رفتن به مطلب

مشکل دانلود IDM

Jang Yi Jin
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام 

یه سایتی پیدا کردم واسه دانلود ویدیوی آموزشی منتها اسمشو پاک کردم چون سری هس !

به هر حال عکسشو میذارم ببینین چی میگه مشکلشو کسی میدونه به منم یاد بده حلش کنم 

کاری که میگه رو انجا میدم یعنی اون دگمه رو نگه میدارم ولی باز ارور میده

http://uupload.ir/files/op1_all.jpg.bmp

لینک به دیدگاه

درود

لینک دانلود فیلتره؟ و ایا از شبکه شخصی انتقال داده استفاده میکنی؟

ویرایش شده توسط ♥♥Intel♥Love♥♥
لینک به دیدگاه

لینک فیل.. هس مجبورم از و.ی.پ.ی.ا.ن استفاده کنم ولی قبلا هم با و.ی.پ.ی.ا.ن دانلود کردم 

لینک به دیدگاه

سلام. از اینجا هم تنظیمات آی پی و پورت رو دستی وارد کنید ، احتمالاً مشکل حل بشه.

01oz_2015-07-26_204424.jpg

لینک به دیدگاه

پروکسی و پورت رو مال شما رو وارد کنم یا فرق داره برا من ؟

لینک به دیدگاه

با سلام 

یه سایتی پیدا کردم واسه دانلود ویدیوی آموزشی منتها اسمشو پاک کردم چون سری هس !

به هر حال عکسشو میذارم ببینین چی میگه مشکلشو کسی میدونه به منم یاد بده حلش کنم 

کاری که میگه رو انجا میدم یعنی اون دگمه رو نگه میدارم ولی باز ارور میده

http://uupload.ir/files/op1_all.jpg.bmp

درود

این مسیر رو ببینین چه گزینه ای فعاله 

Downloads> Options> Tab general > Keys

Use following keys to prevent downloading with IDM for any links

لینک به دیدگاه

درود

این مسیر رو ببینین چه گزینه ای فعاله 

Downloads> Options> Tab general > Keys

Use following keys to prevent downloading with IDM for any links

Alt 

من اینو نگه میدارم موقع کلیک روی دانلود ولی باز ارور میده 

لینک به دیدگاه

Alt 

من اینو نگه میدارم موقع کلیک روی دانلود ولی باز ارور میده 

معمولا تا ظاهر شدن پنجره دانلود باید نگه دارین

فایل مورد نظر چقدر حجم داره؟

لینک به دیدگاه

زیر 100 مگ باید باشه  بله تا آخر نگه میدارم ولی باز موقعی که پنجره دانلود ظاهر میشه وقتی کلیک میکنم واسه دان دوباره این ارور میاد 

لینک به دیدگاه

زیر 100 مگ باید باشه  بله تا آخر نگه میدارم ولی باز موقعی که پنجره دانلود ظاهر میشه وقتی کلیک میکنم واسه دان دوباره این ارور میاد 

تو تب File types نوع فایل دانلودی رو حذف کنین و اجازه بدین مرورگر دانلود رو انجام بده

لینک به دیدگاه

پروکسی و پورت رو مال شما رو وارد کنم یا فرق داره برا من ؟

مال شما حتماً فرق میکنه. باید ببینید به چه پورتی وصله و آی پی پروکسی چیه. معمولاً تو خود نرم افزار های قند شکن یا کانکشن هاش نوشته. همونا رو وارد کنید. دقت کنید هر دفعه که قند شکن رو فعال میکنید ممکنه به پورت متفاوتی وصل بشه.

لینک به دیدگاه

تو تب File types نوع فایل دانلودی رو حذف کنین و اجازه بدین مرورگر دانلود رو انجام بده

داداش سایت خودش لینک دانلود نمیده که بخوام با مروروگر دان کنم idm یه لینک مانند میده پایین گوشه سمت چپ مرورگر با اون میزنم واسه دان 

لینک به دیدگاه

مال شما حتماً فرق میکنه. باید ببینید به چه پورتی وصله و آی پی پروکسی چیه. معمولاً تو خود نرم افزار های قند شکن یا کانکشن هاش نوشته. همونا رو وارد کنید. دقت کنید هر دفعه که قند شکن رو فعال میکنید ممکنه به پورت متفاوتی وصل بشه.

والا الان که به قند شکنی متصل نیستم ( و.ی پ.ی ا.ن) اون خانه ها خالین هیچ عددی نوشته نشده منتها بعد اتصالو نگاه نکردم بر فرض عددی باشه ویا من خودم وارد کنم بعد عدم اتصال به قند شکن باس برم اعدادو پاک کنم؟ میترسم عددی بزنم وبعدا قاطی کنه نتونم دان کنم والا پچ کردن idm مصیبته 

لینک به دیدگاه

والا الان که به قند شکنی متصل نیستم ( و.ی پ.ی ا.ن) اون خانه ها خالین هیچ عددی نوشته نشده منتها بعد اتصالو نگاه نکردم بر فرض عددی باشه ویا من خودم وارد کنم بعد عدم اتصال به قند شکن باس برم اعدادو پاک کنم؟ میترسم عددی بزنم وبعدا قاطی کنه نتونم دان کنم والا پچ کردن idm مصیبته 

برای منم اون خانه ها خالی بوده. اعداد رو دستی وارد کردم. قبلش تیک استفاده از پروکسی یا اگه IDM شما انگلیسی هست تیک use proxy رو میذارید و اطلاعات رو وارد میکنید.

بعد از اینکه کارتون تموم شد ، نیازی نیست اون چیزایی که وارد کردید رو پاک کنید. فقط تیک گزینه استفاده از پروکسی رو وقتی قند شکن متصل نیست ، برمیدارید. اون سه تا تیک دیگ هم که مشخص کردم همیشه گذاشته باشه.

4np3_2015-07-27_165022.jpg

ویرایش شده توسط mehdysms
لینک به دیدگاه

داداش سایت خودش لینک دانلود نمیده که بخوام با مروروگر دان کنم idm یه لینک مانند میده پایین گوشه سمت چپ مرورگر با اون میزنم واسه دان 

درود

پس باید ازگزینه بعدی تو اون صفخه استفاده کنی که پیش فرض دکمه Ins  هست گرچه معمولا موثر نیست ولی باید قبل از کلیک Ins رو بگیری و دکمه چپ موس رو تا ظاهر شدن صفحه دانلود نگه داری اگر نشد تیک گزینه های پایینیش رو امتحان کن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...