رفتن به مطلب

خنک کننده مایع برای کارت گرافیکی vga liquid cooling

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

می خواستم بپرسم خنک کننده مایع برای کارت گرافیکی  الان تو ایران موجود هست؟ قیمتش چنده؟

از کجا میشه خرید؟ در صورت موجود نبودن میشه به جاش از Liquid CPU Cooler استفاده کرده یه جوری وصلش کرد برای اورکلاک لازم دارم

ممنونم

لینک به دیدگاه

بلاک کارت گرافک بگرد من یه 3-2 جا به چشمم خورده فکر کنم شاید پیدا کنی....

میتونی از خنک کننده ی cpu هم استفاده کنی ولی یکم کار م بره چون باید برای vrm ها و شایدم vram  هیت سینک بگیری و یه فن هم بروای اون هیت سینک ها.....

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

درود بر شما دوست عزیز،

از قدیمی های بازار که کلیه وسائل Water Cooling رو تو ایران عرضه می کنند و بسیار حرفه ای هستند گروه مازستا هستند....

هر چی بخواهید می تونید اینجا تهیه کنید:

http://www.dfmrendering.com/online-shopping/water-cooling-kit.html

امید وارم کارتون رو راه انداخته باشم.

پاینده باشید.

لینک به دیدگاه

خیلی ممنونم 

اگه ممکنه یه کمک کنید قطعاتی رو که با هم فیکس میشن رو هم بگید اینجا چندتا پمپ مختلف هست. با پیچ های مختلف و برای هر پمپ چند بسته مایع باید بخرم

لینک به دیدگاه

خیلی ممنونم 

اگه ممکنه یه کمک کنید قطعاتی رو که با هم فیکس میشن رو هم بگید اینجا چندتا پمپ مختلف هست. با پیچ های مختلف و برای هر پمپ چند بسته مایع باید بخرم

یکم پیچیده تر از این حرف هاست.... 

فردا براتون material میزارم. بهتون پیشنهاد می کنم قبل از هر نوع خرید حداقل یک ماه مطالعات لازم انجام بدهید... به نظر می رسد تا الان Water Cooling نکرده اید...

معضلات زیادی دارد که تمام اشو باید در نظر بگیرید.

لینک به دیدگاه

راستیتش من فکر کردم مثل cpu Liquid میمونه سریع و بی دردسر وصلش میکنی بعد اورکلاک میکنی 

لینک به دیدگاه

راستیتش من فکر کردم مثل cpu Liquid میمونه سریع و بی دردسر وصلش میکنی بعد اورکلاک میکنی 

کار داره.... مگر اینکه All in One بگیری....

لینک به دیدگاه

با سلام.

ساده ترین و کم هزینه ترین روش این هست که یک gpu bracket مانند nxzt kraken g10 gpu bracket یا corsair hg10  برای کارت گرافیک (فقط رفرنس) تهیه بفرمایین و از aio liquid cooler های موجود استفاده کنین(مانند corsair h55 یا h110  و یا deepcool gamer storm maelstrom که آخریش رو یقین ندارم) با کمترین دردسر برای خنک کنندگی کارت گرافیک استفاده کنین. این قطعه در یکی از سایت ها موجوده اما بدلیل قیمت بی منطق و بدور از انصافشون لینکش رو قرار نمیدم.همچنین با کمی خلاقیت میتونین خودتون هم یک براکت درست کنین و گمان کنم یکی از دوستان همینجا همچین کاری انجام داده بود .هرچند برای ظاهرش وقت زیادی صرف نکرده بود اما نتیجه با کمترین هزینه راضی کننده بود. راه دیگری هم که دارین استفاده از custom cooling ها هست که هزینه ی به مراتب بالاتری براتون در بر خواهد داشت.و همچنین کارت گرافیک هایی که بصورت پیش فرض قابلیت واتر کولینگ دارن هم میتونین تهیه کنین

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

در ضمن باید عرض کنم اگر صرفا جهت اورکلاک بیشتر قصد استفاده از واترکولینگ برای کارت گرافیک دارین نتایج آنقدر که انتظار دارین متفاوت و حیرت آور نخواهد بود چون پارامتر های بسیاری در تعیین سقف اورکلاک شما تاثیر دارند و در صورت لزوم توضیح بیشتری خواهم داد.در کل واتر کولینگ کارت گرافیک 2 تغییر اساسی و دلچسب رو براتون به ارمغان میاره: 1 دمای به مراتب پایین تر ( در شرایط عادی) 2:صدای بسیار کمتر چون میتونین از کمترین rpm برای فن خنک کننده استفاده کنین.

