رفتن به مطلب

انتخاب قطعات سیستم برای رندر و گیم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان، ی سیستم میخوام جمع کنم برای رندر مکس و ویری، گیم هم میزنم، مانیتور و موسو کیبوردم دارم، مانیتورم 1080p,mx239,فقط کیس میخوام، بودجم حدود12من، فقط چند تا مسئله،

1-حتما سوکت 2011-3 میخوام

2-رم حتما 64 گیگ

3-برای گرافیک، یه 980ti بهتره یا دوتا 970؟!؟

4.هارد نمیخوام، اس اس دی 250گیگ بستمه، هارد اکسترنال دارم.

5،یه بلوری رایتر بستمه

6،روی برند ایسوس تعصب دارم

ویرایش شده توسط Amirfathi
لینک به دیدگاه

سلام

پیشنهاد من:

مادربرد   ASUS ROG Rampage V Extreme LGA2011-3 X99 Mainboard

پردازنده   Intel® Core i7-5930K Haswell-E Processor

رم  Gskill Ripjaws 4 32GB 8GBx4 2666Mhz DDR4 Ram   *2

اس اس دی   Samsung 850 EVO 500GB SATA3 SSD 

گرافیک  GIGABYTE GTX 980 Ti G1 Gaming 6GB DDR5

کیس  و خنک کننده پردازنده  Corsair Graphite Series™ 780T Case + DeepCool CAPTAIN 360

پاور  Corsair HX1000i 80Plus Platinum Power Supply

بلو رای رایتر  Pioneer BDR-209DBK 16X Bluray Disk

مجموع 11860

لینک به دیدگاه

سلام

پیشنهاد من:

مادربرد   ASUS ROG Rampage V Extreme LGA2011-3 X99 Mainboard

پردازنده   Intel® Core i7-5930K Haswell-E Processor

رم  Gskill Ripjaws 4 32GB 8GBx4 2666Mhz DDR4 Ram   *2

اس اس دی   Samsung 850 EVO 500GB SATA3 SSD 

گرافیک  GIGABYTE GTX 980 Ti G1 Gaming 6GB DDR5

کیس  و خنک کننده پردازنده  Corsair Graphite Series™ 780T Case + DeepCool CAPTAIN 360

پاور  Corsair HX1000i 80Plus Platinum Power Supply

بلو رای رایتر  Pioneer BDR-209DBK 16X Bluray Disk

مجموع 11860

داداش دوتا سوال

اول اینکه 2تا 970 قوی تر از 980ti میشه یا نه؟!؟

دوم اینکه اگه رمو 4تا 16بردارم بهترنیست؟!؟ چون گواد چنل میشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز دو تا 970 قویتره.میتونی در اینباره ویدیوی زیر رو دانلود کنی.

دانلود

حجم:10 مگابایت

لینک به دیدگاه

بله قویتر میشه ولی اس ال ای دردسر های خودشو داره.برو به این لینک چند روز پیش راجع با این موضوع دوستان گفتگو کردند.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز دو تا 970 قویتره.میتونی در اینباره ویدیوی زیر رو دانلود کنی.

دانلود

حجم:10 مگابایت

دمت گرم دادا
لینک به دیدگاه

بله قویتر میشه ولی اس ال ای دردسر های خودشو داره.برو به این لینک چند روز پیش راجع با این موضوع دوستان گفتگو کردند.

خب مشکلاتش روی ویندوز 10کم تر نمیشه؟

لینک به دیدگاه

درود بر دوست عزیز،

1. 5930K

2. 16-32 گیگ DDR4 2800-3000

3. َAsus Rampage V

4. Corsair 750D

5. Cpu Cooler: Corsair Hydro  H105

6. Sleeved Cables

7. دو تا  EVGA 970 SLI  

بقیه اش ام سلیقه ای هست و ترکیب بندی رنگ هاش هم با هم مهمه...

ویرایش شده توسط Xtreme Rig
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

sli دوتا 970 3.5 گیگ در اختیار داری اما 980ti 6 گیگ

دایرکس 12 زیادی بزرگش کردن

وقتی بیاد میبینی زیاد توفیقی نکرده که مموری ها جمع میشن و ...

تا نیاد نمیشه گفت چجوریه ...

فعلاً بهتریه گزینه 980ti

فیوری هم فعلا موجود نیست

لینک به دیدگاه

sli دوتا 970 3.5 گیگ در اختیار داری اما 980ti 6 گیگ

دایرکس 12 زیادی بزرگش کردن

وقتی بیاد میبینی زیاد توفیقی نکرده که مموری ها جمع میشن و ...

تا نیاد نمیشه گفت چجوریه ...

فعلاً بهتریه گزینه 980ti

فیوری هم فعلا موجود نیست

درود بر شما دوست عزیز،

اتفاقا من GPU هارو بنچمارک می کنم..... این داستان 3.5 گیگ ام غوغا کرده ولی مطمئن باشید به خاطر این نیست که 3.5 گیگ رو میده... (بنچمارک ها خیلی هاشون قادر نیستن تشخیص بدن 3.5 گیگ او وارد مدار می کنه و بعدش 500 مگ رو... یعنی 4 گیگ کامل).... البته مطمئنا با یک CPU با 40 Lane و 2 تا PCI X16 این دوستمون تجربه ای بسیار بهتر از 980 ti خواهد داشت....

