رفتن به مطلب

تاپیک جامع سری بازی های call of duty black ops

rezaeipes
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

1920.png

اصلا به این بنچمارکهای الکی دلتون رو خوش نکنین اونا هم مثل ایران طرفدارهای تعصبی روی هر دوتا مارک تجاری دارن هرسایتی که از هر مارکی خوشش میاد قضیه رو به نفع همون مارک میگیره Shame%20On%20You.gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اصلا به این بنچمارکهای الکی دلتون رو خوش نکنین اونا هم مثل ایران طرفدارهای تعصبی روی هر دوتا مارک تجاری دارن هرسایتی که از هر مارکی خوشش میاد قضیه رو به نفع همون مارک میگیره Shame%20On%20You.gif

درود :

دوست عزیز این حرف دیگه قدیمی شده و صدق نمیکنه !

سایت های معتبر زیادی هستند که اصلا به برند اهمیت نمیدند و نتایج تست ها را صادقانه میزارند . @};- نمونش : tomshardware.com

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود :

دوست عزیز این حرف دیگه قدیمی شده و صدق نمیکنه !

سایت های معتبر زیادی هستند که اصلا به برند اهمیت نمیدند و نتایج تست ها را صادقانه میزارند . @};- نمونش : tomshardware.com

اتفاقا این سایت جز یکی از طرفدارهای کارتهای انویدیاست اگه اینطور نیست چرا با اینکه سیستمهای تستشون اکثریت همه یکی هست ولی نتایجش باهم فرق داره مثل این میمونه که کارخانه سازنده مثلا ماشین بوگاتی ویرون دو دستگاه ماشین مثل هم بزنه (همه اپشنها هم یکی باشه )یکشو دست یک تیم ویکی دیگشو دست یک تیم دیگه بده بعد تیم اولی ادعا کنه ماشین دست اونا هم سرعتش بیشتره هم قدرتش و از ماشین تیم دومی بهتره بعد کارخانه چی میگه و مردم درباره اون کارخانه چی فکر میکنن مگه میشهShame%20On%20You.gifحالا کارت انویدیامثلا 580 نمونه ای که دست همه تیمهای تست کننده میدن همه یکی هست با هم کوچکترین فرقی نداره نرم افزارهاشون هم همه که یکی هست درایورهاشون هم همه نسخه جدیده حالا یکی از تیمها بیاد ادعا کنه کارت دست ما قویترین کارت روی زمین هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نقل قول : چرا با اینکه سیستمهای تستشون اکثریت همه یکی هست ولی نتایجش باهم فرق داره -------------- متوجه حرفتون نشدم ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منظورم اینه که سیتمهای تستشون مثلا مادربرد اکثرا گیگا با چیپستX58 رمها اکثرا CORSAIR DOMINATOR GTبا فرکانس 2000 به بالا هارد دیسک SSD مانیتور 30 اینچی سی پی یو هم اکثرا سری 900 اینتل حالا هر سایتی که مثل تامز وضع مالیش بهتر باشه سی پی یو رو 980 انتخاب میکنه ولی با این حال اکثر قریب به اتفاقشون سخت افزارهای تستشون یکی هست ولی حالا چرا نتایج تست یکی در نمیاد خدا داند ودر داخل این سایتها کم پیش میاد که بی طرفانه قضاوت کنن

ویرایش شده توسط HD5870
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

یه سوال اینجا هست اونم این که چرا 460 از5870 و6870بهتره عمل کرده...؟

اگه واقعا یه فیزیکس اینهمه تاثیر داره خب چرا پس بریم پول دور بریزیم؟؟؟؟؟

من بشخصه که350 دادم واسه همین 6870 خداییش زورم میاد ببینم تو بازی ها کم تر از 460عمل کنه بقیه رو نمی دونم؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منظورم اینه که سیتمهای تستشون مثلا مادربرد اکثرا گیگا با چیپستX58 رمها اکثرا CORSAIR DOMINATOR GTبا فرکانس 2000 به بالا هارد دیسک SSD مانیتور 30 اینچی سی پی یو هم اکثرا سری 900 اینتل حالا هر سایتی که مثل تامز وضع مالیش بهتر باشه سی پی یو رو 980 انتخاب میکنه ولی با این حال اکثر قریب به اتفاقشون سخت افزارهای تستشون یکی هست ولی حالا چرا نتایج تست یکی در نمیاد خدا داند ودر داخل این سایتها کم پیش میاد که بی طرفانه قضاوت کنن

