رفتن به مطلب

Mafia 3 Official Thread | بازی تایید شد

master p
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

بله درست خواندید مافیا 3 رسما تایید شد. این عنوان همچنین در Gamescom اولین نمایش خود را خواهد داشت. 

این هم اولین عکس منتشر شده از بازی

w123568_2912222-mafia3_thumb.jpg

آپدیت

با توجه اطلاعاتی که به دستمان رسیده، بازی در سال ۱۹۶۸ جریان دارد، زمانی که قوانین تغییر کرده اند و دنیایی متفاوت به وجود آمده است. شهر به یک پناهگاه برای رشد جرم و جنایت تبدیل شده است. طوریکه قمار، مواد مخدر و جرم و جنایت کل شهر را فرا گرفته است.

داستان بازی زندگی یک سرباز ویتنامی را روایت می‌کند که Lincoln Clay نام دارد. کودکی یتیم با نام Lincoln که پر و بال شکسته به دنبال خانواده ای جدید می‌گشت حال بازگشته است تا کارهای ناتمام را به اتمام برساند و پایگاه جدیدی از جرم و جنایت را از نو بنا کند.

در نسخه سوم سرنوشت Joe اعلام می‌شود و Vito در بازی حضور خواهد داشت. محور اصلی دشمنان شما را سربازان ایتالیایی تشکیل می‌دهند و حول مبارزات شما با این اشخاص خواهد بود.

در طول بازی Vito Scaletta ،Burke و Cassandra (زن آفریقایی) همواره حامی و پشتیبان شما خواهند بود و در ماموریت های دشوار، تعقیب و گریز های پلیس می‌توانید از این سه شخصیت کمک بگیرید. همچنین از طریق باجه های تلفن موجود در شهر می‌توانید با این سه شخصیت ارتباط برقرار کنید. بازی در اواخر دهه ۶۰ میلادی در فضای نژادپرستانه جریان خواهد داشت.

Mafia 3 توسط Hangar 13 توسعه داده می‌شود و در سال ۲۰۱۶ بر روی پلتفرم های PlayStation 4 ،Xbox One و PC عرضه خواهد شد.

منبع: گیمفا

تریلر های بازی رو تا فردا براتون آپلود می کنم

ویرایش شده توسط master p
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

همه بازی های قدیمی دارن میان رو کار یه نیمه جان 3 هم معرفی کنند تمومه دیگه...!  :D

لینک به دیدگاه

OMG

با ورژن یکش زندگی کردیم ما . مخصوصا اون دوبله دارینوس با اون س ا ن س و ر مسخرش :laughing:  .

لینک به دیدگاه

ایول این یکی دیگه می ارزه بعد از این همه وقت واسش گرافیک خرید. 

لینک به دیدگاه

سری مافیا :x   یکی از 10 بازی برتر کامپیوتر چه از لحاظ گرافیک و گیم پلی چه داستانی.

لینک به دیدگاه

لامصب شوفری بود بازی نبود که همش مسافر جا به جا کن :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خبری خوشحال کننده بود

لینک به دیدگاه

نسخه دومش مثل 1 خیلی حال نداد بهم 

شدیدا تایید میکنم  اصلا دو اون حس و حال یک رو نداد ... یکش هم از نظر داستانی قشنگ تر بود هم تنوع ماموریت ها ...

لینک به دیدگاه

احتمالا 3 ادامه 2 باشه چون معلوم نشد جویی رفیقش کجا رفت 

لینک به دیدگاه

بهترین خبری که بعد از مدتها شنیدم.

خیلی خوشحال شدم مرســــی

لینک به دیدگاه

دو برای من خاطرات خوبی رو داشت امیدوارم 3 همینطور باشه

لینک به دیدگاه

اخ جونم دمت گرم بابت خبر من که از قسمت دومش خیلی لذت بردم ایشالا این نسخه هم خوب باشه مثل دو

لینک به دیدگاه

شماهایی که میگین دو خوب بوده یک رو بازی کردین واقعا ؟ :d

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شماهایی که میگین دو خوب بوده یک رو بازی کردین واقعا ؟ :D

با کنسول :D

من هنوز 2 رو با تمام پچ ها و آپدیت DLC هاش دارم !

بعد نکته جالبش گرافیک هست که بازی برای سال 2010 بود ولی هنوز هم قابل قبول هست ! 

لینک به دیدگاه

با کنسول :D

من هنوز 2 رو با تمام پچ ها و آپدیت DLC هاش دارم !

بعد نکته جالبش گرافیک هست که بازی برای سال 2010 بود ولی هنوز هم قابل قبول هست ! 

یکش هم برا وقتی که اومد گرافیکش واقعا خوب بود ... open world جالبی بود .  من با اون قسمت حال میکردم که وقتی داستانی تموم شد تازه شروع challenge هاش بود ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یکش هم برا وقتی که اومد گرافیکش واقعا خوب بود ... open world جالبی بود .  من با اون قسمت حال میکردم که وقتی داستانی تموم شد تازه شروع challenge هاش بود ...

http://fileniko.com/entry/38878

تحریک شدم فردا صبح بزنم دانلود  :laughing:

لینک به دیدگاه

http://fileniko.com/entry/38878

تحریک شدم فردا صبح بزنم دانلود  :laughing:

ای ول نسخه دوبله . میزنم دانلود الان

لینک به دیدگاه

ای جان!! 5 آگست رونمایی اولیه هست احتمالا یه تریلر کوتاه نمایش داده بشه..شماره یکش خدا بود مخصوصا اون مرحله پیستش که خیلیا نتونستن ردش کنن. با لگد اسلحه هاش واقعا میشد زندگی کرد :D

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • 2 هفته بعد...
  • 2 هفته بعد...

اول mafia دوم gta

بهترین بازی با داستان قوی موزیک بسیار خوب روند عالی گیم پلی عالی ففط mafia حیف که چند سال یکبار نسخه جدید عرضه میکنن

لینک به دیدگاه

اول mafia دوم gta

بهترین بازی با داستان قوی موزیک بسیار خوب روند عالی گیم پلی عالی ففط mafia حیف که چند سال یکبار نسخه جدید عرضه میکنن

واقعا.بهترین بازی های Open World به ترتیب به نظر من اینا هستند.

MAFIA I

GTA V

Watchdogs

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

راستی دوستان اطلاعی از تاریخ انتشار نیست?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...