رفتن به مطلب

خرید کارت گرافیک (AMD یا NVIDIA؟)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من چند روز دیگه میخواستم گرافیک رو ارتقا بدم ولی بین انویدیا و ای ام دی موندم.بین مدل های R9 270X 4GB و R7 370X 4GB و GTX 960 و R9 280

شما کدوم مدل رو پیشنهاد می کنید؟من بیشتر برای گیم میخوام راستی برای این گرافیک ها که اسمش رو گذاشتم پاور 550 بسه؟ممنون

ویرایش شده توسط amir ja
لینک به دیدگاه

درود

بین اونا 960 بهتره اما اول به سؤال هام پاسخ بدید تا بهتر بشه راهنماییتون کرد.

1.‏ حداکثر بوجه ای که دارید چقدر است؟

2.‏ مدل دقیق پاور را بنویسید؟

لینک به دیدگاه

سلام دوستان من چند روز دیگه میخواستم گرافیک رو ارتقا بدم ولی بین انویدیا و ای ام دی موندم.بین مدل های R9 270X 4GB و R7 370X 4GB و GTX 960 و R9 280

شما کدوم مدل رو پیشنهاد می کنید؟من بیشتر برای گیم میخوام راستی برای این گرافیک ها که اسمش رو گذاشتم پاور 550 بسه؟ممنون

درود دوست ارجمند

به انجمن خوش آمدی. تاپیک زیر مخصوص مشاوره برای گرافیک هست. در صورت داشتن هر مشکلی بهتره ایتدا هر انجمن و زیرشاخه‌هاش رو بررسی و اگر نیافتی تاپیک جدید بزنی.

پاینده باشی

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=46661

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

درود

بین اونا 960 بهتره اما اول به سؤال هام پاسخ بدید تا بهتر بشه راهنماییتون کرد.

1.‏ حداکثر بوجه ای که دارید چقدر است؟

2.‏ مدل دقیق پاور را بنویسید؟

من حداکثر تا نزدیکای نهصدو خورده ای میتونم هزینه کنم مدل دقیق پاور هم:Corsair VS550 Power

لینک به دیدگاه

من حداکثر تا نزدیکای نهصدو خورده ای میتونم هزینه کنم مدل دقیق پاور هم:Corsair VS550 Power

خب پاور مشکلی نداره.

در چه رزولوشنی بازی میکنید؟

مدل پردازنده شما چیه ؟

این کارت واسه فول اچ دی مناسب هست البته شاید در بعضی بازیها مجبور بشید کمی جزئیات رو کم کنید.

بهتره مدل 2 گیگ 960 را تهیه کنید چون مدل 4 گیگ به جز در چند بازی اندک تفاوتی با مدل 2 گیگ نداره!

من مدل Zotac gtx ‎960‎ ‎2g‏ که با هشتصد و خورده است را به شما پیشنهاد میدم.

میتونی از فروشگاه لیون سفارش بدی.

لینک به دیدگاه

خب پاور مشکلی نداره.

در چه رزولوشنی بازی میکنید؟

مدل پردازنده شما چیه ؟

این کارت واسه فول اچ دی مناسب هست البته شاید در بعضی بازیها مجبور بشید کمی جزئیات رو کم کنید.

بهتره مدل 2 گیگ 960 را تهیه کنید چون مدل 4 گیگ به جز در چند بازی اندک تفاوتی با مدل 2 گیگ نداره!

من مدل Zotac gtx ‎960‎ ‎2g‏ که با هشتصد و خورده است را به شما پیشنهاد میدم.

میتونی از فروشگاه لیون سفارش بدی.

من با رزولویشن 1366*768 بازی میکنم.مدل پردازنده هم:AMD A8 6600K 3.90 GHZ

ویرایش شده توسط amir ja
لینک به دیدگاه

داداش پردازنده شما برای 960 کمه!

یعنی پردازنده وقتی در فشار بازی ها لود 100% میشه کارت گرافیک 100% لود نمیشه!

کارت 960 برای رزولوشن شما زیادی هست، کار شما با کارت 750‎ ti‏ هم راه می افته.

ولی اگر فعلا بودجه ای برای تعقیر پلتفرم ندارید همون 960 رو بگیرید! مشکل جدی بوجود نمیاد.

لینک به دیدگاه

سلام. همون 960 رو بگر در اینده پردازنده و مادئربوردتو ارتقا بده. من خودم همین کارتو گرفتم راضی هستم و قراره پردازندمو ارتقا بدم طی چند ماه اینده.

کارت دیگه نمیصرفه. بهرتین کارت فعلا همینه. من خودم مدل اورکلاک گالاکس رو گرفتم.

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از راهنماییتون فقط یه چیزی الان کارت های ای ام دی تو این رنج قیمت هم باسشون بیشتره یعنی 256 بیت هستن در صورتی که 960 128 بیت هستش و vram کارت های ای ام دی 4GB هست بازم در صورتی که 960 2GB هستش.حالا اینا در آینده تاثیری نداره؟زیاد مهم نیستش؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیلی ممنون از راهنماییتون فقط یه چیزی الان کارت های ای ام دی تو این رنج قیمت هم باسشون بیشتره یعنی 256 بیت هستن در صورتی که 960 128 بیت هستش و vram کارت های ای ام دی 4GB هست بازم در صورتی که 960 2GB هستش.حالا اینا در آینده تاثیری نداره؟زیاد مهم نیستش؟

چرا عزیز، مقدار رم و پهنای در رزولشن های بالاتر از این رزولوشنی که شما میخواید بازی کنید تاثیر داره...

کلا در بین این رنج گرافیک ها 380 بهترین عملکرد رو داره، ولی قیمتش عادی نیست...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

مراجعه شود به اینجا

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=41276

تاپیک هم بسته میشه

درود دوست ارجمند

به انجمن خوش آمدی. تاپیک زیر مخصوص مشاوره برای گرافیک هست. در صورت داشتن هر مشکلی بهتره ایتدا هر انجمن و زیرشاخه‌هاش رو بررسی و اگر نیافتی تاپیک جدید بزنی.

پاینده باشی

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=46661

ممنونم @};- @};-

لینک به دیدگاه

سلام.

سوکتهای سری Fm2 برای بازیها اکثرا گلوگاهه . اون باندلی که شما داری برای گیمهای حرفه ای نیست.

به نظرم اگه گیمیر حرفه ای هستی مادربرد و cpu رو اول عوض کن.

شما اگه حتی یه سی پی یو fx 6300 هم داشتی بهتر از این a8 6600k بود برای بازی

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...