رفتن به مطلب

مفهوم سیپیو باید به گرافیک بخوره چی هست؟؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من سیپیوم دو هسته ای هست توی بازی ها مشکلی ندارم ولی خوب میخوام گرافیک بخرم مد نظرم اینه (عکس زیر کارت 750 Ti مدل اورکلاک) خوب برای بازی میخوام البته نه بازی اوپن ورد البته توی یوتوپ من دیدم با سیپیو دو هسته ای هم gta v رو راحت بازی میکنن ولی خوب بعضی وقت ها مناظر دیر رندر میشه)

حالا این مهم نیست چون من بازی اوپن ورد نمیخوام انجام بدم بعضی بازی ها مثل هیتمن ابسولوشن برام مهمه شاید سیپیوم گلوگاه کنه شاید اما میخوام بدونم این گلوگاه مشکل سخت افزار برای گرافیکم به وجود نمیاره؟؟؟؟؟؟یعنی گرافیکمو خراب نمیکنه.

در مورد سیپیو اصلا عوض کردنش میسر نیست چون مادربرد قدیمی هست و سیپیوی 4 هسته ای به بالا نمیخوره البته هست ولی دست دوم که من نمیخوام بحث اصلا سیپیو نیست مهم برام اینه گلوگاه بشه مشکل سخت افزار برای گرافیک به وجود میاد یا نه.

orginal_1436003475_750%20Ti%20STRIX%20-%

لینک به دیدگاه

نه دوست عزیز، مشکلی بوجود نمیاره، فقط موجب میشه تمام توان کارت گرافیک استفاده نشه! مثلا از 100% توان، 75% توان کارت قابل استفاده بشه. البته کارتی که شما انتخاب کردید، فک نکنم با پردازنده شما گلوگاه ایجاد کنه.

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز برای اینکه دوستان بهتر شما رو راهنمایی مدل دقیق سی پی یو رو ذکرکنید

لینک به دیدگاه

درود دوست ارجمند

به انجمن خوش آمدی. تاپیک زیر مخصوص مشاوره برای گرافیک هست. در صورت داشتن هر مشکلی بهتره ایتدا هر انجمن و زیرشاخه‌هاش رو بررسی و اگر نیافتی تاپیک جدید بزنی.

پاینده باشی

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=46661

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام من سیپیوم دو هسته ای هست توی بازی ها مشکلی ندارم ولی خوب میخوام گرافیک بخرم مد نظرم اینه (عکس زیر کارت 750 Ti مدل اورکلاک) خوب برای بازی میخوام البته نه بازی اوپن ورد البته توی یوتوپ من دیدم با سیپیو دو هسته ای هم gta v رو راحت بازی میکنن ولی خوب بعضی وقت ها مناظر دیر رندر میشه)

حالا این مهم نیست چون من بازی اوپن ورد نمیخوام انجام بدم بعضی بازی ها مثل هیتمن ابسولوشن برام مهمه شاید سیپیوم گلوگاه کنه شاید اما میخوام بدونم این گلوگاه مشکل سخت افزار برای گرافیکم به وجود نمیاره؟؟؟؟؟؟یعنی گرافیکمو خراب نمیکنه.

در مورد سیپیو اصلا عوض کردنش میسر نیست چون مادربرد قدیمی هست و سیپیوی 4 هسته ای به بالا نمیخوره البته هست ولی دست دوم که من نمیخوام بحث اصلا سیپیو نیست مهم برام اینه گلوگاه بشه مشکل سخت افزار برای گرافیک به وجود میاد یا نه.

orginal_1436003475_750%20Ti%20STRIX%20-%

سلام

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=41276

تاپیک بسته میشه

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...