لینک به دیدگاه

با سلام.

ساده ترین و کم هزینه ترین روش این هست که یک gpu bracket مانند nxzt kraken g10 gpu bracket یا corsair hg10  برای کارت گرافیک (فقط رفرنس) تهیه بفرمایین و از aio liquid cooler های موجود استفاده کنین(مانند corsair h55 یا h110  و یا deepcool gamer storm maelstrom که آخریش رو یقین ندارم) با کمترین دردسر برای خنک کنندگی کارت گرافیک استفاده کنین. این قطعه در یکی از سایت ها موجوده اما بدلیل قیمت بی منطق و بدور از انصافشون لینکش رو قرار نمیدم.همچنین با کمی خلاقیت میتونین خودتون هم یک براکت درست کنین و گمان کنم یکی از دوستان همینجا همچین کاری انجام داده بود .هرچند برای ظاهرش وقت زیادی صرف نکرده بود اما نتیجه با کمترین هزینه راضی کننده بود. راه دیگری هم که دارین استفاده از custom cooling ها هست که هزینه ی به مراتب بالاتری براتون در بر خواهد داشت.و همچنین کارت گرافیک هایی که بصورت پیش فرض قابلیت واتر کولینگ دارن هم میتونین تهیه کنین

درود بر آقای دهوری عزیز،

رضا هستم. کاملا درست می فرمائید.... منم دوست دارم دوست امون رو متقاعد کنم AIO بگیره، یادتون باشه برا اون یکی عزیز هم کلی از معضلات Water Cooling و Noise رو توضیح دادیم. شما رو تصدیق می کنم من هم اون قطعه فروش گرون فروش رو می شناسم و اصلا احتیاج نیست واقعا اینقدر پول خرح بشه برای خنک کردن VGA....

مگر اینکه واقعا دما VGA بحرانی بشه که در رندرینگ های خیلی سنگین برا شاید 1% کاربران پیش بیاد و یا مودینگ....

به سمت Water Cooling رفتن کاملا باید منطقی و با در نظر گرفتم فوائد و مضرات این سیستم ها باشه...

امیدوارم موفق باشید  :)

ویرایش شده توسط Xtreme Rig
لینک به دیدگاه

در ضمن باید عرض کنم اگر صرفا جهت اورکلاک بیشتر قصد استفاده از واترکولینگ برای کارت گرافیک دارین نتایج آنقدر که انتظار دارین متفاوت و حیرت آور نخواهد بود چون پارامتر های بسیاری در تعیین سقف اورکلاک شما تاثیر دارند و در صورت لزوم توضیح بیشتری خواهم داد.در کل واتر کولینگ کارت گرافیک 2 تغییر اساسی و دلچسب رو براتون به ارمغان میاره: 1 دمای به مراتب پایین تر ( در شرایط عادی) 2:صدای بسیار کمتر چون میتونین از کمترین rpm برای فن خنک کننده استفاده کنین.

باید همیشه برای Custom کردن نسبت عملکرد/هزینه لحاظ بشه... درست میگین الزاما Water Cooling از نظر عملکرد/هزینه بهترین راه حل نیست و در خیلی مواقع اصلا بهش احتیاجی نیست. 

چند تا از مضرات.....

1. Noise پمپ که الزاما سیستم رو کم صدا تر نمیکنه (تو اون یکی موضوع نیز برای اون دوست عزیز گفتیم)

2. تمییز کردن رادیاتورها با اب جوش به تواتر بالا

3. نشت گیری

4. خارج و عوض کردن Coolant ها حداقل 6 ماه یکبار یا سالی یکبار وگرنه کاهش عملکرد....

5 . و از همه مهمتر آیا Water Cooling واقعا برای 99% کاربران تفاوتی با استفاده از AIO ها داره؟

ولی خوب از لحاظ زیبایی شناسی و مودینگ دیگه منطق زیاد جوابگو نیستش....  :)  :)

