رفتن به مطلب

مشاوره برای انتخاب موس گیمینگ(دوستانی که موس cougar 700m دارن راهنمایی کنن)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان . میخوام یه موس خوب برا گیمینگ و همین طور یه موس خوش دست بگیرم بودجمم بین 200 تا 300 هست. خودم بین دو مدل زیر موندم که اگه راهنمایی کنین کدوم بهتر و همین طور خوش دست تر هست ممنون میشم اگه نظرتون روی موس های بهتری هست ممنون میشم بگید. 

اینم دو تا موس http://lioncomputer.ir/product/4745/COUGAR+700M+Aluminum+Customizable+Gaming+Mouse/#prettyPhoto

http://lioncomputer.ir/product/4227/Logitech+G502+Proteus+Core+Gaming+Mouse/#prettyPhoto

ویرایش شده توسط Ralf
لینک به دیدگاه

من این 2 موس رو پیشنهاد میکنم با توجه به قیمت و کارایی شون ارزش خرید بالایی دارند.

Logitech G400s 4000Dpi Gaming mouse

Razer DeathAdder Chroma Gaming Mouse

لینک به دیدگاه

من این 2 موس رو پیشنهاد میکنم با توجه به قیمت و کارایی شون ارزش خرید بالایی دارند.

Logitech G400s 4000Dpi Gaming mouse

Razer DeathAdder Chroma Gaming Mouse

ممنون نظرت از 2 تا موس بالایی کدومه 

لینک به دیدگاه

من نظری نسبت به cougar ندارم ولی DA داشتم راحت میشه گفت خوش دست ترین و نرم ترین موس هست ولی کمی از نظر بدنه مشکل داره زود کثیفی به خودش میگیره.

لینک به دیدگاه

من نظری نسبت به cougar ندارم ولی DA داشتم راحت میشه گفت خوش دست ترین و نرم ترین موس هست ولی کمی از نظر بدنه مشکل داره زود کثیفی به خودش میگیره.

اها ولی برای دستای بزرگ مناسبه درسته؟

لینک به دیدگاه

نظر من روی این مدل Logitech G502 بخاطر بالا تر بودن دقت سنسور و طول عمر 20 ملیون کلیک در برابر 5 ملیون کلیک ,تعداد دکمه های بیشتر,میکرو سویچهای مکانیکی و ...

لینک به دیدگاه

نظر من روی این مدل Logitech G502 بخاطر بالا تر بودن دقت سنسور و طول عمر 20 ملیون کلیک در برابر 5 ملیون کلیک ,تعداد دکمه های بیشتر,میکرو سویچهای مکانیکی و ...

