رفتن به مطلب

خریدار یک گوشی لومیا 930 کارکرده با قیمت کمتر از 900 یا 950

Recommended Posts

دوست عزیز من به شما پیشنهاد میکنم برای ما به التفاوت 100 تومن بهتره همون گوشی رو نو بخرید
گوشی دست دوم ریسکش بالاس و احتمالا اینکه ایرادی داشته باشه هست

لینک به دیدگاه

http://gooshimobile.com/home/396-nokia-lumia-930.html 

یک میلیون و 60 با خرید انلاین :D

ولی از من میشنوی 930 نخر . باطریش خیلی خوب نیس .  اگه با سایز مشکل نداری 1520 بگیر. .. اون عالیه  . سخت افزارش همونه با صفحه و باطری بزرگتر . . .

لینک به دیدگاه

یک عدد LUMIA 1320 دارم!

سفید هست.

حدود 6 ماه کارکرده.

6 اینچ HD با نمایشگر IPS که زیر نور مستقیم افتاب عالیه!(تا حالا همچین نمایشگری ندیده بودم! قبل این NOTE3 داستم و قبل اون S4 ولی این خیلی بهتر و پرنورتره!)

اگه خریداری، قیمت پیشنهادی رو برام بفرست.

لینک به دیدگاه

http://gooshimobile.com/home/396-nokia-lumia-930.html 

یک میلیون و 60 با خرید انلاین :D

ولی از من میشنوی 930 نخر . باطریش خیلی خوب نیس .  اگه با سایز مشکل نداری 1520 بگیر. .. اون عالیه  . سخت افزارش همونه با صفحه و باطری بزرگتر . . .

1520 با این قیمتی که دوستان در ایران میفروشن به نظرم به صرفه نیست

رفرشی 1520 رو میتونن به وارد کننده هایی که توی همین سایت هستن سفارش بدن فک کنم 800/900 تموم میشه

لینک به دیدگاه

1520 با این قیمتی که دوستان در ایران میفروشن به نظرم به صرفه نیست

رفرشی 1520 رو میتونن به وارد کننده هایی که توی همین سایت هستن سفارش بدن فک کنم 800/900 تموم میشه

اول اینکه اونی که تو چین فروخته میشه 16 گیگ هست و من تو ایران فقط   گیگش رو دیدم.

دوما کلا ورژن اینا با اونایی که تو چین فروخته میشه فرق داره(باند های فرکانسی مختلفی دارند)

چینی ها بدون کارتن و لازم هست و IMEI کلا عوض شده.

و اگه کارتن و لازم بخواید باید پول بیشتری بپردازید که فکر نکنم کارتن و لوازم اورجینال باشه و % تقلبی هست!

ویرایش شده توسط babak1388
لینک به دیدگاه

ممنون دوستان ولی من دنبال یه 930طلایی مشکی میگردم 1520زیاد بزرگه برام باهاش کار کردم میدونم که واقعا فوق العاده است 

لینک به دیدگاه

اول اینکه اونی که تو چین فروخته میشه 16 گیگ هست و من تو ایران فقط   گیگش رو دیدم.

دوما کلا ورژن اینا با اونایی که تو چین فروخته میشه فرق داره(باند های فرکانسی مختلفی دارند)

چینی ها بدون کارتن و لازم هست و IMEI کلا عوض شده.

و اگه کارتن و لازم بخواید باید پول بیشتری بپردازید که فکر نکنم کارتن و لوازم اورجینال باشه و % تقلبی هست!

نسخه های متفاوت داره

باندهای فرکانسیش هم فرقی نداره

کارتون و لوازم جانبی هم همراهش هست ( بستگی داره به فروشنده اش)

من یه 920 خرید داشتم هیچ فرقی با نسخه های موجود نداشت فقط رفرشی بود که البته به قیمتی که تمام می شد کاملا بصرفه بود در هنگام خرید

شرمنده استار که تایپکشون از موضوع اصلی فاصله گرفت

لینک به دیدگاه

من 930 رو داشتم به شدت داغ میکرد.حتی با کوچکترین کارها پیشنهاد من اینه که به جاش یه 830 بخر

لینک به دیدگاه

کسی نبود هنوز خریدارم رنگ های دیگر هم بود پخ بدین اگر نو هم دارین بگید ببینم به بوجه من میخوره یا نه

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...