رفتن به مطلب

بررسی موس Corsair M65 RGB

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت همه دوستان امیدوارم وقتتان بخیر باشد.

امروز می خواهم بررسی کوتاهی از موس M65 شرکت Corsair را براتون بنویسم امیدوارم برای شما دوستان عزیز مفید باشد.

اول از همه از نکته ای شروع می کنم که می دانم همه شما دوستان قبل از خواندن هر مطلبی در مورد چنین موسی به آن فکر می کنید، و در همانجا با در نظر گرفتن این نکته دید شما منفی شده و با همان دید منفی باقی یک مطلبی را در مورد چنین محصولی خواهید خواند، یا هر محصول دیگری با این شرایط!! اینکه این محصول  قیمتی حدود 300 هزار تومان و در اکثر سایت ها بین 60-90 دلار(بر روی قیمت ها کلیک کنید تا لینک محصولات را ببینید) دارد، به شما حق می دهم که بگویید "آخه چرا؟! من که همچین پولی بابت این موس نمیدم!" و یا چیزی مشابه، من هم همین فکر را می کردم که چرا؟ پس از خرید، متوجه شدم چرا! خیلی از اجناس کامپیوتر یک قانون ساده دارند، تا زمانی که یک قطعه از یک حد مشخص در فناوری و کیفیت یا به زبان دیگر ارزش در مقابل مبلغ نگذشته باشد، ارزش=مبلغ، به عنوان مثال بابت هر 1 تومان شما 1% ارزش بیشتری دریافت می کنید، ولی زمانی که از این حد بگذرد شما بابت هر 1% ارزش ممکن است حتی تا 100 هزار تومان هم هزینه کنید!

در اینکه این موس هم دچار همین شرایط است هیچ شکی نیست، اما نه در اندازه ای که شما تصور می کنید! زیرا اگر این موس را شما در کنار رقیبان خود در ایران مثل موس Razer Deathadder Chroma قرار بدید، هم از لحاظ کیفیت و هم نرم افزار یک سر و گردن بالا تر است! تمامی کسانی که از محصولات Razer در طولانی مدت استفاده کرده باشند متوجه این شده اند که محصولات ریزر معمولا دوام زیاد برای مصارف طولانی مدت ندارند، اما به هر حال محصولات بدی نیستند! در اکثر مواقع :D   ولی در مورد Corsair و این محصول باید بگم در این زمینه از ثانیه اول بیانگر این است که اگر شما آن را دوست داشته باشید، آن موس هم شما را دوست دارد و برای شما سال ها می تواند کار کند! البته اتفاق های غیر منتظره را در نظر بگیرید که همیشه برای تمام لوازم برقی و الکترونیکی وجود دارد :)

و اما اصل مطلب، این یکی از موس های بسیار خوب موجود در بازار است بر اساس رده بندی سایت هایی مانند راهنمای تام:

http://www.tomsguide.com/us/best-gaming-mice,review-2220.html

و دیگر مجله کامپیوتر:

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2415385,00.asp

و زیر دستان بنده هم چنین حسی را به من می دهد که بله این یکی از بهترین موس ها می باشد! ولی اجازه بدید نگاهی به موس بیاندازیم.

post-12713-0-26046100-1438002560_thumb.jpg

post-12713-0-77423600-1438002581_thumb.jpg

post-12713-0-81937600-1438003281_thumb.jpg

از مشخصات کلی این محصول می توان به حسگر لیزری با دقت 8200 نقطه بر اینچ و نورپردازی 16 میلیون رنگ در انتها و بین دو کلیک چپ و راست زیر چرخ موس و 8 کلید که به صورت مجزا قابل برنامه ریزی هستند،  یک نشانگر 16 میلیون رنگ جهت نمایش دقت موس و سه وزنه که در زیر موس قرار دارند اشاره کرد.

post-12713-0-35968800-1438003684_thumb.jpg

post-12713-0-12770000-1438003709_thumb.jpg

بسته بندی شکیل، ولی معمولی.

موس دارای کابل محکم با روکش می باشد که به شما اطمینان طول عمر بالا تری از این محصول را می دهد، که البته این روکش در سال جاری و محصولات حرفه ای یک امر واجب است!

post-12713-0-66524100-1438004056_thumb.jpg

post-12713-0-53179900-1438004080_thumb.jpg

post-12713-0-33534400-1438004117_thumb.jpg

post-12713-0-29478900-1438004142_thumb.jpg

ظاهری بسیار زیبا که می توان گفت، واقعا در طراحی این موس کار شده و راحتی کامل را در دستان شما دارد، ظاهری که بی شک همه دوستانی که ساعت های زیادی را صرف بازی می کنند دوست دارند.

