رفتن به مطلب

كمك درمورد تنظيم مودم adsl

alizavareh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان يه مودم tplink مدل td-w8101g دارم چند وقتيه ازداخل ويندوز نميتونم تنظيمش كنم ولي از طريق واي فاي گوشي ميتونم الانم تو ويندوز اينترنتم قطعه ولي با واي فاي گوشي وصلم مشكل چيه به نظرشما؟

لینک به دیدگاه

اگه مودم با کابل لن به کامپیوتر وصله ، چک کنید چراغ لن ، روی مودم روشنه یا نه؟

اگه نبود از این آدرس ببینید اترنت disable نباشه.

Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center\Change adapter settings

ویرایش شده توسط mehdysms
لینک به دیدگاه

عزيز اينارو همرو قبلا چك كردم حتي اترنتم چنبار ديزيبل انيبل كردم ولي فرقي نكرد ايكن شبكه تو ويندوز زرده ولي با وايفاى وصلم مودمو ريستم كردم ولي وقتي 192.168.1.1 ميزنم تنظيماتو نمياره ولي با مرورگر گوشي مياره

ویرایش شده توسط alimuithai
لینک به دیدگاه

مودم و به یه سیستم دیگه وصل کنید ، اگه اینترنت درست بود و مشکلی نداشت پس مشکل از سیستمِ.

لینک به دیدگاه

احیانا قندشکن روی سیستمت نداری؟

بعضی مواقع وقتی قند شکن رو فعال کنی اگه قبل از توقفش برنامه رو close کنی دیگه اخلال ایجاد میکنه

اگه داری دوباره فعال کن و بعد تست کن

لینک به دیدگاه

رو چند سیستم دیدم که تو درایور نتورک خود بخود اختلال بوجود اومده بود.

چون احتمالش هست که یه همچین مشکلی براتون بوجود اومده باشه ، یه بار از Device Manager درایورهای مربوط به Network adapters رو uninstall کنید و بعد قسمت Action روی Scan for hardvare changes کلیک کنید تا دوباره نصب بشه.

لینک به دیدگاه

سلام.دوست عزیز از این طریق میتونید به تنظیمات دسترسی پیدا کنید یا نه؟؟192.168.1.1؟؟

لینک به دیدگاه

من صد بار تجربه کردم.مودم رو ریست کن تا دوبار بتونی بیای تو 192.168.1.1 

بعد ویزارد رو راه بنداز مرحله به مرحله نصب کن.

لینک به دیدگاه

از طريق 192.168.1.1 نميره تو تنظيمات قبلا ميرفت الان با وايفاي راحت ميرم ولي تو ويندوز نميشه قندشكنم چك كردم از اون نبود

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگه بلدی چجوری مودمت رو تنظیم کنی پیشنهاد میکنم مودم رو ریست کنی

برای اینکارم میتونید دکمه ی رو که زیر یا پشت مودم توی یک سوراخ معمولا هستش رو چند ثانیه نگه دارید تا ریسیت بشه

لینک به دیدگاه

اگر آنتی ویروس داری اونو غیر فعال کن مخصوصا قسمت فایروال آنتی ویروستو غیر فعال کن ببین درست میشه یا نه؟در ضمن به صورت دستی هم یکبار dns ها رو که از isp ات پرسیدی وارد کن.

لینک به دیدگاه

مودمو ریست کردم کردم درس شد ولی فک کنم مودمم خرابه چون خاموش روشن که میشه باز ایکون شبکه زرد میشه بعد که ریست میکنی درس میشه

لینک به دیدگاه

عزيز اينارو همرو قبلا چك كردم حتي اترنتم چنبار ديزيبل انيبل كردم ولي فرقي نكرد ايكن شبكه تو ويندوز زرده ولي با وايفاى وصلم مودمو ريستم كردم ولي وقتي 192.168.1.1 ميزنم تنظيماتو نمياره ولي با مرورگر گوشي مياره

داداش وقتی ریست کنید نمیشه با گوشی وصل شد چون تنظیمات بهم میریزه

پس احتمالا ریست نگردی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...