رفتن به مطلب

◄◄◄◄◄◄◄◄بهترین گل های PES,FIFA 2015 ►►►►►►►►

ÐÂИĪЄĿ
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز

این تاپیک رو گذاشتم تا دوستان عزیز بتونن بهترین گل های خودشان را در اینجا قرار بدهند.

دوستان عزیزی که مایل به گذاشتن بهترین گل های خودشان هستند, گل را اپلود کرده و لینک ویدئو را در قسمت نظرات بگذارند.

آموزش فیلم گرفتن از محیط بــازی با نرم افزار Fraps                دانلود نرم افزار Fraps

1- ابتدا نرم افزار را اجرا میکنیم

2-وارد قسمت Movies میشویم :

3-از قسمت  Folder To Save Movie آدرس محلی که میخواهید فیلم های گرفته شده ذخیره شوند را میدهید که میتوانید از کلید change برای تغییر آدرس و از کلید view برای دیدن آن فولدر استفاده کنید.

4-از این قسمت کلیدی از صفحه ی کیبورد را انتخاب کنید ، این کلید هنگام انجام بازی مانند کلید capture در گوشی موبایل عمل میکند ، بدین معنی که با فشردن این کلید عمل فیلم برداری آغاز میشود ، که در اینجا به صورت پیش فرض کلید روی F9 است.

5-از طریق آپشن های این کادر میتوانید کیفیت فیلم گرفته شده را معین کنید ، 30fps و fullsize کیفیت معقولی است که میتوان از آن برای استفاده ی شخصی سود برد و برای آپلود در اینترنت همان ویدئو را تبدیل کنید که حجم کمتری پیدا کند.

6- خب کار تمام است و میتوانید وارد بازی بشویم ، توجه کنید که باید نرم افزار باز باشد و از آن خارج نشوید ، هنگامی که وارد بازی شدید یک عدد دو رقمی در بالای تصویر سمت چپ مشخص میباشد که به رنگ زرد است ، این بدان معنی است که نرم افزار آماده به کار میباشد :

7-خب حالا هر موقع قصد فیلم برداری از محیط بازی را داشته باشیم میتوانیم با فشردن کلیدی که از قبل مشخص کرده ایم ( مرحله 4 کلید F9 ) ، فیلم برداری را آغاز کنید ، عدد زردی که در مرحله ی قبل گفتیم پس از شروع فیلم برداری به رنگ قرمز تبدیل میشود ، در ضمن برای متوقف نمودن فیلم برداری از همان کلیدی که برای شروع فیلم برداری به کار بردید استفاده میکنید.

چند نمونه از گل های زده شده توسط خودم (15 PES)

گل تکنیکی هازارد با حجم 6 مگابایت

گل از وسط زمین اگوئرو با جم 2.48 مگابایت

گل از وسط زمین اگوئرو(نمای 2) با حجم 2.91 مگابایت

گل تک ضرب اروپایی گریزمان با حجم 6.33 مگابایت

گل های کاربر VIKINGS  در فیفا 15

گل فنی فوق العاده زیبای تانی کروس

گل فوق العاده زیبای بنزما در مقابل شالکه 04

ویرایش شده توسط ♥♥Intel♥Love♥♥
لینک به دیدگاه

کسانی که نرم افزار کم حجم کردن یا تغییر فرمت فایل ویدویی روی سیستمشان ندارند ار این نرم افزار استفاده کنند.

Xilisoft HD Video Converter 7.8.9
لینک به دیدگاه

از اون گل نصف میدون معلوم بود چقدر واقع گرایانس

من خودم از سال 97 و زمانی که کونامی فوتبال international super star soccer  رو برای سگا داد و بعد 99 و 2000 و... تا pes 4 و 5 و6 تا 2013 ، فقط پی ای اس زدم

ولی دوستان از ۲۰۱۴ و مخصوصا ۲۰۱۵ به بعد کونامی دیگه کم آورد. فیفا به معنای واقعی کلمه یعنی فوتبال و پی ای اس رو الان کسایی بازی می کنن که دنبال یه فوتبال راحتن

اگه به تعصب بود باید می گفتم پی ای اس

ولی فیفا اونقدر خوب کار کرده که منی که ۱۶ سال با کونامی بودم رو به طرف خودش کشوند

لینک به دیدگاه

از اون گل نصف میدون معلوم بود چقدر واقع گرایانس

من خودم از سال 97 و زمانی که کونامی فوتبال international super star soccer  رو برای سگا داد و بعد 99 و 2000 و... تا pes 4 و 5 و6 تا 2013 ، فقط پی ای اس زدم

ولی دوستان از ۲۰۱۴ و مخصوصا ۲۰۱۵ به بعد کونامی دیگه کم آورد. فیفا به معنای واقعی کلمه یعنی فوتبال و پی ای اس رو الان کسایی بازی می کنن که دنبال یه فوتبال راحتن

اگه به تعصب بود باید می گفتم پی ای اس

ولی فیفا اونقدر خوب کار کرده که منی که ۱۶ سال با کونامی بودم رو به طرف خودش کشوند

لینک  1    شوت وسط زمین

لینک 2  شوت وسط زمین

توی فوتبال واقعی از این گل ها زیاد زده میشه این تازه 2 تاش بود,

منم pes 14 بازی نکردم چون فاجعه بود, اما pes 15 از لحاظ گیم پلی و گرافیک و ایدی پلیر از فیفا بهتره فقط یه مشکلی که داره اینه زمانی که r2 رو میگیری شوت کات دار میزنی 90 درصد توپ ها گل میشه.

لینک به دیدگاه

داداش توی کدوم فوتبال واقعی بازیو از وسط زمین شروع کردن و از اون فاصله شوت زدن  به گوشه دروازه، تازه دروازه بانم تو دروازه بوده و شیرجه زده بهش و رفته تو گل  =))  =))  =))  =))

بیاید یکم واقع بین باشیم

پی ای اس برای راحت طلبا خیلیم جذابه

و هر کسی یه مدلی دوست داره

لینک به دیدگاه

کلا گل زدن تو پی ای اس راحته ولی فیفا باید جونت در بیاد تا گل بزنی

فیفا ۱۶ هم که خیلی دارن روش کار می کنن

امیدوارم پی ای اس هم خودشو برسونه

لینک به دیدگاه

داداش توی کدوم فوتبال واقعی بازیو از وسط زمین شروع کردن و از اون فاصله شوت زدن  به گوشه دروازه، تازه دروازه بانم تو دروازه بوده و شیرجه زده بهش و رفته تو گل  =))  =))  =))  =))

بیاید یکم واقع بین باشیم

پی ای اس برای راحت طلبا خیلیم جذابه

بیا عزیز اینم لینک

بعدشم دوست عزیز عنوان تاپیک رو بخونید نوشتم بهترین گل های pes 15 نه مقایسه بین fifa و pes. :)

لینک به دیدگاه

گل های فیفا نمیشه گذاشت؟

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

گل های فیفا نمیشه گذاشت؟

میشه عزیز.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...