رفتن به مطلب

مشکل باز شدن Flash و درخواست format

Analyser
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود 

فلش 128 گیگ ترنسد رو وقتی میزنم به سیستم اول میگه باید فرمت کنی و بعد استفاده کنید 

کلی دیتا روی این فلش دارم که فکر نمیکنم با ریکاوری برگرده .نرم افزاری و یا راهی باشه 

که بشه مشکلشو حل کنه ؟

ویندوز هم 7 سرویس پک 1 است 

لینک به دیدگاه

سلام داداش روی سیستم های دیگه امتحان کن

فرمت هم کنی نرم افزارهای خوبی وجود داره بدون هیچ کپی و کار اضافه ای اقدام به ریکاوری کن تا 90 درصد برمیگردونه

لینک به دیدگاه

دقیقا نمی دونم با چگونه پاک کنم و با چه نرم افزاری برگردونمش

لینک به دیدگاه

فرمت نکنی بهتره، بازیابی بهتر انجام خواهد شد. این دو تا رو بررس، توی حفظ ساختار پوشه‌ها بهتر عمل می‌کنند.

esus data recovery

get data back

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

فرمت نکنی بهتره، بازیابی بهرت انجام خواهد شد. این دو تا رو بررس، توی حفظ ساختار پوشه‌ها بهتر عمل می‌کنند.

esus data recovery

get data back

مشکل اینه که  مونت نمیشه و قبل مونت شدن نمیتونم ریکاوری کنم و تنها راه فرمت رو جلوم گذاشته

لینک به دیدگاه

مشکل اینه که  مونت نمیشه و قبل مونت شدن نمیتونم ریکاوری کنم و تنها راه فرمت رو جلوم گذاشته

بدون مانت شدن هم می‌شه بازیابی کرد. عجله نکنی چند تا چیز به‌درد خور آپلود می کنم برات.

لینک به دیدگاه

امیدوارم خدا و سرمایه‌داری گناهان ما رو ببخشند.

https://mega.nz/#F!QRZjDZxA!_7MgNCL7wudHdUyz_ygA9w

اول با active partition recovery از فلش ایمیج بگیرو جایی ذخیره‌ش کن برای وقت مبادا.

بعد با easeus partition master ببین می‌تونی پارتیشن رو برگردانی. این کار شبیه مانت کردن‌ه و اگر ممکن باشه چند ثانیه بیشتر وقت نخواهد گرفت.

اگر نشد با ease us data recovery بیازما. بقیه‌ش هم بستگی به تجربه داره و امیدوارم مشکل‌ت تو همین دو گام حل بشه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

امیدوارم خدا و سرمایه‌داری گناهان ما رو ببخشند.

https://mega.nz/#F!QRZjDZxA!_7MgNCL7wudHdUyz_ygA9w

اول با active partition recovery از فلش ایمیج بگیرو جایی ذخیره‌ش کن برای وقت مبادا.

بعد با easeus partition master ببین می‌تونی پارتیشن رو برگردانی. این کار شبیه مانت کردن‌ه و اگر ممکن باشه چند ثانیه بیشتر وقت نخواهد گرفت.

اگر نشد با ease us data recovery بیازما. بقیه‌ش هم بستگی به تجربه داره و امیدوارم مشکل‌ت تو همین دو گام حل بشه.

درود 

کدوم نسخه active partition recovery رو بگیرم 

لینک به دیدگاه

دستت درد نکنه ریکاوری شد 

یک سوال دیگه هم داشتم 

نرم افزاری  هست که هارد فول فورمت شده رو بر اساس تاریخ ریکاوری کنه 

لینک به دیدگاه

درود 

کدوم نسخه active partition recovery رو بگیرم 

اول اون کم حجمه رو بگیر. برخی وقتها همون بهتر کار می‌کنه. فعلا برای ایمیج گرفتن ازش استفاده کن. برای برخی حافظه‌ها ممکنه سازگاری نداشته باشه که حین کار مشخصه و در این صورت باید اون که حجمش بیشتره رو دانلود کنی. 

لینک به دیدگاه

دستت درد نکنه ریکاوری شد 

یک سوال دیگه هم داشتم 

نرم افزاری  هست که هارد فول فورمت شده رو بر اساس تاریخ ریکاوری کنه 

خواهش می‌کنم.

معمولا برای کنترل دقیق‌تر نیاز به سخت‌افزارهایی هست که به دو شکل عرضه‌ می‌شن. کارت توسعه برای رایانه و دستگاههای مستقل ویژه‌ی این کار که به دلیل قیمت‌شون برای کاربری‌های عادی متداول نیستند.

در حد متوسطی get data back گزینه‌های جست‌وجو داره.

لینک به دیدگاه

منم فلشم همین مشکل رو داشت و فرمتش کردم و با برنامه ی دیتا ریکاوری ویزارد همه ی اطلاعات کامل و سالم برگشت

پیشنهاد میکنم همین کارو بکن

مطمئن باش همه ی اطلاعاتت برمیگرده :) @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...