ممنون

لینک به دیدگاه

Da کاملا  راحت در استفاده های طولانی و مناسب هست برای دست های بزرگ و میتونین palm grip استفاده کنین  فقط باید هرروز تمیزش کنین اگه مثل بنده وسواسی هستین و اگر هم کف دستاتون چرب باشه یا عرق کنه جنس بدنه همونقدر که در حالت عادی لذت بخش هست کارکردن باهاش به همون نسبت وقتی چرب و یا چسبناک بشه حس بدی داره.از لحاظ کارایی هم بخصوص در حرکات سریع اگه جزو دوستانی هستین که با sensitivity های بسیار پایین کار میکنن کاملا رضایت بخش و دقیق هست.cougar رو متاسفانه باهاش کار نکردم و نمیتونم نظری بدم اما از اونجایی که طرحی تقریبا شبیه cyborg r.a.t 9 داره میتونم بگم برای همه مناسب به نظر نمیاد و اگه کاربریتون گیمینگ مسابقاتی هست طرفدار زیادی نداره بین حرفه ای ها این سبک ماوس البته این مورد شاید یک حالت سنتی پیدا کرده و به عنوان مثال خیلی ها logitech g500 رو بسیار مناسب تر از g700 میدیدن و بنده هم جزو اون دسته بودم و هستم.هرچند قابلیت تنظیم یک امتیاز مثبت هست برای این موس(cougar) و شاید به فیت شدنش با دستتون کمک کنه .درمورد g502 باید عرض کنم از این قاعده مستثنی نیست و این نوع بدنه بین حرفه ای ها طرفدار نداره بخصوص scroll wheel و دکمه های کناریش از دید بنده مناسب نیست و dpi های نجومی مانند 12000! معیار مناسبی برای انتخاب ماوس نیست .همونطور که میدونین بازیکنان حرفه ای در مواردی مانند cs و cod از resolution های پایین استفاده میکنن (در بیشتر مواردdpi  زیر 4000 و ارقامی مانند 2400 و حتی 1800 هم محبوبیت بیشتری دارن)و در این حالت استفاده از dpi بالا مناسب نیست که البته خودش مقوله ای بسیار پیچیدس و اختلاف نظر هم بسیاره اما اکثریت با این قضیه موافق هستند.در هرحال بهترین معیار برای انتخاب ماوس از دید بنده : 1 کاربری و یا سبک بازی 2: فرم دست شما و ارگونومیک بودن ماوس مورد نظر جهت فیت شدن کامل بخصوص اگه حالت palm grip استفاده میکنین.نکته ی دیگه ای که باید مورد توجه قرار بدین این هست که امتیاز دهی در سایت های بررسی سخت افزار اگه صرفا جهت گیمینگ ماوس میخواین زیاد مناسب نیست چون گیمر ها 2 دسته هستند.1 اونهای که pro هستند 2: اونهایی که گمان میکنند pro هستند. و نگارنده های این سایت ها در بیشتر موارد جزو دسته ی دوم هستن.برای اینکه پاسخ شما رو هم داده باشم بنده اگه حتما قصد انتخاب بین این 2 رو دارین و مورد دیگه ای رو پسند نمیکنین cougar رو پیشنهاد میکنم.البته نظری درمورد اینهایی که وارد کشور ما میشن ندارم.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

ولی به نظر من COUGAR 700 M هم موس خوبی هست با توجه به قیمتش همچنین تعیر اندازه داره و موس شیکی هم هست

لینک به دیدگاه

کاملا  راحت در استفاده های طولانی و مناسب هست برای دست های بزرگ و میتونین palm grip استفاده کنین  فقط باید هرروز تمیزش کنین اگه مثل بنده وسواسی هستین و اگر هم کف دستاتون چرب باشه یا عرق کنه جنس بدنه همونقدر که در حالت عادی لذت بخش هست کارکردن باهاش به همون نسبت وقتی چرب و یا چسبناک بشه حس بدی داره.از لحاظ کارایی هم بخصوص در حرکات سریع اگه جزو دوستانی هستین که با sensitivity های بسیار پایین کار میکنن کاملا رضایت بخش و دقیق هست.cougar رو متاسفانه باهاش کار نکردم و نمیتونم نظری بدم اما از اونجایی که طرحی تقریبا شبیه cyborg r.a.t 9 داره میتونم بگم برای همه مناسب به نظر نمیاد و اگه کاربریتون گیمینگ مسابقاتی هست طرفدار زیادی نداره بین حرفه ای ها این سبک ماوس البته این مورد شاید یک حالت سنتی پیدا کرده و به عنوان مثال خیلی ها logitech g500 رو بسیار مناسب تر از g700 میدین و بنده هم جزو اون دسته بودم و هستم.هرچند قابلیت تنظیم یک امتیاز مثبت هست برای این موس(cougar) و شاید به فیت شدنش با دستتون کمک کنه .درمورد g502 باید عرض کنم از این قاعده مستثنی نیست و این نوع بدنه بین حرفه ای ها طرفدار نداره بخصوص scroll wheel و دکمه های کناریش از دید بنده مناسب نیست و dpi های نجومی مانند 12000! معیار مناسبی برای انتخاب ماوس نیست .همونطور که میدونین بازیکنان حرفه ای در مواردی مانند cs و cod از resolution های پایین استفاده میکنن (در بیشتر موارد زیر 4000 و ارقامی مانند 2400 و حتی 1800 هم محبوبیت بیشتری دارن)و در این حالت استفاده از dpi بالا مناسب نیست که البته خودش مقوله ای بسیار پیچیدس و اختلاف نظر هم بسیاره اما اکثریت با این قضیه موافق هستند.در هرحال بهترین معیار برای انتخاب ماوس از دید بنده : 1 کاربری و یا سبک بازی 2: فرم دست شما و ارگونومیک بودن ماوس مورد نظر جهت فیت شدن کامل بخصوص اگه حالت palm grip استفاده میکنین.نکته ی دیگه ای که باید مورد توجه قرار بدین این هست که امتیاز دهی در سایت های بررسی سخت افزار اگه صرفا جهت گیمینگ ماوس میخواین زیاد مناسب نیست چون گیمر ها 2 دسته هستند.1 اونهای که pro هستند 2: اونهایی که گمان میکنند pro هستند. و نگارنده های این سایت ها در بیشتر موارد جزو دسته ی دوم هستن.