ولی اینجا دوستمون بودجه داده... اگر دقیقا می گفتن که HD، FHD و یا 4K می خواهند کار کنن به زیر و دقیق بهشون می گفتم و بنچمارک می کردم که 970 X 2 SLI به دردشون می خوره یا 980 ti....

ولی در FHD به جد می گم که یدونه 970 برای Ultimate Graphics بازی هایی مثل Call of Duty Advanced Warfare کفایت می کند...

نمونه ی این بنچمارک ها رو زیاد انجام دادم:

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=46183&p=563708

پاینده باشید.

لینک به دیدگاه

درود بر شما دوست عزیز،

اتفاقا من GPU هارو بنچمارک می کنم..... این داستان 3.5 گیگ ام غوغا کرده ولی مطمئن باشید به خاطر این نیست که 3.5 گیگ رو میده... (بنچمارک ها خیلی هاشون قادر نیستن تشخیص بدن 3.5 گیگ او وارد مدار می کنه و بعدش 500 مگ رو... یعنی 4 گیگ کامل).... البته مطمئنا با یک CPU با 40 Lane و 2 تا PCI X16 این دوستمون تجربه ای بسیار بهتر از 980 ti خواهد داشت....

ولی اینجا دوستمون بودجه داده... اگر دقیقا می گفتن که HD، FHD و یا 4K می خواهند کار کنن به زیر و دقیق بهشون می گفتم و بنچمارک می کردم که 970 X 2 SLI به دردشون می خوره یا 980 ti....

ولی در FHD به جد می گم که یدونه 970 برای Ultimate Graphics بازی هایی مثل Call of Duty Advanced Warfare کفایت می کند...

نمونه ی این بنچمارک ها رو زیاد انجام دادم:

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=46183&p=563708

پاینده باشید.

داداش من فول اچ دی کارمیکنم، رندر ویری و تری دی مکس میگیرم، درکنارش اگه وقت بشه گیم میزنم ویرایش شده توسط Amirfathi
لینک به دیدگاه

داداش من فول اچ دی کارمیکنم، رندر ویری و تری دی مکس میگیرم، درکنارش اگه وقت بشه گیم میزنم

درود شب برات بنچمارک می گیرم دوست عزیز....

لینک به دیدگاه

درود برادر تو دایرکس 12 تکنولوژی sli واقعا پیشرفت داشته بطوری که تو گیم هر فریم توسط یک کارت پردازش میشه یعنی حداکثر توان دوتا گرافیک شیر میشه البته طبق گفته های مایکرو اگه درست باشه که هست میشه گفت با سیستم عامل پیشرفته ای سرو کار داریم و اینطوری شما میتونی تا اومدن کارتهایی که با فناوری پاسکال طراحی شدن که طبق محاسبات 2برابر قدرتمندتر از نسل 900 هستند میتونید تا اون موقع نهایت استفاده رو ببرید و انوقت این کارتها رو براحتی بفروشید البته سری 970 به جد خواهان خودش رو داره و به نسل جدید کارتهای انویدیا کوچ کنید .

و نصیحت برادرانه ام اینه که دنبال AMD نباشید همش سرابه کارتهای AMD بدرد زمستانهای سرد میخوره که بخاری جوابگوی گرمایش خونه نیست ؛)

این هم لینک از فناوریه پاسکال انویدیا ( میشه گفت همین نسله اما با قدرتی دو چندان ):

http://www.sakhtafzarmag.com/اخبار-و-مقالات/5030/پردازنده-های-گرافیکی-پاسکال-با-17-میلیارد-ترانزیستور

لینک به دیدگاه

درود برادر تو دایرکس 12 تکنولوژی sli واقعا پیشرفت داشته بطوری که تو گیم هر فریم توسط یک کارت پردازش میشه یعنی حداکثر توان دوتا گرافیک شیر میشه البته طبق گفته های مایکرو اگه درست باشه که هست میشه گفت با سیستم عامل پیشرفته ای سرو کار داریم و اینطوری شما میتونی تا اومدن کارتهایی که با فناوری پاسکال طراحی شدن که طبق محاسبات 2برابر قدرتمندتر از نسل 900 هستند میتونید تا اون موقع نهایت استفاده رو ببرید و انوقت این کارتها رو براحتی بفروشید البته سری 970 به جد خواهان خودش رو داره و به نسل جدید کارتهای انویدیا کوچ کنید .

و نصیحت برادرانه ام اینه که دنبال AMD نباشید همش سرابه کارتهای AMD بدرد زمستانهای سرد میخوره که بخاری جوابگوی گرمایش خونه نیست ؛)

این هم لینک از فناوریه پاسکال انویدیا ( میشه گفت همین نسله اما با قدرتی دو چندان ):

http://www.sakhtafzarmag.com/اخبار-و-مقالات/5030/پردازنده-های-گرافیکی-پاسکال-با-17-میلیارد-ترانزیستور

و اینکه AMD خیلی دیر به دیر Driver جدید میده....

لینک به دیدگاه

حق با دوستمونه AMD پشتیبانیش ضعیفه سالیانه نهایت 5-6تا درایور میده اونم بصورت بتا اما انویدیا میاد برای هر گیم یه درایور میده که رو کلاک و فرکانس کارت تاثیر میزاره .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...