و اما اندازه موس، 118 میلیمتر در 72 میلیمتر در 39 میلیمتر به ترتیب طول عرض و ارتفاع که نه موس کوچکی است نه بزرگ، در کنار 2 موس دیگر رده اول دنیا در موس همه کاره رده اول Logitech G502 و موس رده اول بازی های MMO موس Razer Naga Epic Chroma

post-12713-0-67733600-1438004656_thumb.jpg

post-12713-0-77239800-1438004677_thumb.jpg

هم در ارتفاع هم در طول با اختلاف بسیار کم از بقیه کوچکتر است که با چشم قابل دیدن است، ولی نگران نباشید زیرا موس کوچک نیست، اتفاقا در جایی که باید، یعنی عرض موس به اندازه کافی فضا وجود دارد که دست شما را روی موس نگه دارید و در حرکت مجبور نباشید مانند موس G502 نصف دست خود را بالا نگه دارید و می توانید دست خود را به موس تکیه دهید.

post-12713-0-78890400-1438005071_thumb.jpg

در زیر موس شما 3 وزنه به علاوه 5 پد برای حرکت موس و حسگر لیزری 2 چشمی که همه متصل به بدنه کفی کاملا آلومینیومی هستند را دارا هستید.

که البته باز کردن این وزنه ها اصلا کار سختی نیست و بدون هیچ گونه ابزار خاصی قابل انجام است پس حتی اگر در مسافرت هم باشید مشکلی ندارید!

post-12713-0-62143600-1438006149_thumb.jpg

post-12713-0-53465600-1438006208_thumb.jpg

3 وزنه و 3 پیچ که در مجموع 20.5 گرم از وزن موس شما کم، یا اضافه می کند.

و اما نگاهی به موس در حالت روشن می اندازیم،

post-12713-0-55948800-1438006781_thumb.jpg

post-12713-0-47333300-1438007011_thumb.jpg

post-12713-0-28819300-1438007074_thumb.jpg

آیا شما هم برایتان این سوال پیش آمده که "پس کجاست اون ال ای دی 16 میلیون رنگ جلوی موس؟!"؟  جواب:

post-12713-0-23779600-1438007229_thumb.jpg

اینجا قرار دارد! به نظر من بدترین ایراد این موس همین است! که با این اشکال در طراحی قرار گرفتن این ال ای دی، کاملا وجود این نشانگر 16 میلیون رنگ بیهوده شده است چرا که حتی در شب و نور کم هم شما این نشانگر را نمیبینید، مگر اینکه جسمی در جلوی موس خود قرار دهید.

همانگونه که همیشه گفته ام زیبایی = رزیر! ولی اشتباه نکنید این موس زشت نیست و حتی معمولی هم نیست! اما در زیبایی و تکنیک نور پردازی این برند از ریزر عقب تر است.

و اما ایراد دوم که من در این موس متوجه شدم کلید های آن است که نسبت به هر دو موس دیگر و تقریباً اکثر موس های هم رده مشاهده کرده ام سفت بودن کلید ها می باشد که البته به آن ,عادت می کنید! ولی باز هم تا این مقدار سفت بودن زیاد خوب نیست ...

البته خبر خوبی هم برای شما مصرف کنندگان دارم که این موس از نرم افزار Corsair Utility Engine پشتیبانی می کند، که به این معنا است که شما تمامی آن ابزار های کار آمد این نرم افزار را در اختیار خواهید داشت، اگر نقد های این نرم افزار را دیده باشید متوجه خواهید شد که بی شک یکی از بهترین نرم افزار های پشتیبان از لوا زم جانبی مانند موس و کیبورد و ... می باشد و در آن شک نکید.

نتیجه گیری که برای شما دوستان می توانم ارائه کنم در مورد این محصول، موسی بسیار شیک با پشتیبانی نرم افزاری بسیار خوب و با کیفیت فوق العاده است ولی موس، کاربری گیم و گیم های شوتر دارد! در غیر این صورت شما دید یا استفاده دیگر مانند استفاده عادی و روزمره داشته باشید موسی با قیمت وحشتناک است! که البته حتی به در نظر گرفتن کاربری گیم های شوتر و کیفیتش باز هم مقرون به صرفه نیست! هیچکدام از محصولات رده بالای بازار چه در کامپیوتر چه در هر زمینه دیگری، که در کامپیوتر اصطلاح High end برای آنها با کار می رود مقرون به صرفه نیستند! ولی با در نظر گرفتن این توضیحات و کاربری این موس، ارزش بسیار بالایی دارد و از دید من ارزش این قیمت را هم دارد، اما بی ایراد هم نیست! و در آخر ارزش این موس و اینکه خرید آن عقلانی می باشد یا خیر ؟ به این بستگی دارد که شما چقدر نکات مثبتی که در این محصول وجود دارد برایتان ارزش دارد و تا چه میزان برای موس خود می خواهید پول خرج کنید! پس در نتیجه گیری من به دنبال جواب برای خرید خود نباشید! جواب فقط و فقط پیش خود شما است :)

امیدوارم این نقد برای شما مفید بوده باشد و برای انتخاب خود به نتایجی رسیده باشید!