ممنون. راستشو بخوای من خودم سبک FPS بازی میکردم بازم ادامه میدم تو بتل 4 هستم. CS هم بازی میکردم. اگه منظورتون از من شماره 2 هست اینطور نیست من قبلنا CS بازی میکردم بعدشم بتل 4 انلاین  که تو اکثر راندهای بازی جزو 5 نفر اول از 32 نفر بودم :)  با نظر شما موافقم DPI بالا زیاد هم مناسب نیست . همچنین دست من زیاد بزرگ نیست و عرق هم میکنه زیاد به نظر برای من مناسب نیست نظر خودم هم روز COUGAR هست بخاطر شکل ظاهری قیمت مناسب و همچنین قابلیت تغییر اندازه سبک منم FPS و اپن ورلد هم بازی میکنم مثل gTA

لینک به دیدگاه

موس کوگار تقلیدی از موس ouroboros ریزره، البته با کیفیت و دقت پایین تر و البته قیمت معقولانه. از نظر زیبایی و راحتی، همون DeathAdder مدل 2014 کروما بهتره ولی نیاز به مراقبت و تمیزکاری داره هفته ای یکبار (حداقل). 

Razer Taipan هم موس خوبیه، دو تا ستسور و دقت 8200. مخصوصا برای شوتر خیلی عالی عمل می کنه.

لینک به دیدگاه

ولی به نظر من COUGAR 700 M هم موس خوبی هست با توجه به قیمتش همچنین تعیر اندازه داره و موس شیکی هم هست

همونطور که عرض کردم انتخاب ماوس کاملا سلیقه ای هست در موس های حرفه ای تفاوت زیادی از لحاظ کارایی حس نمیشه پس اونی که باهاش راحت تر هستین رو انتخاب کنین.مثل خرید و rolls royce و hennessey venom gt هست

هست . با هیچ کدومش در جاده های کشورمون متاسفانه نمیتونین سرعت زیادی برین (حتی اگه با پلیس برخورد نکنین کیفیت آسفالت و استانداردهای جاده سفرتون رو به ابدیت منتهی میکنه) حالا کدوم رو انتخاب میکنین؟

لینک به دیدگاه

موس کوگار تقلیدی از موس ouroboros ریزره، البته با کیفیت و دقت پایین تر و البته قیمت معقولانه. از نظر زیبایی و راحتی، همون DeathAdder مدل 2014 کروما بهتره ولی نیاز به مراقبت و تمیزکاری داره هفته ای یکبار (حداقل). 

Razer Taipan هم موس خوبیه، دو تا ستسور و دقت 8200. مخصوصا برای شوتر خیلی عالی عمل می کنه.

