رفتن به مطلب

بايس مدر بردم اپديت نيشه

Soroosh.3d
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

آقا من مدر بردم اسوز هستش هر کری ميکنم بايسش اپديت نميشه هم از نرم افزار و هم از طريقه بوت ترخدا کمک

I%20Do%20not%20Know.gif

لینک به دیدگاه

آقا سروش ببخشید می تونم بپرسم اهل کجا هستید؟ مدل بردتون هم بگید تا کمکتون کنیم :)

لینک به دیدگاه

چرا آپدیت نمی شه ؟ اخطار می ده ؟ مدل دقیق بردتون رو بگید .

لینک به دیدگاه

آقا سروش ببخشید می تونم بپرسم اهل کجا هستید؟ مدل بردتون هم بگید تا کمکتون کنیم :)

تهران

m4a79t delux

لینک به دیدگاه

تهران

m4a79t delux

والا نميدونم ديگه windows بلا نمی اد حالا بايد باطريشو در بيارم که سره فرصت اين کرو ميکنم چرا نميشه اخيييي:):mad::lol::mad::D:mad::mad::mad:

لینک به دیدگاه

از طریق خود بایوس فلش کنید

کردم از طریقه فلش نشد یایا تروخدا یکی یه شماره بده تماس بگیرم

لینک به دیدگاه

والا نميدونم ديگه windows بلا نمی اد حالا بايد باطريشو در بيارم که سره فرصت اين کرو ميکنم چرا نميشه اخيييي:):mad::lol::mad::D:mad::mad::mad:

برید به تنظیمات بایوس ، اخرین گزینه EZ Flash ، مسیر فایل بایوس جدید رو ازتون میگیره و به راحتی بایوس جدید رو جایگیزین بایوس قبلی میکنه .

البته قبلش از بایوس فعلی یه بکاپ بگیرید .

ویرایش شده توسط Green Day
لینک به دیدگاه

برید به تنظیمات بایوس ، اخرین گزینه EZ Flash ، مسیر فابل بایوس جدید رو ازتون میگیره و به راحتی بایوس جدید رو جایگیزین بایوس قبلی میکنه .

البته قبلش از بایوس فعلی یه بکاپ بگیرید .

همين کرو کردم نشد ولی خوب بک اپ نگرفتم

ویرایش شده توسط Soroosh.3d
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

به شما پیشنهاد میکنم از طریق ویندوز با استفاده از برنامه ASUS Update بایوس آپدیت کنید پس از نصب برنامه برنامه رو اجرا کنید به جای Update From INternet گزینه Update BIOS from Fileانتخاب کنید

قبلش باید بایوس از حالت فشرده (اگر باشه) خارج کنید به مسیر که فایل بایوس قرار داره برید و آن رو انتخاب کنید سپس بروی آپدیت کلیک کنید. موقع آپدیت هیچ برنامه ای باز نباشه و موس رو هم حرکت ندهید!!

16053798551953295552.jpg

آخرین ورژن بایوس

لینک شما

ویرایش شده توسط Ultra Extreme
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...