رفتن به مطلب

سوال درباره هماهنگی سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستان.

من می خوام یه GTX 560 بخرم.اگر این گراف رو روی asus h81-plus , i3 4170 بندازم،از تمام قابلیتاش میتونم استفاده کنم؟

ممنون

لینک به دیدگاه

مثلا بخوام اور کنم.یا قابلیت هایی که زیاد سردر نمیارم و حرفه ای ها میدونند.

لینک به دیدگاه

مشکلی نداره

گرافیک رو هم میتونید اور کنید

البته GTX 560 قدیمی شده  وقابلیت جدیدی نداره که  CPU  و مینبرد تون نتونه ازش استفاده کنه  الان سری 900 اومده که جدیدترین قابلیت ها رو داره

این قسمت که گفتین( قابلیت هایی که زیاد سردر نمیارم و حرفه ای ها میدونند) :D که دیگه قابل استفاده بودنش وقتی سر در نیارین  بی استفاده میشه.

لینک به دیدگاه

مشکلی نداره

گرافیک رو هم میتونید اور کنید

البته GTX 560 قدیمی شده  وقابلیت جدیدی نداره که  CPU  و مینبرد تون نتونه ازش استفاده کنه  الان سری 900 اومده که جدیدترین قابلیت ها رو داره

این قسمت که گفتین( قابلیت هایی که زیاد سردر نمیارم و حرفه ای ها میدونند) :D که دیگه قابل استفاده بودنش وقتی سر در نیارین  بی استفاده میشه.

ممنون.به نظر شما این گرافیک چجوریه؟ @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

ممنون.به نظر شما این گرافیک چجوریه؟ @};-  @};-  @};-

یک کم قدیمیه

لینک به دیدگاه

یک کم قدیمیه

فکر کنم با بنچ مارک 3100 خوب باشه نه؟از DX12 هم که پشتیبانی میکنه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به چه قیمتی میخواین بگیرین یا گرفتین>؟

لینک به دیدگاه

به چه قیمتی میخواین بگیرین یا گرفتین>؟

عاشق اواتارتم.می خوام بخرم. 250 برند Zotac یک گیگ DDR5

ویرایش شده توسط Tommy Angelo
لینک به دیدگاه

فکر کنم با بنچ مارک 3100 خوب باشه نه؟از  هم که پشتیبانی میکنه.

همین سری 700 انویدیا که میشه گفت هنوزم جزو سری جدید حساب میشن؛ با هزارتا حرف و حدیث شبهه DX12 پشتبانی میکنن یعنی امکانش هست اصلا پشتیبانی نکنن!

حالا شما میگین GTX 560 پشتبانی میکنه؟ 99.9% اینطور نیست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عاشق اواتارتم.می خوام بخرم. 250 برند Zotac یک گیگ DDR5

به نظرم افزایش بودجه بدین حداقل GTX 750 بگیرید دست دوم میتونید گارانتی دار 400 الی 450 بگیرید

560 دورش گذشته

لینک به دیدگاه

به نظرم افزایش بودجه بدین حداقل GTX 750 بگیرید دست دوم میتونید گارانتی دار 400 الی 450 بگیرید

560 دورش گذشته

ملاک من بنچ مارکه.اصلا نمی خوام دستکاری کنم گراف رو که بگم قابلیت نداره.اینم بنج مارک 750 و 560 .

http://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=GeForce+GTX+750

http://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=GeForce+GTX+560

لینک به دیدگاه

همین سری 700 انویدیا که میشه گفت هنوزم جزو سری جدید حساب میشن؛ با هزارتا حرف و حدیث شبهه DX12 پشتبانی میکنن یعنی امکانش هست اصلا پشتیبانی نکنن!

حالا شما میگین GTX 560 پشتبانی میکنه؟ 99.9% اینطور نیست

الان تاپیک میزنم

ویرایش شده توسط Tommy Angelo
لینک به دیدگاه

سلام به دوستان.

من می خوام یه GTX 560 بخرم.اگر این گراف رو روی asus h81-plus , i3 4170 بندازم،از تمام قابلیتاش میتونم استفاده کنم؟

ممنون

درود

مدل دقیق پاورتون چیه؟

لینک به دیدگاه

درود

مدل دقیق پاورتون چیه؟

درود

الان GP430 دارم. گراف بخرم GP480 می زارم.مشکلی که نیست؟

لینک به دیدگاه

kf00_untitled.jpg

شما با گرفتن گرافیک 560 مجبور به عوض کردن پاور میشید.به شما توصیه میکنم به جای خرید گرافیک پر مصرف و قدیمی, با 200 تومن افزایش بودجه یه کارت 750ti دست دوم تهیه کنید که با گرافیک 660 مقایسه میشه و اینکه مصرف بسیار پایینی داره.

ویرایش شده توسط ♥♥Intel♥Love♥♥
لینک به دیدگاه

kf00_untitled.jpg

شما با گرفتن گرافیک 560 مجبور به عوض کردن پاور میشید.به شما توصیه میکنم به جای خرید گرافیک پر مصرف و قدیمی, با 200 تومن افزایش بودجه یه کارت 750ti دست دوم تهیه کنید که با گرافیک 660 مقایسه میشه و اینکه مصرف بسیار پایینی داره.