ممنون ولی دقتش فک نکنم تفاوت زیادی داره اینم 8200 هست.. DEATHADDER رو میگن برای دستای بزرگ مناسب تره

لینک به دیدگاه

بنده شمارو عرض نکردم منظورم بررسی هایی بود که در سایت های مختلف قرار میگیره و یا دوستانی که صرفا بر اساس dpi تصمیم به خرید ماوس میکنن بنده به هیچ عنوان از dpi زیاد برای گیم استفاده نمیکردم وبیشتر 2400 بود  .اگه دستاتون کوچیک هست هم da بد نیست اما بهترین عملکردش وقتی هست که کلید هاش رو در آخر ماوس فشار بدین و اگه دستتون خیلی کوچک هست و درصورتی که روی ماوس بخوابونین به آخر ماوس نمیرسه باید عرض کنم کلیک کردن سخت تر هست چون در بالا کمی نسبت به آخر کلید فشار دادنش سخت تر هست. دست بنده هم تقریبا کوچک هست اما کاملا راحت هستم .اگر خیلی کوچک هست دستتون بهترین انتخاب ماوس های adjustable مانند cougar یا ouroboros یا cyborg r.a.t 9 هستند

لینک به دیدگاه

همونطور که عرض کردم انتخاب ماوس کاملا سلیقه ای هست در موس های حرفه ای تفاوت زیادی از لحاظ کارایی حس نمیشه پس اونی که باهاش راحت تر هستین رو انتخاب کنین.مثل خرید و rolls royce و hennessey venom gt هست

هست . با هیچ کدومش در جاده های کشورمون متاسفانه نمیتونین سرعت زیادی برین (حتی اگه با پلیس برخورد نکنین کیفیت آسفالت و استانداردهای جاده سفرتون رو به ابدیت منتهی میکنه) حالا کدوم رو انتخاب میکنین؟

نظرم رو COUGAR هست ظاهر قشنگی داره از نظر من.. و همچنین تغیر اندازه  که برا من امتیاز مثبتیه.

لینک به دیدگاه

بنده شمارو عرض نکردم منظورم بررسی هایی بود که در سایت های مختلف قرار میگیره و یا دوستانی که صرفا بر اساس dpi تصمیم به خرید ماوس میکنن.اگه دستاتون کوچیک هست هم da بد نیست اما بهترین عملکردش وقتی هست که کلید هاش رو در آخر ماوس فشار بدین و اگه دستتون خیلی کوچک هست و درصورتی که روی ماوس بخوابونین به آخر ماوس نمیرسه باید عرض کنم کلیک کردن سخت تر هست چون در بالا کمی نسبت به آخر کلید فشار دادنش سخت تر هست. 

بله اکثر نظر هایی که منم دیدم روی DPI هست که فک نکنم معیار اصلی برای انتخاب موس باشه . دست من که کوچیک نیست ولی زیاد هم بزرگ نیست ولی اگه یه اندازه دقیق مثل طولشو بدونم بهتر میتونم تصمیم بگیرم

لینک به دیدگاه

)L x W x H) 5x 2.76 x 1.73 inches) 

لینک به دیدگاه

با سلام.

بستگی به sensitivity و فضای میزتون داره  اما large بگیرین ضرری نداره اختلاف هزینه زیاد نیست.مهمترین معیار سبک بازی مد نظر هست که control pad بگیرین یا speed pad .شخصا مورد دوم رو بیشتر میپسندم بخصوص اینکه برای کارهای روزانه راحت ترین.نکته ی  دیگه انواع پارچه ای و پلاستیکی و نوعی که به شیشه ای معروف هست .مورد اول از یه سری لحاظ مناسب تره.

لینک به دیدگاه

با سلام.

بستگی به sensitivity و فضای میزتون داره  اما large بگیرین ضرری نداره اختلاف هزینه زیاد نیست.مهمترین معیار سبک بازی مد نظر هست که control pad بگیرین یا speed pad .شخصا مورد دوم رو بیشتر میپسندم بخصوص اینکه برای کارهای روزانه راحت ترین.نکته ی  دیگه انواع پارچه ای و پلاستیکی و نوعی که به شیشه ای معروف هست .مورد اول از یه سری لحاظ مناسب تره.

سلام ممنون با توجه به سایزش اسمال سفارش دادم اسپید مدل کوگار که کافیه نصف میزو میگیره . لارجو اندازه گرفتم خیلی بزرگه :D

ویرایش شده توسط Ralf
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...