رفتن به مطلب

نظرتون در مورد این رم ها Crucial چیه؟ + نظرسنجی

23 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا رم های Crucial ارزش خرید دارند؟ چرا

• بله
      16
    • خیر
      7

Recommended Posts

تکراری

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

اون فرکانسهای رم بالاتر از فرکانس پایه ساپورت پردازنده از طریق پروفایل XMP فعال میشن که در واقع خودش یه پروفایل آماده اورکلاک هست حالا اینکه رم بتونه در فرکانس لیبلش رو یه سیستم فعالیت کنه بستگی به این داره که اولا چیپست مادربورد شما اون فرکانس لیبل رو ساپورت کنه و دوما خود مموری کنترلر سی پی یوی شما کیفیت لازم رو داشته باشه که این دومی امری شانسیه یه پردازنده با مموری کنترلر ضعیف عملا نمیتونه فرکانس های خیلی بالا رو تحمل کنه یه 4790k ممکنه 2800mhz رو بکشه یه 4790k دیگه به مشکل بربخوره. به کیفیت مموری کنترلر بستگی داره. اصولا در چنین مواردی نمیشه کلمه ساپورت رو بکاربرد. وقتی میگیم ساپورت میکنه یعنی تضمین میکنیم مثلا با فرکانس رم ۲۴۰۰مگاهرتز هر پردازنده 4790k کارکنه در حالیکه تضمینی نیست شاید کارنکنه پس نمیشه گفت برای فرکانسهای بالاتر از فرکانس پایه ساپورت، مخصوصا 2400 به بالا لزوما ساپورتی در کاره چون اون وجه قضیه که به سی پی یو ربط داره تا حد زیادی شانس هم توش دخیله

با تشکر از توضیح شما

خوب الان من با بردی که 1333 و 1600 رو تو حالت عادی و تا 2400 و تو حالت OC ساپورت می کنه

چرا با فعال سازی XMP همچنان رو 1333 کار می کنه؟

همین سوال رو پرسیدم گفتن چون پردازنده ات نمی کشه باید عوضش کنی!

لینک به دیدگاه

با تشکر از توضیح شما

خوب الان من با بردی که 1333 و 1600 رو تو حالت عادی و تا 2400 و تو حالت OC ساپورت می کنه

دوست عزیزم این که شما میگی من با اور کاری ندارم خوب یعنی چی؟؟؟

متوجه منظور ما نمیشی عزیزم. در فرکانس رم پردازنده شما چندان محدودیت نداره مشکل اصلا پردازنده شما نیست این ضعف به خاطر مادربرد شماست

من 10 عدد 3240 تست زدم همگی رم 2700 تایم 9-12-12--27-1T رو میزدن

شرکت اینتل 1600 رو که زده یعنی تضمین میده اون فرکانس رو قطعا ساپورت میکنه 

الان دقت کنی پردازنده های سوکت 2011 مثل 5930K هم زده 1866 در حالتی که الان در بازار رم هایی هست که دفالتشون 3600 مگاهرتز هست!!!!!

اون فرکانس ها هم از طرف خود سازنده اورکلاک شده . یعنی چی من با اورکلاک کاری ندارم. :D

ببین گفتم که فقط مادربرد هایی میتونن فرکانس بالای 1600 رو تجربه کنند که از چیپست Z بهره ببرند. 

شما مادربردت از سری B هست این بورد بالای 1333 ضریب رم نداره یعنی قفله. ته فرکانس رمی که میتونه روش کار کنه 1333 هست.شما رم 3000 هم بذاری روش بالای 1333 نمیره.

مگر اینکه مادربرتون رو با چیپست های Z77 یا Z87 یا Z97 یا Z170 عوض کنین تا بتونین از فرکانس بالاتر رم بهره ببرید.

چیپست B نهایتا  1333 چیپست H نهایتا 1600 و چیپست Z  بینهایت یعنی هرچی رم یا IMC پردازنده توان داشته باشه ماژول ها فرکانس میخورن.

