رفتن به مطلب

اجرای Assassins Creed Unity

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه ی دوستان لیون کامپیوتر.امیدوارم حالتون خوب باشه.من می خوام Assassin's Unity رو دانلود کنم.می خوام بپرسم دوستانی که این بازی رو اجرا کردند،سیستمشون چی بوده.ممنون @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

اجرا ک والا رو سیستم های ضعیف هم اجرا میشه اما چجور اجرا شدنش مهمه ... این بازی یکی از بدترین بازی ها از لحاظ بهینه شدن در تاریخ بازی ها هستش :D  و با قویترین سیستم ها هم تقریبا ۶۰فریم گرفتنش غیر ممکنه ...

شما خودت سیستم رو بگو تا دوستان بهتر راهنمایی کنن

من با این سیستم که تو امضام میبینی تو رزولوشن 1050*1680   25فریم بیشتر نگرفتم

ویرایش شده توسط NO_TIME_FOR_RELOADING
لینک به دیدگاه

سلام

من هم مث این دوست عزیز میخواستم این بازی رو دانلود کنم  

کدوم ورژنش رو باید بگیرم  بهترین و کاملترین کدومه؟

لینک به دیدگاه

خود من با ۷۷۰ و i54690 زوری تونستم بازی کنم خیلی بد بهینه شده اگه گرافیک شما کمتر از ۷۷۰ هست کلا قیدش رو بزنین

لینک به دیدگاه

سلام

من هم مث این دوست عزیز میخواستم این بازی رو دانلود کنم  

کدوم ورژنش رو باید بگیرم  بهترین و کاملترین کدومه؟

لینک به دیدگاه

من نسخه reloded رو گرفتم و تا ورژن 1.5 اپدیتش کردم

بازی باگهاش خیلی کم شدن ،فریم دهی بازی ثبات بیشتری پیدا کرده

روی بالاترین تنظیمات با 780ti خیلی راحت حتی توی شلوغ ترین صحنه ها 60 فریم رو میده.به نظرم بازی بعد از اپدیت ها ایراد خاصی نداره.

7heglfof0h201kha3az0_thumb.jpg

sd89rg6s5oocv212wd6d_thumb.jpg

qu2dpkf3g1qbj2xdcxhi_thumb.jpg

u3plyaa84ug62ywwypki_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

اینجوری هم نیست که نشه بازی کرد با یه GTX 760 و یه Corei5 میشه ۳۰فریم تقریبا ثابت رو 1080p گرفت تنظیمات هم حتی یمقدار بالاتر برد از نسخه های کنسولیش(من خودم با 660ti و 3570k تمومش کردم روی ۳۰فریم تو کاتسینها فقط افت فریم داشتم تو گیمپلی خوب بود) . فریم رو آنلاک نکنید بهتره خیلی نوسان میکنه بین ۳۰و ۶۰ و ناپایدار میشه پرفورمنستون. با سخت افزارهای متوسط مخصوصا رو همون ۳۰قفل کنید از کنترل پنل انویدیا با گزینه ورتیکال سینک Adaptive Half Refresh اگر هم کارتتون انویدیا نیست با برنامه هایی مثل Afterburner (بخش ریواتیونر) فریمو قفل کنید.گزینه های PCSS و MSAA و TXAA هم کلا بیخیال شید بهتره خیلی به پرفورمنس ضربه میزنن فرقی هم نداره چه سخت افزاری داشته باشید. یه Core i3 و 750ti هم روی 900p میتونن بازیرو با تنظیمات در حد کنسول تقریبا 30فریم قابل بازی اجرا کنن. هیچی رو پیسی غیر ممکن نیست چون شما همیشه آپشن هایی دارید که بتونید مدیریتشون کنید و به یه پرفورمنس قابل قبول برسید حتی تو بازیهایی که اصلا خوب بهینه نشدن.

آخرین آپدیتهای بازیرو من تست نکردم شاید پرفورمنس خیلی بهتر شده اینطور که دوست بالایی میگه هرچند به نظرم نسخه PC از همون اولش بهتر از کنسولا بود وضعش کنسولهاش که داغون بودن اولش اصلا نمیشد بازی کرد نسخه پلی 4 تو نتردام کلا ۲۰فریم بود!

ویرایش شده توسط nima1363
لینک به دیدگاه

ممنون از رسیدگی سریع. برای من مهم نیست که بخوام روی مدیوم بازی کنم.فقط لگ نداشته باشه و دیگه پیکسلاش معلوم نباشه.رزولوشن 1024*762 برای من کافیه با تنظیمات LOW.

