رفتن به مطلب

زوتک مارک خوبی هست؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود و احترام خدمت جناب محمودی عزیز

کلاً که ارزون نداریم این هیچ، اما این وسط یه عده هم عادت کردن اگه چیزی "گرون" نباشه براشون غیر عادیه و با یه دید خاص بهش می نگرن که مثلا مشکل داره و بی کیفیته و آشغاله و.....!!!!

@};-  @};-  @};- 

مخلصم جناب کریمی 

البته منظور بنده از قیمت پایین با توجه به قیمت دلاریش بود / اینجا این قیمتها کاربرد ندارند 

بله متاسفانه همین طوره که میفرمایین ، برخی عزیزان احساس میکنن اگر قیمت جنسی بالاتر باشه دلیل محکم با کیفیت تر بودنشه یا اگر پایین باشه کیفیتش خیلی فرق میکنه 

من الان که داشتم بررسی میکردم از سایت NEWEGG یا AMAZON برخی مدلها

هستند که فک کنم یکی دو مدل باشه از سری 970 که جثه کوچکی هم دارند قیمتشون به مراتب کمتر از مدلهای مشابه هست البته با توجه به قیمتهای قبلی وافری که خورده قیمتاشون مساوی شده 

و برخی مدلها مثل سه فنه زوتک 970 از بقیه مدلها گرون قیمت تر هست که خیلی هم گرافیک پرفروش و پرطرفداری بوده 

ولی خب اینجا قضیه فرق میکنه / دوستان هم اگر یه سری به فروشگاههای خارجی بزنن میبینن که زوتک فرق انچنانی با دیگر برندهای برتر نداره 

در تصویر زیر همونطور که مشاهده میکنید قیمت 329 دلار به 309 تغییر یافته 

dwuff9xta72t5fxrcvek.png

ویرایش شده توسط ATA MAHMOODI
لینک به دیدگاه

با اینکه طرفدار ایسوسم ولی کارت های میان رده ی زوتک رو قبول دارم ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود و احترام خدمت جناب محمودی عزیز

کلاً که ارزون نداریم این هیچ، اما این وسط یه عده هم عادت کردن اگه چیزی "گرون" نباشه براشون غیر عادیه و با یه دید خاص بهش می نگرن که مثلا مشکل داره و بی کیفیته و آشغاله و.....!!!!

@};-  @};-  @};- 

مثلا شما تاحالا دیدی تو بنچمارک های روز کسی از زوتاک استفاده کنه ؟ یا ایسوس یا گیگابایت msi یا ریفرنس دیگه اخر اخر evga استفاده میکنند من زوتک ندیدم تاحالا و همینطور galax , inno , 

لینک به دیدگاه

من آخرین کارتی که از برند Zotac داشتم GTX650ti Boost بود!

که کاملا راضی کننده بود و مشکل خاصی نداشت!

*البته خنک کنندش کمی ضعیف بود بنظرم...

(البته شاید دلیل اینکه فکر میکنم خنک کنندش ضعیف بوده این بود که کارت بعدی که گرفتن GIGABYTE GTX770 با خنک کننده غول WIND FORCE 3X بود!!!)

و حتی میخواستم یه GTX780 هم چند روز پیش بگیرم که متاسفانه لیون قبل خرید منم تمومش کرد...

لینک به دیدگاه

سلام افای hk888 شما زوتک gtx 970 dual fan رو از کجا برای دوستتون خریدین چون من می خوام بخرم بشدت دنبالشم اگه میشه کمکم کنید.

لینک به دیدگاه

والا بازار اصفهان تا 2 هفته ی پیش که چک کردم موجود داشتن به حدود 1260 تومن...حالا رو نمی دونم دیگه....باید کمی صبر کنید ببنید کدوم فروشگاه ها موجود می کنن یا اینکه زنگ بزنین نمایندگی آواژنگ ببینید خودشون کی دوباره وارد می کنن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...