رفتن به مطلب

شکایت از شرکت آواژنگ

Recommended Posts

من چند سال پیش یه کارت 9600 داشتم با همین گارانتی
این کارت مشکل داشت و به حد فاجعه داغ می شد که حتی نمی شد دست بهش زد ( کابل ide که نزدیکش بود از شدت گرما دچار تغییر حالت شده بود)
شرکت کامپیوتری که ازشون خریده بودم عیب رو قبول داشتن ولی شرکت گارانتی کننده که همین آواژنگ بود اصلا قبول نکردن با اینکه دوبار فرستادم
نهایتا مجبور شدم یه کولر براش درست کنم
از اون زمان به این نتیجه رسیدم گارانتی یعنی کشک
ولی شما اصلا کوتاه نیا

7abfcac2_vbattach211480.jpeg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من چند سال پیش یه کارت 9600 داشتم با همین گارانتی

این کارت مشکل داشت و به حد فاجعه داغ می شد که حتی نمی شد دست بهش زد ( کابل ide که نزدیکش بود از شدت گرما دچار تغییر حالت شده بود)

شرکت کامپیوتری که ازشون خریده بودم عیب رو قبول داشتن ولی شرکت گارانتی کننده که همین آواژنگ بود اصلا قبول نکردن با اینکه دوبار فرستادم

نهایتا مجبور شدم یه کولر براش درست کنم

از اون زمان به این نتیجه رسیدم گارانتی یعنی کشک

ولی شما اصلا کوتاه نیا

7abfcac2_vbattach211480.jpeg

اتفاقا سال 88 من 10 تا از این گرافیک ها برای یک گیم نت بستم(اون موقع بخاطر قیمت مناسب 90 تومانیش بود) ولی چون خیلی داغ می کرد یکی پس از دیگری خراب شدن و من هر سری فرستادم گارانتی یه دونه 9600 با فن زالمن گرفتم(اون زمان دیگه از این مدلهای سایلنت نداشتن و جایگزین با فن زالمن و نو دادن البته بدون کارتن ولی با قابلیت تعویض و تعمیر تا پایان زمان گارانتی کارت اصلی) !

نمی گم من با آواژنگ مشکل نداشتم ولی اگر خوب پیگیری کنید و حضوری برید میتونید به حقتون برسید !

لینک به دیدگاه

اتفاقا سال 88 من 10 تا از این گرافیک ها برای یک گیم نت بستم(اون موقع بخاطر قیمت مناسب 90 تومانیش بود) ولی چون خیلی داغ می کرد یکی پس از دیگری خراب شدن و من هر سری فرستادم گارانتی یه دونه 9600 با فن زالمن گرفتم(اون زمان دیگه از این مدلهای سایلنت نداشتن و جایگزین با فن زالمن و نو دادن البته بدون کارتن ولی با قابلیت تعویض و تعمیر تا پایان زمان گارانتی کارت اصلی) !

نمی گم من با آواژنگ مشکل نداشتم ولی اگر خوب پیگیری کنید و حضوری برید میتونید به حقتون برسید !

برای یوزرهایی که در شهرستان هستن به نظرتون چطور میشه پیگیری کرد ؟

پ.ن : استارتر ما رو ببخش که تایپکشون رو شلوغ کردیم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

با گرافیک های Passive Cooling ، باید کیس تهویه مناسبی داشته باشه اونم گیم نت، البته مشکل فنی در این سری رو مطلع نیستم

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

ویرایش

ویرایش شده توسط Alinajafi_q
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای یوزرهایی که در شهرستان هستن به نظرتون چطور میشه پیگیری کرد ؟

پ.ن : استارتر ما رو ببخش که تایپکشون رو شلوغ کردیم

معمولا شما وقتی قطعه ای رو برای گارانتی به مغازه ای که ازش تهیه کردید ارجاع میدید ایشون با دریافت هزینه ای قطعه رو برای گارانتی ارسال می کنه ! معمولا فروشگاههای بزرگ 1 نفر رو خودشون دارن که دائم به شرکت های اصلی در تهران مراجعه می کنن ! مثلا برای شهر خودمون 2-3 نفر هستن که این کار رو انجام میدن و هفته ای 2 نوبت 10 ها قطعه رو به گارانتی ها می برن و پیگیریشون رو به عهده دارن! شما باید سعی کنید یکی از این واسطه ها رو پیدا کنید که به صورت اختصاصی دنبال کارتون باشه ! البته که می صرفه کمی بیشتر هم هزینه کنید ! چون در صورتی که خودتون بخواهید این کار رو انجام بدید هم از کار و زندکی میافتید و هم کلی باید هزینه رفت و برگشت بدید.