Asus H81-plus

Ram Geil evo veloce 4 g 1600 cl 9

Cpu i3 4170

vga:hd4400

یه گرافیک دیگه هم تا دوهفته دیگه می خرم.HD 7770.با وضعیت فعلی چیکار میشه کرد؟

لینک به دیدگاه

راستی اگه زحمتی نیست میشه یک نفر بگه این فریم گرفتن یعنی چی؟

لینک به دیدگاه

کارت HD7770 که گفتی با اون پردازنده Corei3 که داری محتملا روی رزولوشن 720پی یعنی بالاتر از اون رزولوشن مورد نظر خودت و تنظیمات در حد نسخه های کنسولی (یچیزی بین متوسط و High)اساسینز کرید یونیتی رو ۳۰فریم اجرا میکنه

درمورد اون سوالی که پرسیدی(فریم گرفتن چیه؟) راستش کلی کتاب نوشتن(((: یک فریم تو انیمیشن و گرافیک کامپیوتری در واقع به زبان ساده بخوام بگم یه تصویر ثابت از بین بسیاری تصاویر ثابت دیگه هست که با هم یه تصویر متحرک کامل رو تشکیل میدن. مسئولیت ارایه و به اصطلاح رندرش هم توی بازیها کار کارت گرافیک شماست. اصطلاح Frame Rate هم که میگن در واقع به معنای تعداد فریمهایی هست که کارت گرافیک شما در هر ثانیه رندر میکنه و ارایه میده تا نهایتا از بهم پیوستنشون تصویر نهایی تشکیل بشه و روی مانیتور شما به نمایش دربیاد. فقط همینو بدون که اگه تو یه بازی بقول خودت احساس لگ کنی دو علت عمده میتونه داشته باشه: یا فریمت اومده زیر حد قابل بازی که ۳۰فریم هست و کارت گرافیکت نتونسته حداقل ۳۰فریم در ثانیه یک صحنه خاص رو اجرا کنه یا اینکه تعداد فریم در حد استاندارده اما زمانبندی فریم بهر دلیل بهم ریخته و مختل شده یعنی فریمهایی که کارت گرافیکت رندر میکنه بموقع و با توالی منظم ارایه نمیشن در هر بازه زمانی مشخص . شما در نظر داشته باش که تو بازیها حداقل باید کارت گرافیکت بتونه صحنه ها رو ۳۰فریم در ثانیه اجرا کنه تا اون احساس لگ که میگی نداشته باشی اگر از ۳۰ پایینتر بیاد فریمت احساس لگ هم میاد سراغت((: مخصوصا اگه افت فریم از ۳۰ تو بازیها بیشتر از چند فریم باشه قوه ادراک انسان ناروانیش رو کاملا احساس میکنه

لینک به دیدگاه

عزیز نسخه reloaded رو بگیر ، با تمام آپدیتها....یکی یکی تمام آپدیتها رو نصب کن تا اخرین نسخه ای که اومده.

بیشتر مشکلاتش حل میشه.

البته بنده  بدون آپدیت هم افت فریم شدید احساس نکردم روی گرافیک 760.

لینک به دیدگاه

کارت HD7770 که گفتی با اون پردازنده Corei3 که داری محتملا روی رزولوشن 720پی یعنی بالاتر از اون رزولوشن مورد نظر خودت و تنظیمات در حد نسخه های کنسولی (یچیزی بین متوسط و High)اساسینز کرید یونیتی رو ۳۰فریم اجرا میکنه

درمورد اون سوالی که پرسیدی(فریم گرفتن چیه؟) راستش کلی کتاب نوشتن(((: یک فریم تو انیمیشن و گرافیک کامپیوتری در واقع به زبان ساده بخوام بگم یه تصویر ثابت از بین بسیاری تصاویر ثابت دیگه هست که با هم یه تصویر متحرک کامل رو تشکیل میدن. مسئولیت ارایه و به اصطلاح رندرش هم توی بازیها کار کارت گرافیک شماست. اصطلاح Frame Rate هم که میگن در واقع به معنای تعداد فریمهایی هست که کارت گرافیک شما در هر ثانیه رندر میکنه و ارایه میده تا نهایتا از بهم پیوستنشون تصویر نهایی تشکیل بشه و روی مانیتور شما به نمایش دربیاد. فقط همینو بدون که اگه تو یه بازی بقول خودت احساس لگ کنی دو علت عمده میتونه داشته باشه: یا فریمت اومده زیر حد قابل بازی که ۳۰فریم هست و کارت گرافیکت نتونسته حداقل ۳۰فریم در ثانیه یک صحنه خاص رو اجرا کنه یا اینکه تعداد فریم در حد استاندارده اما زمانبندی فریم بهر دلیل بهم ریخته و مختل شده یعنی فریمهایی که کارت گرافیکت رندر میکنه بموقع و با توالی منظم ارایه نمیشن در هر بازه زمانی مشخص . شما در نظر داشته باش که تو بازیها حداقل باید کارت گرافیکت بتونه صحنه ها رو ۳۰فریم در ثانیه اجرا کنه تا اون احساس لگ که میگی نداشته باشی اگر از ۳۰ پایینتر بیاد فریمت احساس لگ هم میاد سراغت((: مخصوصا اگه افت فریم از ۳۰ تو بازیها بیشتر از چند فریم باشه قوه ادراک انسان ناروانیش رو کاملا احساس میکنه

واقعا ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...