لینک به دیدگاه

با سلام و عرض ادب

موافق هستم با شما آقا رضای عزیز و در بسیاری از موارد custom cooling ها صرفا جهت عرض اندام mod کننده و یا زیبایی ظاهری هست. و درمورد استفاده از واتر کولر های aio که دردسرهایی که در بالا فرمودین رو نداره درصورتی که از براکت استفاده کنن برای کاهش هزینه ها یا خودشون خلاقیت بخرج بدن بنظرم نویزشون در قیاس با کولر رفرنس و یا حتی کولر های افترمارکت کمتر خواهد شد (هرچند شخصا به ندرت صدای فن های کارت گرافیک خودم که msi هست رو میشنوم و هیچ دلیلی برای واتر کولینگ کارت گرافیک نمیبینم) البته همونطور که فرمودن نویز پمپ در بسیاری از موارد بسیار آزار دهنده تر از نویز فن هست اما درصورتی که مثل واتر کولر پردازنده ی بنده خوش شانس باشن ممکنه هیچ نویزی از پمپشون شنیده نشه در صورت بسته بودن درب کیس و بدلیل پتانسیل بالاتر واتر کولر میتونن از حداقل rpm فن در لود کامل استفاده کنن البته همونطور که عرض کردم درصورتی که با نویز پمپ مواجه نشن که در کولر مستر بسیار زیاد گزارش شده.و در نهایت همونطور که فرمودین کولرهای بادی افترمارکت برند هایی مانند msi یا asus هیچ دلیلی برای واتر کولینگ کارت گرافیک باقی نخواهد گذاشت

موفق باشین

لینک به دیدگاه

دوستان وقتی از custom water cooling استفاده میکنید اگر خوب هواگیری کنید صدای پمپو احساس نمکنید و اینکه کاستوم واتر کولینک تو دما زیاد تاثیر میزاره همین چند هفته پیش یه تست زدیم با 4690 تا خرخه اور شد ولی دما از 51 بالا نرفت کاستوم واتر کولینگ بهترین گزینه برای پایین اوردن دماست و صداییم نداره برام جالبه جدیدا هر کسی باهام برای خرید کاستوم واتر تماس میگیره میترسه نشدی داشته باشه و اینکه باید زود به زود کولانتش تعویض بشه والا من 1.5 سال بکوب کولانتو عوض نکردم دمام هیچ تغییری نکرد برای نشتی هم اگر فیتینگ درست حسابی ببندید عمرا نشتی داشته باشید چون اورینگ برای اکثر فیتینگا میزارن که عمرا بزاره نشتی داشته باشه  فقط باید دره کیسه رو گشاد کنید تا بتونید بهترین کارایی رو داشته باشید تنها مشکل کاستوم اینه که هر کسی نمی تونه درست هواگیریش کنه چون واقعا تخصص می خواد و اینکه برای بلاک گرافیک مشکلش اینه که برای گرافیک دیگه نمی تونید استفاده کنید تو ایران هم ماشالله کسی می تونه گرافیکو واتر کنه که ننه باباش دکتری چیزی باشن پس با این قیمت ها برای گرافیک ارزش نداره واتر کنید.

ویرایش شده توسط GNBBAKER
لینک به دیدگاه

دوستان وقتی از custom water cooling استفاده میکنید اگر خوب هواگیری کنید صدای پمپو احساس نمکنید و اینکه کی گفته کاستوم واتر کولینک تو دما زیاد تاثیر نمیزاره همین چند هفته پیش یه تست زدیم با 4690 تا خرخه اور شد ولی دما از 51 بالا نرفت کاستوم واتر کولینگ بهترین گزینه برای پایین اوردن دماست و صداییم نداره برام جالبه جدیدا هر کسی باهام برای خرید کاستوم واتر تماس میگیره میترسه نشدی داشته باشه و اینکه باید زود به زود کولانتش تعویض بشه والا من 1.5 سال بکوب کولانتو عوض نکردم دمام هیچ تغییری نکرد برای نشتی هم اگر فیتینگ درست حسابی ببندید عمرا نشتی داشته باشید چون اورینگ برای اکثر فیتینگا میزارن که عمرا بزاره نشتی داشته باشه  فقط باید دره کیسه رو گشاد کنید تا بتونید بهترین کارایی رو داشته باشید تنها مشکل کاستوم اینه که هر کسی نمی تونه درست هواگیریش کنه چون واقعا تخصص می خواد و اینکه برای بلاک گرافیک مشکلش اینه که برای گرافیک دیگه نمی تونید استفاده کنید تو ایران هم ماشالله کسی می تونه گرافیکو واتر کنه که ننه باباش دکتری چیزی باشن پس با این قیمت ها برای گرافیک ارزش نداره واتر کنید.