سلام

من هم تا حدی با گفته های شما موافقم/ بعضی وقتها همون سخت افزار رو خودم تهیه کردم و تست زدم ولی اون نتیجه رو که خودشون نشون دادن رو نگرفتم /

من نمیگم که کلاً اشتباه هستش یا قبول ندارم این تست هارو ، ولی نمیشه 100% هم بهشون اعتماد کرد/

من خودم یه درصدی از اونا کمک می گیرم و یه درصدی هم از همفکری و نظرات و تجربه دیگرون + نظر خودم/

این مشخصات سیستم من هستش :

Cpu : Core i7 980x

VGA : GainWard GTX580 / SLI

M.B : GigaByte X58A-UD7

PSU : Green 1235w

H.D.D : SeaGate 1TB 32MB.Buf

RAM : KingSton 12GB 1066 DDR3 TripleChannel

Case : Green Challenger

@};-

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

1920.png

میخواین بدونینین چرا این بنچمارکها قلابیه چونکه الان اینهمه تبلیغات روی dx11 میشه حالا این کدوم سایتی هست بنچمارکهاشو روی win xp گرفته چرا کارت gt240 که مال خود انویدیاست از 9800gt قرن بوقی عقبه @};-

لینک به دیدگاه

البته دوستان به این نکته توجه داشته باشن که این بازی DirectX 9 بنچمارک گرفته شده

در بنچمارک های مبتنی بر DirectX 10 و 11 هست که کارتها توانایی خودشون رو نشون میدن

همچنین شرایط تست باید برابر باشه یعنی حتی Physix هم خاموش باشه تا بتوان به این بنچمارکها اعتماد کرد

لینک به دیدگاه

من به اصالت این بنچمارکها مشکوکم اگر ادعا میکنید این بنچمارکها درسته لطفا لینک منبع رو هم بدید thinking.gif

در هر صورت این بازی برا دایرکت ایکس 11 طراحی و ساخته شده تست های این بازی برا مقایسه کارتها در دایرکت ایکس 11 قابل استناد هست نه دایرکت ایکس9

http://www.legitreviews.com/article/1465/3/

چیزی که من تونستم پیدا کنم این سایت بود که بازم 6870 از 460 بالاتر بوده و این تستها در دایرکت ایکس 9 گرفته شده

از بازی بلک اوپس که بگذریم بازی Call of Duty - Modern Warfare 2قابل استناده برای مقایسه کارتهای گرافیکی چون این بازی برای دایرکت ایکس 9 ساخته شده

http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-6950-1gb-vs-geforce-gtx-560-ti-review/8

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام خدمت دوستان

من یه مشکلی تو اجرای این بازی دارم و اون اینه که وقتی اجراش می کنم تو قسمت task manager >processes می یاد ولی اصلا هیچ چیزی رو نشون نمی ده و اصلا انگار نه انگار که باز شده.

کسی می تونه کم کنه؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز کرک این بازی مورد داره

شما تو وب های ایرانی دنبال کرک فیکس یا اپدیت اون باشید فایل رو که پیدا کردید حل میشه

نسخه 1 این بازی هم همین مشکل رو داشت اما زجر آور تر

اجرا میشد اما انگار سیستم 6 هستهای هم براش کم میومد و پی در پی لگ میزد که با آپدیت حل شد!

