رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی برای خرید کولر CPU مناسب

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت شما دوستان گرامی

قصد تهیه سیستم زیر رو دارم:

Main: MSI Z97 gaming 3
CPU: Intel Core™ i5-4460 Haswell Processor
GPU: Msi GTX 970 4gb
PSU: EVGA Supernova 850 G2
CPU Cooler:
RAM: Gskill TridentX 8GB 4GBx2 2400Mhz DDR3
HDD: WD blue 1TB 64MB Buffer HDD
Case: Corsair 760T
DVD-RW: ASUS 24X DVD-RW Internal Drive
Accessories: DeepCool RGB Color LED

ولی در مورد کولر سی پی یو این سیستم مردد هستم و نمیدونم چی بگیریم ...!

1-خیلی برام مهمه که اولا فن کولر بی صدا باشه ! یکی از پرصدا ترین قطعات سیستم فن سی پی یو هست ... بنابراین خیلی روی این مورد حساسیت دارم و میخوام بهترین انتخاب رو انجام بدم !

2-میخوام که زیبایی سیستم حفظ بشه با توجه به این که کیس انتخاب شده دارای پنجره کناری هست ... و لزوما هم میخوام که با تم رنگی (قرمز - مشکی) کیس و قطعات دیگر کیس هم خوانی کامل داشته باشه !

3-میخوام که کولر کاملا safe باشه و امنیت سایر قطعات رو به خطر نیندازه ... !

میخواستم یه واتر کولر روی سیستم بندازم ... ولی با سرچی که تو اینترنت انجام دادم دیدم که موارد زیادی پیش اومده که واتر کولر نشت کرده یا ترکیده و باعث سوختن سایر قطعات شده ... !

بنابراین بسیار در مورد واتر کولر بدبین و مردد شدم ... همچنین اخبار زیادی هم در مورد سوختن پمپ واتر کولر گذارش شده اونم تنها پس از گذشت چند ماه از خرید ... ! حتی توی مارک های معتبری مثل کورسیر ...

لطفا راهنمایی بفرمایید

با تشکر

ویرایش شده توسط mohammad ali
لینک به دیدگاه

پیشنهاد من  CPU Cooler Deepcool IceBlade Pro V2

پردازنده رو با توجه به اینکه مادربرد سری زد گرفتید ضریب باز بگیرید  Intel Core™ i5-4690K Haswell Processor

لینک به دیدگاه

من که یک i7 4790 دارم  از همون کولر خودش استفاده می کنم هیچ صدایی هم نداره،نشت و مشتم نمی کنه و کاملا سالمه تازه دماشم تو بازی بالای 75 نمیره و فقط به جای قرمز و مشکی،آبی و مشکی هست واگر نه هیچ مشکلی نداره.

لینک به دیدگاه

من 4790 دارم از ترمال رایت ترو اسپیریت استفاده میکنم تو این گرما نمیزاره از 45 بالاتر بره و فن هاش هم خیلی کم صدا هستش قیمتش هم خیلی معقوله

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...