رفتن به مطلب

تفاوت 4790 و 4790k در بازی چقدر هست؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام تفاوت این دو در بازی چقدر هست به همراه بچمارک ها و ایا ارزش داره که 100 تومن برای خودش و 300 400 تومن هم برای کولر هزینه کنیم؟

لینک به دیدگاه

سلام

اگه برای گیم فقط میخوای نه اصلا ارزش 400-500 خرج اضافه رو نداره و یه i5 هم به راحتی جوابگو هست 

لینک به دیدگاه

سلام

اگه برای گیم فقط میخوای نه اصلا ارزش 400-500 خرج اضافه رو نداره و یه i5 هم به راحتی جوابگو هست 

خب جوابش رو درست بدید این چه ربطی داشت

من خودمم می خوام بدونم فرقشون چقدره

لینک به دیدگاه

با سلام.

4790K اورکلاک شده در فرکانس 4.8 و STOCK در فرکانس 4ghz و 4770k در 3.5

به average fps ها توجه کنین و قضاوتش با خودتون

http://www.bit-tech.net/hardware/2014/06/19/intel-core-i7-4790k-devil-s-canyon-review/5

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

The i7-4790K is 4 GHz at stock, versus the -4790 at 3.6 Ghz

لینک به دیدگاه

بله دوست عزیز به همین دلیل عرض کردم با 4770k مقایسه بفرمایین

لینک به دیدگاه

آنچنان تفاوتی توی گیم ندارند شاید نهایتا 5 فریم اونم توی بازی هایی که شدیدا به CPU وابسته هست !

ولی سعی کن نسخه K بخری چون هم فرکانسش بالاتره و هم هر وقت خواستی میتونی اورکلاک کنی و راحت تر فروش میره

اینم یه مقایسه http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4790K-vs-Intel-Core-i7-4790

لینک به دیدگاه

با سلام.

http://www.bit-tech.net/hardware/2014/06/19/intel-core-i7-4790k-devil-s-canyon-review/5

با سلام.

داداش اصلا تو این بنچمارک ها 4790 نیست . در ضمن از لحاظ اینده نگری در نظرتون باشه که تو اینده 4790 کم نیاره

لینک به دیدگاه

دوست عزیز 4770k فرکانسش حتی از 4790 کمتر هست و در جدول هست. در ضمن این مقایسه نشون میده که عملا حتی در حال حاضر با 4790k در فرکانس 4.8 هم چیزی نسیبتون نخواهد شد و هزینه ی بیشتر که قصد دارین برای اورکلاک کردن کنار بگذارین بهتره خرج gpu بهتر بشه. هرچند شخصا بدلیل فروش بهتر 4790k رو پیشنهاد میکنم اما 4790 در حال حاضر از هر نظر کفایت میکنه و اگر fps بیشتر در گیم مدنظرتون هست هزینه برای gpu بهتر بسیار منطقی تر هست. نگاهی به battlefield بندازین لطفا

لینک به دیدگاه

درود

پردازنده Core i7 4790K به صورت پیش فرض در فرکانس ۴.۰۰ GHz فعالیت میکند و با توربو به ۴.۴۰ GHz میرسد وپردازنده Core i7 4790 به صورت پیش فرض در فرکانس 3.6 GHz فعالیت میکند و با توربو به ۴.۰۰ GHz میرسد.

دوست عزیز توصیه میکنم بجای پردازنده i7 یه i5 4690k تهیه کنید چون بازی هایی که برای گرافیک الترا به i7 نیاز دارند تعدادشان به اندازه انگشتان دست هم نمیشود.و بجاش با او ن پول باقیمانده میتونی گرافیک قوی تر برداری.

ویرایش شده توسط ♥♥Intel♥Love♥♥
لینک به دیدگاه

بودجه من 4 تومن هست تقریبا و مشکلی هم از نظر Gpu ندارم ولی اگه بخوام core i7 4790 بخرم فقط پولم به کولر ترمال رایت true spirt که 120 تومن هست میرسه. اگه این کولر مشکلی نداره بخرم

گرافیک انتخابی هم zotac 970 extreme core هست که از اون قوی تر 980 هست که 600 700 تومن گرون تره که بازم با صرفه جویی پول و خرید 4790 بازم پولم به اون نمیرسه

الان یه سوال به نظرتون 4790 با مادربرود sli بخرم یا 4790k با مادربورد بدون Sli?