همین هم به زور می خوام بخرم!!!ببنید مصرف مهم نیست.مگه همه ی بازی ها رو روی مدیوم اجرا نمی کنه این بد بخت؟

لینک به دیدگاه

همین هم به زور می خوام بخرم!!!ببنید مصرف مهم نیست.مگه همه ی بازی ها رو روی مدیوم اجرا نمی کنه این بد بخت؟

بستگی به بازی و رزولیشن مانیتورداره.

لینک به دیدگاه

بستگی به بازی و رزولیشن مانیتورداره.

رزولوشن 1024*768 .بازی هایی مثل GTA V.

Watch Dogs

Shadow of mordor

Far Cry 4

Assassin Unity

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز شما باید در خرید گرافیک دقت گنید. الان من با کارت امضام هیچ مشکلی ندارم و gta v رو با تمام تنطیمات روی high و msaa x2 بازی میکنم و بدون هیچ مشکلی اما خب تا کی. سال دیگه این گرافیک اصلا کارایی نداره هم تکنولوژی قدیمی داره و مدت کمی بدرد شما میخوره من 4 سال از این گرافیک استفاده کردم و الانم به آخر عمر کاراییش رسیده.

به قول دوستان از سری 7xx کارت تهیه کنید خیلی بهتره 

مثلا 750ti یا 760

ویرایش شده توسط koenigsegg
لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما باید در خرید گرافیک دقت گنید. الان من با کارت امضام هیچ مشکلی ندارم و gta v رو با تمام تنطیمات روی high و msaa x2 بازی میکنم و بدون هیچ مشکلی اما خب تا کی. سال دیگه این گرافیک اصلا کارایی نداره هم تکنولوژی قدیمی داره و مدت کمی بدرد شما میخوره من 4 سال از این گرافیک استفاده کردم و الانم به آخر عمر کاراییش رسیده.

به قول دوستان از سری 7xx کارت تهیه کنید خیلی بهتره 

مثلا 750ti یا 760

ممنون اگه پول باشه که میرم GTX TITAN X Asus می خریدم!!! مشکل پوله دوست عزیز.حالا تا سال دیگه ببینیم خدا چی می خواد.

میشه بگید کارایی چه فرقی میکنه؟وقتی بنچ مارک بالاست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون اگه پول باشه که میرم GTX TITAN X Asus می خریدم!!! مشکل پوله دوست عزیز.حالا تا سال دیگه ببینیم خدا چی می خواد.

میشه بگید کارایی چه فرقی میکنه؟وقتی بنچ مارک بالاست؟

بحث همون direx 12 و تکنولوژی هایی که انویدیا داره و خواهد داد. بنچمارک همه چیز نیست. اگر این ها براتون مهم نیست همون 560 یا 560ti انتخاب خوبیه

لینک به دیدگاه

بحث همون direx 12 و تکنولوژی هایی که انویدیا داره و خواهد داد. بنچمارک همه چیز نیست. اگر این ها براتون مهم نیست همون 560 یا 560ti انتخاب خوبیه

تکنولوژی ها چی اند؟DX 12 هم که ساپورت میکنه حالا تو هر سطحی.وقتی گراف مستقل DX12 بیاد می خوره تو سر این گرافیکا.یعنی همه ی گرافیکا.داستان اون Idiom انگلیسی هست که میگه.The Fox Calls Grapes Sour!

لینک به دیدگاه

این کارت که شما می خوای بگیری حداقل سه چهار سال پیش تولید شده و الان که شما می خری خب زیاد کار کرده به نظر من اگر اصرار داری بگیری یه برند با کیفیت بگیر و با خنک کننده خوب و تازه با خرید این کارت مجبور می شی پاور رو هم عوض کنی شما حداقل باید 600 به بالا بگیری که دو تا 6 پین داشته باشه

لینک به دیدگاه

تکنولوژی ها چی اند؟DX 12 هم که ساپورت میکنه حالا تو هر سطحی.وقتی گراف مستقل DX12 بیاد می خوره تو سر این گرافیکا.یعنی همه ی گرافیکا.داستان اون Idiom انگلیسی هست که میگه.The Fox Calls Grapes Sour!

نه عزیز جان این طور نیست که بعدا یه کارت مثل 960 و یه کارت مثل 560 هر دو در استفاده از dx12 ناتوان باشند ببین میزان استفاده فرق می کنه ولی خب به هر حال کارت جدید تر بهتر پشتیبانی می کنه از dx12 ولی خب شما 560 رو بگیر بعد ها ایشالله ارتقا می دی خب بودجه همین قدره دیگه نمی شه به خاطر تکنولوژی خودکشی کرد اکثر بازی ها رو هم اجرا می کنه اصلا هم نگران نباش هنوز ملت دارن با کارت dx10 بازی می کنن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...