با احترام .,

دوست من درمورد پمپ هم درست میفرمایین و با شما موافق هستم در کاستوم کولینگ و اگه توجه کنین بحث نویز مرتبط با پمپ کولر های aio بود. اما لطفا بفرمایین  این قسمت ""  اینکه کی گفته کاستوم واتر کولینک تو دما زیاد تاثیر نمیزاره "" در کجای متن بنده و یا دوستان قرار داره؟ و این قسمت هم ربطش رو با کارت گرافیک بیان کنین ""همین چند هفته پیش یه تست زدیم با 4690 تا خرخه اور شد "" و همچنین میشه بفرمایین به چند مگاهرتزاورکلاک بیشتر دست پیدا کردین تا بتونیم در مورد توجیه اقتصادیش صحبت کنیم؟

متاسفانه برخی از دوستان به ریز مسایل دقت نمی کنن و فقط دنبال دلیلی برای مخالفت هرچند بی ربط هستند که نه تنها به معلومات کسی اضافه نمی کنه بلکه باعث به حاشیه کشیده شدن مسایل میشه.

موفق باشین.

لینک به دیدگاه

من یک واتر کولر کورسیرh50دارم که یکی از شیلنگهاش پاره شده ونشتی کرده از قسمت بست رادیات ،اینو از کجا تهیه کنم واون مایع را از کجا؟؟

post-20770-0-17912000-1437944041_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/EVGA-Hydro-Copper-GTX-980-Water-Block-Early-Performance-Testing/Overclocking-

مقایسه ی توان اورکلاک یک کارت گرافیک واترکول شده با  360mm+ radiator setup و کارت گرافیک رفرنس و کولر stock و نه حتی با کولر افترمارکت.

با این هزینه براحتی امکان خرید کارت گرافیکی به مراتب قویتر وجود داره در قیاس با نتیجه ی بدست آمده

قضاوت رو به خودتون میسپارم

موفق باشین

لینک به دیدگاه

بله حق با شماست هزینه ای رو که قرار برای واتر کولینگ بدم برای کارت جدید تر هزینه  می کنم

لینک به دیدگاه

با سلام و عرض ادب

موافق هستم با شما آقا رضای عزیز و در بسیاری از موارد custom cooling ها صرفا جهت عرض اندام mod کننده و یا زیبایی ظاهری هست. و درمورد استفاده از واتر کولر های aio که دردسرهایی که در بالا فرمودین رو نداره درصورتی که از براکت استفاده کنن برای کاهش هزینه ها یا خودشون خلاقیت بخرج بدن بنظرم نویزشون در قیاس با کولر رفرنس و یا حتی کولر های افترمارکت کمتر خواهد شد (هرچند شخصا به ندرت صدای فن های کارت گرافیک خودم که msi هست رو میشنوم و هیچ دلیلی برای واتر کولینگ کارت گرافیک نمیبینم) البته همونطور که فرمودن نویز پمپ در بسیاری از موارد بسیار آزار دهنده تر از نویز فن هست اما درصورتی که مثل واتر کولر پردازنده ی بنده خوش شانس باشن ممکنه هیچ نویزی از پمپشون شنیده نشه در صورت بسته بودن درب کیس و بدلیل پتانسیل بالاتر واتر کولر میتونن از حداقل rpm فن در لود کامل استفاده کنن البته همونطور که عرض کردم درصورتی که با نویز پمپ مواجه نشن که در کولر مستر بسیار زیاد گزارش شده.و در نهایت همونطور که فرمودین کولرهای بادی افترمارکت برند هایی مانند msi یا asus هیچ دلیلی برای واتر کولینگ کارت گرافیک باقی نخواهد گذاشت

موفق باشین

درود بر آقای دهوری عزیز،

درست میگید شما، الان انقدر خنک کننده بادی افترمارکت زیادن و خوب که جای گله نمیزارن... من خودم عاشق EVGA همتم. یک نگاهی به عکس بندازید و ببینید واقعا با این VGA ها چه سیستم های مود شده ی خوبی میشه اسمبل کرد...

بدون دلیل نباید Water Cooling کرد....تازه با این همه AIO خوب تو بازار...

لینک به دیدگاه

بله حق با شماست هزینه ای رو که قرار برای واتر کولینگ بدم برای کارت جدید تر هزینه  می کنم

درود بر شما،

آفزین به شما. ولی باز هم اگر سوال داشتید در خدمت شما هستم.

لینک به دیدگاه

http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/EVGA-Hydro-Copper-GTX-980-Water-Block-Early-Performance-Testing/Overclocking-

مقایسه ی توان اورکلاک یک کارت گرافیک واترکول شده با  360mm+ radiator setup و کارت گرافیک رفرنس و کولر stock و نه حتی با کولر افترمارکت.