درود

با گرافیک های Passive Cooling ، باید کیس تهویه مناسبی داشته باشه اونم گیم نت، البته مشکل فنی در این سری رو مطلع نیستم

کیس ها مگنوم پلاس بود و روی درشون هم فن 12 بصورت دمنده نصب شده بود ! یه اسپلیت 32000 هم صبح تا شب روشن بود بالای سیستم ها !

لینک به دیدگاه

دوست عزیز نمیخوام از دست بنده دلخور بشی ولی یه سوالی دارم در این مورد که فرمودید این گرافیک مشکل داره و توی تستهایی که گرفتی خودش را نشئن داده

من همه نوشتها را خوندم و مشاهده نکردم کسی از شما این سوال را پرسیده باشه !

1 شما این گرافیکی را که میگی مشکل داره رو چه سیستمی تست کردی ؟ کل مشخصات سیستم را بگی ممنون میشم

2 ایا برای تست گرافیک از کامپیوتر دیگری هم استفاده کردی ؟ مشخصات اون سیستم را هم دونه به دونه با جزئیاتش بنویس در صورت استفاده

3 ایا در طول مدت تست بقیه موارد را هم چک کردی ؟ منظورم بقیه سخت افزارها هستن

4 هیچ وقت Orginal بودن نرم افزارها دال بر ایننیست که مشکل ندارن و نمیشه با اکتفا به اصالت نرم افزار تایید کرد که ایراد از سخت افزار هست مخصوصا در این مورد که اشاره کردی

5 امیدوارم که حدث شما درست از اب در بیاد ولی با مواردی که نوشتی بعید میدونم مشکل از گرافیک باشه

بعد از اینکه اواژنگ گرافیک را تست کرد و جواب شما را داد لطفا برای من هم جواب را پ خ کن دوست عزیز شاید بتونم کمکت کنم البته اگر مایل بودی

موفق باشی

لینک به دیدگاه

کارت را باسیستم دیگه تست بزنید

ویرایش شده توسط baloch
لینک به دیدگاه

دوست عزیز نمیخوام از دست بنده دلخور بشی ولی یه سوالی دارم در این مورد که فرمودید این گرافیک مشکل داره و توی تستهایی که گرفتی خودش را نشئن داده

من همه نوشتها را خوندم و مشاهده نکردم کسی از شما این سوال را پرسیده باشه !

1 شما این گرافیکی را که میگی مشکل داره رو چه سیستمی تست کردی ؟ کل مشخصات سیستم را بگی ممنون میشم

2 ایا برای تست گرافیک از کامپیوتر دیگری هم استفاده کردی ؟ مشخصات اون سیستم را هم دونه به دونه با جزئیاتش بنویس در صورت استفاده

3 ایا در طول مدت تست بقیه موارد را هم چک کردی ؟ منظورم بقیه سخت افزارها هستن

4 هیچ وقت Orginal بودن نرم افزارها دال بر ایننیست که مشکل ندارن و نمیشه با اکتفا به اصالت نرم افزار تایید کرد که ایراد از سخت افزار هست مخصوصا در این مورد که اشاره کردی

5 امیدوارم که حدث شما درست از اب در بیاد ولی با مواردی که نوشتی بعید میدونم مشکل از گرافیک باشه

بعد از اینکه اواژنگ گرافیک را تست کرد و جواب شما را داد لطفا برای من هم جواب را پ خ کن دوست عزیز شاید بتونم کمکت کنم البته اگر مایل بودی

موفق باشی

مشخصات سیستم :

Asus Z97 Deluxe
Intel Core™ i7-4790 Haswell Processor
Corsair Vengeance Pro 16GB 8GBx2 2400Mhz
GIGABYTE GTX 780 Ti OC WF 3X 3GB GDDR5
ThermalRight HR-02 Macho BLACK CPU Cooler
Corsair RM850 Power

Samsung Evo 840 250GB

ارورهای دایرکت ایکس مرتبط با گرافیک هستن ولی من رم رو هم Memtest انجام دادم و کاملا سالم بودن .

۳ تا لینکی که تو پست اول هم ارسال کردم رو مطالعه کنید افرادی خارج از ایران هم از کارت های گیگابایت ایراد گرفتن و دقیقا مشکل بنده رو دارن .
ویرایش شده توسط CYB3R
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...