لینک به دیدگاه

بودجه من 4 تومن هست تقریبا و مشکلی هم از نظر Gpu ندارم ولی اگه بخوام core i7 4790 بخرم فقط پولم به کولر ترمال رایت true spirt که 120 تومن هست میرسه. اگه این کولر مشکلی نداره بخرم

گرافیک انتخابی هم zotac 970 extreme core هست که از اون قوی تر 980 هست که 600 700 تومن گرون تره که بازم با صرفه جویی پول و خرید 4790 بازم پولم به اون نمیرسه

الان یه سوال به نظرتون 4790 با مادربرود sli بخرم یا 4790k با مادربورد بدون Sli?

دوست من  بهتر هست تاپیک جدا بزنین.در هر حال نسل بعدی nvidia که پاسکال هست ظاهرا قراره تحول عظیمی ایجاد کنه (هرچند تجربه نشون داده بین حرف و عمل تفاوت بسیار هست) پس شاید با ورود اون نسل 970sli انقدرا هم مناسب نباشه پس sli کردن برای شما حیاتی نخواهد بود. از طرفی 4790k با اینکه در حال حاضر مزیتی نداره نسبت به 4790 اما شاید بزودی خودش رو بیشتر نشون بده و شما میتونین فعلا turbo boost رو غیر فعال کنین و با ولتاژ پایین تر در فرکانس 4 استفاده کنین و وقتی پول دستتون اومد یک کولر ارزان خریداری کنین و turbo boost رو فعال کنین.

لینک به دیدگاه

درود

پردازنده Core i7 4790K به صورت پیش فرض در فرکانس ۴.۰۰ GHz فعالیت میکند و با توربو به ۴.۴۰ GHz میرسد وپردازنده Core i7 4790 به صورت پیش فرض در فرکانس 3.6 GHz فعالیت میکند و با توربو به ۴.۰۰ GHz میرسد.

دوست عزیز توصیه میکنم بجای پردازنده i7 یه i5 4690k تهیه کنید چون بازی هایی که برای گرافیک الترا به i7 نیاز دارند تعدادشان به اندازه انگشتان دست هم نمیشود.و بجاش با او ن پول باقیمانده میتونی گرافیک قوی تر برداری.

بسیار منطقی.

لینک به دیدگاه

کولر true spirit کاملا جوابگو هست و مشکلی نداره.

بنظر من ۴۷۹۰ با مادربرد بهتر انتخاب مناسبتریه.

لینک به دیدگاه

البته نقش hyper threading با توجه به تغییراتی که بزودی اعمال میشن پررنگ تر خواهد شد و اگر عناوینی در سبک هایی  مانند arma iii یا skyrim مد نظرتون هست میتونه مفید باشه اما همچنان تاکید میکنم gpu باید در اولویت باشه و 4690k در حال حاظر از هر نظر کفایت میکنه.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

دوست من  بهتر هست تاپیک جدا بزنین.در هر حال نسل بعدی nvidia که پاسکال هست ظاهرا قراره تحول عظیمی ایجاد کنه (هرچند تجربه نشون داده بین حرف و عمل تفاوت بسیار هست) پس شاید با ورود اون نسل 970sli انقدرا هم مناسب نباشه پس sli کردن برای شما حیاتی نخواهد بود. از طرفی 4790k با اینکه در حال حاضر مزیتی نداره نسبت به 4790 اما شاید بزودی خودش رو بیشتر نشون بده و شما میتونین فعلا turbo boost رو غیر فعال کنین و با ولتاژ پایین تر در فرکانس 4 استفاده کنین و وقتی پول دستتون اومد یک کولر ارزان خریداری کنین و turbo boost رو فعال کنین.

دقیقا این دوستمون درست می فرمایند.  از ساخت معماری مکسول 2 سال می گذره بهتره منتظره پاسکال باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...