با این هزینه براحتی امکان خرید کارت گرافیکی به مراتب قویتر وجود داره در قیاس با نتیجه ی بدست آمده

قضاوت رو به خودتون میسپارم

موفق باشین

دقیقا

لینک به دیدگاه

دوستان وقتی از custom water cooling استفاده میکنید اگر خوب هواگیری کنید صدای پمپو احساس نمکنید و اینکه کاستوم واتر کولینک تو دما زیاد تاثیر میزاره همین چند هفته پیش یه تست زدیم با 4690 تا خرخه اور شد ولی دما از 51 بالا نرفت کاستوم واتر کولینگ بهترین گزینه برای پایین اوردن دماست و صداییم نداره برام جالبه جدیدا هر کسی باهام برای خرید کاستوم واتر تماس میگیره میترسه نشدی داشته باشه و اینکه باید زود به زود کولانتش تعویض بشه والا من 1.5 سال بکوب کولانتو عوض نکردم دمام هیچ تغییری نکرد برای نشتی هم اگر فیتینگ درست حسابی ببندید عمرا نشتی داشته باشید چون اورینگ برای اکثر فیتینگا میزارن که عمرا بزاره نشتی داشته باشه  فقط باید دره کیسه رو گشاد کنید تا بتونید بهترین کارایی رو داشته باشید تنها مشکل کاستوم اینه که هر کسی نمی تونه درست هواگیریش کنه چون واقعا تخصص می خواد و اینکه برای بلاک گرافیک مشکلش اینه که برای گرافیک دیگه نمی تونید استفاده کنید تو ایران هم ماشالله کسی می تونه گرافیکو واتر کنه که ننه باباش دکتری چیزی باشن پس با این قیمت ها برای گرافیک ارزش نداره واتر کنید.

درود بر شما،

من هم گفتم نشت گیری یعنی بار اول که دارید سیستم Water Cooling رو ست آپ می کنید. چون پمپ و شلنگ که الکی نشت نمی کنه! در ضمن اگر رادیاتور ها با آب جوش شسته نشه به تدریج ذرات فلزی معلق خودش رو میده تو Coolant که هم خیلی بیریخت میکنه سیستم رو و هم عملکرد رو میاره پایین. در ضمن این سیستم ها که وکیوم نیستن در هر صورت معلقات جذب می کنن.

در ضمن کی گفته پمپ ها صدا ندارن... بعضی ها کمتر بعضی ها بیشتر... علاوه بر فن های Pull/Push رادیاتور که اون ها هم بالاخره 12V هستن و به CPU_FAN وصل هستن و حتی در حالت PWM هم ماکس دارن کار میکنن در اکثر مواقع....

در ضمن اشتباه نشه من در نظر زیبایی شناسی و مودینگ عاشق کیت هایی مثل EK هستم. ولی قبول کنید برای کاربران ساده مثل آقای alo400 که آشنا نیستن بستن این سیستم ها اونقدر منطقی نیست. در ضمن من هم صحبت های آقای دهوری رو 100% تصدیق می کنم.

پاینده باشید.  :)

ویرایش شده توسط Xtreme Rig
لینک به دیدگاه

من یک واتر کولر کورسیرh50دارم که یکی از شیلنگهاش پاره شده ونشتی کرده از قسمت بست رادیات ،اینو از کجا تهیه کنم واون مایع را از کجا؟؟

کسی جواب ما را نداد بلاخره!؟ :-?

post-20770-0-26580300-1438366418_thumb.jpg

ویرایش شده توسط soheb
لینک به دیدگاه

با سلام.

در مورد نشتی گمان میکنم پیش تعمیر کارهای خودرو و رادیاتور فروشی ها ببرین بهتر مشکلتون رو حل کنن تا دوستان فنی تعمیراتی رایانه ! خودتون پیشنهاد میکنم اگه در این زمینه سر رشته ندارین اقدام به تعمیرش نکنین چون امکان نشتی وجود داره در هرحال قبل از هرکاری با تخت جمشید تماس بگیرین http://takht-jamshid.com/%D8%AA%D8%AE%D8%AA-%D8%AC%D9%85%D8%B4%DB%8C%D8%AF هرچند شخصا از پاسخ دهیشون رضایت ندارم .

لینک به دیدگاه

یکی از کاربرای سایت این کار رو با نصب یک کولر ابی کورس ایر روی گرافیک انجام داده بود نتیجش عالی بود 

حالا کولرش هم خیلی قوی نبود مانند h110 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...