در پایان، موفق و پیروز باشید. @};-

ویرایش شده توسط Dragunov_Lq
لینک به دیدگاه

ای کاش با cougar 700m مقایسش می کردی ...

من به شخصه 700m رو با deathadder chroma مقایسه کردم همه ی دور و وری ها هم قبول داشتند که 700m بهتر بود..... ولی k65 سوالیه برام برنده کدومه.....

لینک به دیدگاه

ای کاش با cougar 700m مقایسش می کردی ...

من به شخصه 700m رو با deathadder chroma مقایسه کردم همه ی دور و وری ها هم قبول داشتند که 700m بهتر بود..... ولی k65 سوالیه برام برنده کدومه.....

موس cougar 700m در اکثر سایت هایی که دیدم هیچ رنکی نداشت متاسفانه، ولی هم موس لاجیتک و هم موس ریزر مقام هایی داشتند در کنار موس کورسیر به همین دلیل نیازی ندیدم که وارد قسمت مقایسه این نقد بشه.

منابع:

http://gaming-mice-review.toptenreviews.com/

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2415385,00.asp

http://www.tomsguide.com/us/best-gaming-mice,review-2220.html

لینک به دیدگاه

RAZER DA 2014 و این موس و Cougar 700M هر3 جزوتاپ ترین های دنیا هستند و علت اینکه reviewهای محصولات کوگار به ندرت دیده میشه هم اینه که این شرکت فعالیت حرفه ای خودش رو در محصولات جانبی فقط چند ساله ک شروع کرده .

مطمئن باشین تا 2سال دیگه این شرکت در کنار شرکت هایی مثل Corsari , ThermalTake , RAZER , SteelSeries قرار میگیره 

لینک به دیدگاه

تشکر از ریویوتون. خواستم بپرسم سطح کلیک های موس چون براق هستش چه حسی داره؟ دست عرق نمیکنه؟

RAZER DA 2014 و این موس و Cougar 700M هر3 جزوتاپ ترین های دنیا هستند و علت اینکه reviewهای محصولات کوگار به ندرت دیده میشه هم اینه که این شرکت فعالیت حرفه ای خودش رو در محصولات جانبی فقط چند ساله ک شروع کرده .

مطمئن باشین تا 2سال دیگه این شرکت در کنار شرکت هایی مثل Corsari , ThermalTake , RAZER , SteelSeries قرار میگیره 

دقیقا همینطوره ضمن اینکه سایت معتبر VORTEZ به موس 700M امتیاز گلد داده.

لینک به دیدگاه

درود

جناب شما که از G502 استفاده کردید لطف کنید از دید خودتون معایب این ماوس را بنویسید . با تشکر

لینک به دیدگاه

درود

جناب شما که از G502 استفاده کردید لطف کنید از دید خودتون معایب این ماوس را بنویسید . با تشکر

باریک بودن موس که برای دست من اندازه مناسبی ندارد، پلاستیک روس کلیک راست اصلا احساس خوبی به استفاده کننده نمی دهد مخصوصا اگر انگشت خود را روی آن قرار داده و به جهت عقب روی موس بکشید، نمایشگر پروفایل کنار موس در حالتی که حافظه پروفایل را روی کامپیوتر قرار دهید قابل تنظیم نیست و به علت تک رنگ بودن ال ای دی های موس پروفایل در حال عملکرد از روی خود موس قابل تشخیص نمی باشد که اگر شما چند پروفایل را تنظیم کرده باشید کمی مشکل ساز می شود، کلید G8 به راحتی قابل استفاده نیست به علت محل قرار گرفتن آن کلید، و کلید G shift یا همان Sniper هم در محل بسیار خوبی قرار نگرفته به علاوه زیادی نرم بودن آن دکمه که مصرف کننده اگر دستان بزرگی داشته باشد ممکن است به اشتباه این دکمه را بفشارد، برای من زیاد این اتفاق افتاده است مخصوصا زمانی که یک لحظه جای دستم رو تغییر می دهم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...