رفتن به مطلب

کمک برای اورکلاک کارت Gigabyte windforce 3X GTX 770 OC

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض وقت به خیر

از دوستان متخصص و با تجربه تقاضا دارم بنده رو برای یک اورکلاک متوسط و مطمئن یاری کنن. البته لطفا قبلش بفرمایید که اورکلاک این کارت تقریبا چقدر می تونه تاثیر گذار باشه و ایا اصلا ارزش داره کارت رو تحت فشار گذاشت یا خیر.( اسیک کارت: 80 درصد)

خودم تا به حال امتحان نکرده بودم و وقتی امروز برای اولین بار سعی کردم مقدار کمی اور کنم، دیدم که با افزایش کور کلاک یا مموری کلاک، ولتاژ کارت کاهش پیدا می کنه. بنابراین دست نگه داشتم تا از با تجربه های انجمن کمک بگیرم که یه وقت مشکلی پیش نیاد.

ممنون از شما

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز 

اونقدرا تفاوت نمیکنه  من خودم اور کردم نهایت تفاوت 2 تا 3 فرم در بازی ها بوده ارزش نداره به کارت فشار بیارین

مموری کلاک رو +275 و کورکلاک هم +50

ویرایش شده توسط samannaseri
لینک به دیدگاه

سلام و عرض وقت به خیر

از دوستان متخصص و با تجربه تقاضا دارم بنده رو برای یک اورکلاک متوسط و مطمئن یاری کنن. البته لطفا قبلش بفرمایید که اورکلاک این کارت تقریبا چقدر می تونه تاثیر گذار باشه و ایا اصلا ارزش داره کارت رو تحت فشار گذاشت یا خیر.( اسیک کارت: 80 درصد)

خودم تا به حال امتحان نکرده بودم و وقتی امروز برای اولین بار سعی کردم مقدار کمی اور کنم، دیدم که با افزایش کور کلاک یا مموری کلاک، ولتاژ کارت کاهش پیدا می کنه. بنابراین دست نگه داشتم تا از با تجربه های انجمن کمک بگیرم که یه وقت مشکلی پیش نیاد.

ممنون از شما

سلام حمید جان.

شما این لینکی که برات گذاشتم رو چک کن و خیالت راحت که تا این میزان اورکلاک مشکلی برات بوجود نمیاره و تقریبا با 5 فریم بیشتر میتونی بازیها رو انجام بدی.

با افزایش کلاکه هسته و مموری باید ولتاژ هم افزایش بدی. میتونی هسته رو تقریبا 100 تا افزایش بدی و مموری رو 500 تا.

موفق باشی. @};-  @};-

ویرایش شده توسط حمید محمدی
لینک به دیدگاه

سلام حمید جان.

شما این لینکی که برات گذاشتم رو چک کن و خیالت راحت که تا این میزان اورکلاک مشکلی برات بوجود نمیاره و تقریبا با 5 فریم بیشتر میتونی بازیها رو انجام بدی.

با افزایش کلاکه هسته و مموری باید ولتاژ هم افزایش بدی. میتونی هسته رو تقریبا 100 تا افزایش بدی و مموری رو 500 تا.

موفق باشی. @};-  @};-

خیلی ممنون اقا حمید. اما لینک رو یادت رفته انگار :cool:

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون اقا حمید. اما لینک رو یادت رفته انگار :cool:

عذر خواهی میکنم بابت این اشتباه  @};-  @};-  @};-  :laughing:  :laughing:  :laughing:  :x  :x  :x

http://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_geforce_gtx_770_windforce_review,22.html

ویرایش شده توسط حمید محمدی
لینک به دیدگاه

عذر خواهی میکنم بابت این اشتباه  @};-  @};-  @};-  :laughing:  :laughing:  :laughing:  :x  :x  :x

http://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_geforce_gtx_770_windforce_review,22.html

@};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

من همین مدل رو داشتم!

کارت خیلی خنکی هست(خنک کننده WF3X که روی این کارت هست، یک شاهکاره)  و درضمن فرکانسش هم بیشتر از سایز GTX770 هاست!(حداقل تا زمانی که فروختمش اینطوری بود :D )

از اونجایی که کارت بصورت پیش فرض فرکانس کاریش بیشتر از GTX770 های دیگه هست، فکر نکنم با اورکلاک شاهد افزایش کارایی خیره کننده ای باشید!(البته خودم وقتی داشتمش هیچ نیازی به اورکلاک احساس نکرده بودم)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...