رفتن به مطلب

اورکلاک 5820K "دوستان Pro و OC پاسخ بدن "

amirhossein1404
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

مدل پاور ، EVGA SuperNova 1000W P2 هست. والا موقعی که پاور رو بردم گارانتی، هیچ صدایی جز صدای فن نمیداد و عادی بود اما وقتی رو سیستم بستم، صدای غیر از صدای فن میشنوم. 

تکرار میکنم صدایی که شما میفرمایین بیشتر به نویز الکتریکی شباهت داره تا فیزیکی و در بسیاری از پاور ها هم شنیده میشه اما میزانش در بعضی موارد بیشتره.میتونین لحظه ای بسیار کوتاه  فن ها رو deactive کنین تا یقین پیدا کنین که نویز مرتبط به کدام قطعه هست چون تشخیص کمی دشوار هست بدلیل high-pitched بودن صدا

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

ممکنه از کارت گرافیک باشه ؟!؟؟ چون چند جا خوندم که بعضی ها این مشکل رو داشتند حتی یکی دو تا هم تو یوتیوب فیلمش رو گذاشتند !

لینک به دیدگاه

ممکنه از کارت گرافیک باشه ؟!؟؟ چون چند جا خوندم که بعضی ها این مشکل رو داشتند حتی یکی دو تا هم تو یوتیوب فیلمش رو گذاشتند !

در کارت گرافیک هم همونطور که عرض کردم مرسوم هست.بخصوص در fps های بالا .تفاوت در بیشتر موارد میزان صدا و همچنین میزان شنوایی اشخاص هست.و همچنین توجه کنین high-pitched هست صداش و ممکنه از محدوده شنوایی خارج باشه.

http://www.scientificamerican.com/article/bring-science-home-high-frequency-hearing/

لینک به دیدگاه

در کارت گرافیک هم همونطور که عرض کردم مرسوم هست.بخصوص در fps های بالا .تفاوت در بیشتر موارد میزان صدا و همچنین میزان شنوایی اشخاص هست.و همچنین توجه کنین high-pitched هست صداش و ممکنه از محدوده شنوایی خارج باشه.

http://www.scientificamerican.com/article/bring-science-home-high-frequency-hearing/

در حالت idle و بیکار چطور ؟!؟؟ اینم بگم که فن های کارت گرافیک زیر دمای 67 خاموش هست. 

یه سوال دیگه ، ممکنه مادربرد هم صدا داشته باشه ؟!!!

لینک به دیدگاه

تا دمای 67 فعال نمیشن؟! درمورد مینبورد بعضیا میگن اما شخصا با همچین موردی برخورد نکردم.درضمن باز هم تکرار میکنم coil whine ربطی به فن ها نداره و برای نویز فن از اصطلاحات دیگری استفاده میشه.

لینک به دیدگاه

تا دمای 67 فعال نمیشن؟! درمورد مینبورد بعضیا میگن اما شخصا با همچین موردی برخورد نکردم.درضمن باز هم تکرار میکنم coil whine ربطی به فن ها نداره و برای نویز فن از اصطلاحات دیگری استفاده میشه.

آره . تا 67 فعال نمیشن اما برعکسش، حدود 60-64 درجه هست. یعنی اگر دما بالا باشه و مثلا از بازی بیای بیرون و بخواد خنک بشه ، فن ها حدود 60-64 درجه خاموش میشن.

لینک به دیدگاه

درمورد این کارت شنیده بودم از 60 درجه فناش اکتیو میشه. مگر اینکه fan curve دستی تنظیم کرده باشین.البته ظاهرا مال شما ftw هست و این رو درمورد superclock شنیده بودم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...