یه سر به این لینک هم بزنید انگار کرک سالم اومده

لینک

لینک به دیدگاه

شما کرک بازیتون مشکل داره...بایدکرک SKIDROWاین بازی رو دانلود کنید منم این مشکل رو داشتم...ولی حل شد.امیدوارم مشکل شما هم حل بشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تاریخ سیستم رو به 13 نوامبر ببرید بعد بازی رو اجرا کنید ببنید میاد یا نه

اگه نشد کرک جدید رو از این سایت دانلود کنید

http://p30download.com/fa/entry/42042/

لینک به دیدگاه

بنده هم چنین مشکلی داشتم

شما باید استیم رو روی سیستمتون نصب کنید

بذارید اپدیت شه

نیاز به اکانت نداره فقط نصب باشه کافیه

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

سلام دوستان بعد نصب بازی بعد کلیک روی آیکون بازی با این  پیام مواجه می شم که هم yes داره و هم no که در هر 2 حالت بازی اجرا نمیشه مشکل از کجاست ؟

jnt0_img_20150727_190709_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

این پیام برای بار اول پس از نصب یا بعد از خارج شدن از بازی بصورت ناگهانی نمایش داده میشه

مثلا بر اثر یک خطا مجبور به بستن بازی شدید

این پیام میگه که بازی میخواد تنظیمات گرافیکی رو بصورت بهینه برگردونه تا از اجرای درست بازی مطمن بشه

گزینه yes رو بزنید بعد داخل بازی تنظیمات مورد نظر خودتون رو اعمال کنید و بصورت نرمال از بازی خارج بشید دیگه این پیغام نمایش داده نخواهد شد

Sent from my C6602 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

این پیام برای بار اول پس از نصب یا بعد از خارج شدن از بازی بصورت ناگهانی نمایش داده میشه

مثلا بر اثر یک خطا مجبور به بستن بازی شدید

این پیام میگه که بازی میخواد تنظیمات گرافیکی رو بصورت بهینه برگردونه تا از اجرای درست بازی مطمن بشه

گزینه yes رو بزنید بعد داخل بازی تنظیمات مورد نظر خودتون رو اعمال کنید و بصورت نرمال از بازی خارج بشید دیگه این پیغام نمایش داده نخواهد شد

Sent from my C6602 using Tapatalk

اصلا یک بار هم وارد بازی نشدم در هیچ کدوم از حالت yes و no   تغییری نمی بینم دوست عزیز.

لینک به دیدگاه

درود

وارد محلی که بازی را نصب کردهاید بشوید 2 تا ایکن داره روی ایکن بعدی کلیک کرده و گزینه ی یس را انتخاب کنید.

لینک به دیدگاه

اگه دیدی مشکل حل نشد کرک بازی رو عوض کن.

ویرایش شده توسط ♥♥Intel♥Love♥♥
لینک به دیدگاه

درود

وارد محلی که بازی را نصب کردهاید بشوید 2 تا ایکن داره روی ایکن بعدی کلیک کرده و گزینه ی یس را انتخاب کنید.

انجام دادم تغییری نکرد  ، تست  می کنم ممنون .

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

درود دوستان

بعد از دانلود فال اوت 4 الان میخوام این بازی رو دان کنم، با توجه به حجم بالا، ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارم بزارین

نسخه بلک باکس مشکلی که نداره؟ بعد ظاهرا برا نسخه بلک باکس آپدیت ارائه نشده؟ اگه آپدیت براش نیومده همون Reloaded رو دان کنم؟

کدوم سایت نسخه بدون مشکل و بروزی گذاشته؟download دات آی آر اوکیه؟

ممنون @};-

لینک به دیدگاه

نسخه بلک باکس مشکلی که نداره؟

خیر مشکلی نداره.

بعد ظاهرا برا نسخه بلک باکس آپدیت ارائه نشده؟

درست نیست.

اگه آپدیت براش نیومده همون Reloaded رو دان کنم؟

خیر ، آپدیت ریلودد ، روی نسخه ی بلک باکس هم به راحتی نصب می شود.

کدوم سایت نسخه بدون مشکل و بروزی گذاشته؟

http://www.downloadha.com/1394/09/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-call-of-duty-black-ops-iii-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-pc/

ویرایش شده توسط mboveiri
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...