رفتن به مطلب

خرید سیستم تا سقف 5 الی 6 میلیون تومان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

یکی سیستم قدرتمند برای بازی های جید و همین طور برای دانشجوی رشته معماری  که 3ds max  نیز کار میکند .

لطفا اگر اطلاعات کامل ندارید نظر شخصی ندید.

ممنون

لینک به دیدگاه

giga x99  g1wifi  1350

graphic  r9290   1230

سایر قطعات مورد نیاز سیستم رو با قیمت مناسب میتونم  تقدیمتون کنم اگر دوست داشتید قطعاتتون انتخاب شد پیام بدید قیمت بدم

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

سلام مجدد ممنون از وقتتون

این سیستم اخری همه چیزش بنظرم خوبه ولی درمورد گرافیکش اطلاعات ندارم کلا چه گرافیکی باید رای این سیستم بگیرم.

و ایا این سیستم پیشنهادی با راندمان 100% کار میکنه یعنی قطعات خوب با هم مچ میشن؟

لینک به دیدگاه

به نظرم به سیستم ddr4 نیازی نیست با این تایمینگ بالای رم ها تو سرعت تفاوتی با سیستم ddr3 ایجاد نمیکنه

بعد برای بازی نیاز به گرافیک قوی تر هستش

باز نظر من رو سیستم ddr3 هست

لینک به دیدگاه

سلام جناب samua

ممنون از راهنماییتون ولی به نظر شما کسی که کلا 5 میلیون میخواد سیستم بخره عقلانیه 2/300 رو بده گرافیک؟! 

همچنین دوست گرامی جناب SaeedSYS مبلغ 2/7 میلیون یعنی حدود 55 درصد کل قیمتی که ایشون قرار هست خرید کنند!

ویرایش شده توسط djcsaeed
لینک به دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان عزیز و تشکر از زمان و تجربه ای که در اختیار هموطنان خود قرار میدین. 

به تاریخ عضویت بنده و  کلا ایجاد لیون کامپیوتر دقت بفرمایید متوجه خواهید شد از قدیمی های این سایت هستم و برای آقای حسینی مدیریت سایت هم احترام بسیار ویژه ای قائلم.

اما هر بار که یکی از دوستان رو معرفی می کنم اینجا سوال و راهنمایی درخواست بدهند متاسفانه می بینم برخی دوستان که با اطلاعات کم، برخی با اطلاعات یکجانبه و برخی به صرف هیجانات و هیاهوی بازار نظر میدهند کمی دلخور میشم ...

لطفا کمی با اطلاعات و حساسیت بیشتر راهنمایی کنید.

ایشون قرار هست علاوه بر بازی با نرم افزارهای 3DS Max و Vray و احتمالا موشن گرافیک و کامپوزیت نظیر AE, PS  کار کنند. البته رشته تحصیلیشون معماری هست و خیلی نیازمند سخت افزاری RT و انیمیشن ندارند.

میزان حافظه مورد نظر 32 گیگ و نیازمند گرافیک و پردازنده متناسب و طبعا برد خوب هستند. لطفا یک سیستم متوازن با مشخصات و نیازمندی های اشاره شده و حدود قیمت 5 تا 10% ضریب بالا و پایین اعلام بفرمایید. همچنین آینده نگری هم کمی داشته باشید.

با تشکر و احترام.

لینک به دیدگاه

این پیشنهاد من به شما(در رابطه با گیم من اطلاعاتی در مورد رندر ندارم)

راستی نگفتید  مانیتور میخواید یا نه ولی من نگذاشتم  خواستی بگو عوض کنم.

MSI Z97 Gaming 5 قیمت 650

Intel Core i7-4790K قیمت 1100

Avexir Core Series 16GB 2X8GB 2400 قیمت 425

Gigabyte GTX 980 OC G1 Gaming  قیمت 2300

Samsung 850 EVO 120GB قیمت 270

Western Digital Caviar Blue 1TB قیمت 170

Pioneer 24X DVR-S21LBK قیمت 70

Thermal Right HR-02 Macho قیمت 160

EVGA SuperNova 850W G2 قیمت 600

X3 V2 Gaming قیمت 240

قیمت کل 5980

گرافیک رو  دسته دوم  بگیری  خیلی سود کردی  الان خیلی ها داره 980 های تمیز رو میدن 1800  - 1900   که برم 980TI بخرن  الا ن وقت خرید گرافیک دسته دوم هست.

سوال در مورد قطعات هست من در خدمتم.

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

این سیستم اخری همه چیزش بنظرم خوبه ولی درمورد گرافیکش اطلاعات ندارم کلا چه گرافیکی باید رای این سیستم بگیرم.

و ایا این سیستم پیشنهادی با راندمان 100% کار میکنه یعنی قطعات خوب با هم مچ میشن؟

دوستان دلیل منفی دادن به این پست چی بود؟؟! :mad:

من اگه جای شما بودم 2 تومن واسه کارت دست 2 کنار میزاشتم چون برای گیم 90درصد فریم برای کارت گرافیکه.

لینک به دیدگاه

سلام

منفی رو من دادم؛ دلیل شخصی بود فکر نمی کنم جای اعتراض اون هم از طرف شخص دیگه ای باشه!

حالا که بحثش پیش اومد عرض میکنم دستم خورد اومدم مثبت بدم  :D

لینک به دیدگاه

ضمنا ایشون نفرمودند فقط بازی می خوان کنند!

جالبه همه بخش گیم رو خوندن و بحث رشته و نرم افزاری رو خیلی دقت نکردند!

لینک به دیدگاه

سلام

منفی رو من دادم؛ دلیل شخصی بود فکر نمی کنم جای اعتراض اون هم از طرف شخص دیگه ای باشه!

حالا که بحثش پیش اومد عرض میکنم دستم خورد اومدم مثبت بدم  :D

لایک (*)

لینک به دیدگاه

ممنون از همه من حداقل cpu v رو 8520 میخوام و ram  حتما DDR4 و 32 نیاز دارم باس رم ها از 2400 به بالا حتما باشه . اگر کس دیگری نظر داره لطفا اعلام کنین . و اگر امکانش باشه سیستم کولینگ سیستم در نظر گرفته بشه. مانیتورهم اضافه بشه بد نیست .ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...