون مشکا امد بالا اطلاعات رو کپی کنی تو هارد جدید

لینک به دیدگاه

شما command prompt رو از طریق run as administrator باز کنید

و فرمان زیر رو بنویسید و enter بزنید

chkdsk c: /r

به جای c: درایو مورد نظر رو بنویسید و بزارید تا آخر ادامه داشته  باشه (Cancel نکنید) اصلا نترسید با چک دیسک بدسکتور بدتر نمیشه

با این فرمان اگه بدسکتوری وجود داشته باشه علامت گزاری میشه و از پارتیشن جدا میشه

ویرایش شده توسط (WarCraft)
لینک به دیدگاه

منظورتون از رایانه مطمئن چیه؟ فک نکنم از PC باشه چون اون موقع دیگه سکتور ها چرا باید آسیب ببینن؟

کامیپوتر دیگه ای در دسترس ندارم. میتونم قاب هارد تهیه کنم وصلش کنم به لپتاب با اون چک کنم؟

همین دیروز روی یک دستگاه نو بستم که توی برگه ی healt چند تا پیغام خطا و توی پیمایش سکتورها هم خرابی نشان می داد. با رایانه ی خودم که آزمودم سالم بود. معلوم شد علت ایراد ترکیبی از درگاه ساتای مادر بورد و تغذیه هست. با عوض کردن پاور و تغییر جای کابل دیتا روی مادربورد مشکل حل شد. مادربورد رو می فرستادم گارانتی بعید می دونم مشکل رو تشخیص می دادن. اما پاور رو چرا.

منظورم اینه که مشکل ممکنه چند علت داشته باشه که عیب یابی رو دشوار می کنه. علت پیعامهای خطا پاور یا کابلها یا مادربورد باشه و ایراد هارد مشخص نشه و یا کلا هارد سالم باشه. حالت بدی هم هست که ایراد از پاور باشه و توی همین آزمودنها هم به هارد آسیب بیشتری وارد بشه.

اگر باکس یا تبدیل مطمئن داری از راه usb بررس.

لینک به دیدگاه

دارم دیتاشو ریکاوری میکنم. فکر کنم مشکل R/W داره چون بعضی وقتا درایوا بالا نمیان ولی بعضی موقع ها مثل الان به خوبی بالا اومد و دارم دیتا رو کپی میکنم. به نظرتون مشکل از کنترلره؟ Zero Fil کنم؟

چون حتی یبار با قاب هارد و HD TUNE تست کردم و زد 92% بلاک ها دمیج شده هستن که همچین چیزی امکان پذیر نیست (الان دارم دیتا رو کپی میکنم و کاملا سالمن منطقی نیستش) 

پ.ن این هارد مشکل خاصی داره؟ چرا بلاک ها زرد هستن؟

d9ed09yho815exhqj4l0.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...