رفتن به مطلب

پردازنده عجیب ( Intel Pentium G3258 )

Recommended Posts

این سه تا بنچمارک که Tweak Town گذاشته هیچیرو ثابت نمیکنن و برای تست قابلیت پردازشی سی پی یو بی ارزشن اولا دوبازی مورد تست بشدت GPU Bound هستن ثانیا رزولوشن 4k خودش تست رو خیلی بیشتر مبتنی به قدرت جی پی یو میکنه و نقش پردازنده مرکزیرو کمرنگ تر. ثالثا بنچمارک Unigine Heaven یه بنچمارک بشدت GPU Intensive هست کدوم آدم عاقلی میاد آخه درباره قابلیت پردازشی یه سی پی یو بر مبنای نتیجه یه تست کاملا مبتنی بر جی پی یو قضاوت کنه!!!؟ شما توی بنچمارکهای مبتنی بر سی پی یو و عناوین بشدت وابسته به پردازنده مرکزی مثل امثال پراجکت کارز و آرما۳ اصلا چنین نتایجی نمیبینین G3258 تو بازیهایی که برنامه نویسی خیلی چند رشته ای دارن تا خرخره هم اورکلاک شه باز بوضوح کم میاره در مقابل i5 ها و i7ها که تعداد هسته ها و رشته های بیشتری دارن توی چنین بازیهایی هم اختلال فریم تایمینگ ایجاد میکنه استاترینگ عملا داغون میکنه تجربه بازیرو حتی اگر میانگین فریم هم بنظر خوب و قابل بازی باشه تجربه بازی از i5 و i7 خیلی ناروانتره

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Pentium-G3258-vs-Intel-Core-i3-4160

کلا این سی پی یو نباید با core i ها مقایسه بشه گرچه از i3 چیزی کم نداره ... اصل بنچمارکهای اون سایت هم برای گیمینگ بود و کلا بحث سر کشش این سی پی یو برای بازیهای روز بود که جواب داده .

اینم یه مقایسه از toms

http://www.tomshardware.com/reviews/pentium-g3258-overclocking-performance,3849-5.html

bf4-fr.png

بحث پردازش خاص نیس . بحث کارایی واقعی و عملی پردازندس . که واقعا خیلی فراتر از قیمتش هست :)

در مورد فریم تایم هم حق با دوستانه  . ولی شاید اصلا متوجه هم نشیم در عمل

bf4-ftv.png

ویرایش شده توسط alira_66
لینک به دیدگاه

من مطالب رو در جواب دوستمون گفتم که گفت چه تفاوتی بین i7 هست ! وگرنه که خودم میدونم قیاس گرفتن این دو درست نیست ! :)

@};-

لینک به دیدگاه

این سایت TT اصلا قابل اعتماد نیست ! مثل Anandtech ...

اگر دنبال بررسی درست هستید اینجا رو ببینید :

http://www.tomshardware.com/reviews/pentium-g3258-overclocking-performance,3849-4.html

غیر از فریم ریت به فریم تایم هم دقت کنید که هرچی کمتر باشه بهتر و بازی روون تر هست و این پردازنده در اکثر موارد فریم تایمی 3-4 برابر(بدتر) پردازنده ای مثل 4690K هست !

حرف شما کاملا درست ولی باید قیمت هم در نظر گرفته بشه و اینکه این پردازنده pentium می باشد و با فاصله 3-4 فریمی ( به قول شما) با i5 4690k خیلی عجیبه که البته دوستان توضیح دادن دلیلش چیزه دیگریست

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...
در در 1394/05/08, 10:13:18، omidvar777 گفته است :

داداش دیگه نمیاری؟

یکی هم برای من بیار :)

میشه بپرسم چند فروختی؟ @};-

3258 دارم خواستی میفروشم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...