الان رم  من 2000 هست چون مادربردم چیپست Z97  هست تونستم تا 2600 هم فرکانسش رو بالاتر ببرم.

سازنده ها میان با توجه به کیفیت چیپست ماژول های حافظه همون IC های روی PCB بورد و خود PCB ماژول ها یک سری کانفیگ و فرکانس و تایمینگ در واقع براش تعیین میکنن.

و اسمش رو میذارن پروفایل XMP.

شما رم میخری 2400 در حالت دفالت روی سیستم بذاری 1600 بوت میشه ولی روی رم شما پروفایل XMP هست کافیه برید بایوس و اون پروفایل رو فعال کنید.

تا رم شما بشه 2400.

البته گفتم که این در شرایطی هست که مادربرد  شما از چیپست Z بهره ببره نه سری B یا H.

بار دیگه میگم لطفا عرایض من یا دوستان  رو با دقت بیشتری بخونید. 

با تشکر از توضیح شما

ضمنا کی گفته مادربرد شما 2400 ساپورت میکنه؟ :(

ویرایش شده توسط Aliover
لینک به دیدگاه

رم های Crucial هم رم های خوبیه ولی من بهتون پیشنهاد نمی دم که رمی که دارید رو با 2x4GB عوض کنید چون تاثیرش در حد صفره بهتره یه رم دیگه مثل مال خودتون بخرید بزارید کنارش...اگه واسه قشنگیش دارید این کارو می کنید این دیگه کاملا سلیقه ایه...

لینک به دیدگاه

یعنی من نمی خواهم اور کنم (خیلی راحت معنیش بعد میگین من تو خوندن دقت نمی کنم!!!)

متوجه منظور ما نمیشی عزیزم.

خوب شما یا درست توضیح نمیدین

وقتی هم که درست و خوب توضیح میدین اطلاعات اشتباه هست مثلا همین که میگین B ها 2400 رو ساپورت نمی کنن)

در فرکانس رم پردازنده شما چندان محدودیت نداره مشکل اصلا پردازنده شما نیست این ضعف به خاطر مادربرد شماست

شک دارم

الان دقت کنی پردازنده های سوکت 2011 مثل 5930K هم زده 1866 در حالتی که الان در بازار رم هایی هست که دفالتشون 3600 مگاهرتز هست!!!!!

اون فرکانس ها هم از طرف خود سازنده اورکلاک شده . یعنی چی من با اورکلاک کاری ندارم. :D

پس در واقع از دیدگاه شما E7600 همون اور شده E5200 هست؟

ببین گفتم که فقط مادربرد هایی میتونن فرکانس بالای 1600 رو تجربه کنند که از چیپست Z بهره ببرند. 

شما مادربردت از سری B هست این بورد بالای 1333 ضریب رم نداره یعنی قفله. ته فرکانس رمی که میتونه روش کار کنه 1333 هست.شما رم 3000 هم بذاری روش بالای 1333 نمیره.

مگر اینکه مادربرتون رو با چیپست های Z77 یا Z87 یا Z97 یا Z170 عوض کنین تا بتونین از فرکانس بالاتر رم بهره ببرید.

چیپست B نهایتا  1333 چیپست H نهایتا 1600 و چیپست Z  بینهایت یعنی هرچی رم یا IMC پردازنده توان داشته باشه ماژول ها فرکانس میخورن.

پس چرا رو برد زده

1066/1333/1600

1800/2000/2200/2400 OC

سازنده ها میان با توجه به کیفیت چیپست ماژول های حافظه همون IC های روی PCB بورد و خود PCB ماژول ها یک سری کانفیگ و فرکانس و تایمینگ در واقع براش تعیین میکنن.

شما رم میخری 2400 در حالت دفالت روی سیستم بذاری 1600 بوت میشه ولی روی رم شما پروفایل XMP هست کافیه برید بایوس و اون پروفایل رو فعال کنید.

تا رم شما بشه 2400.

البته گفتم که این در شرایطی هست که مادربرد  شما از چیپست Z بهره ببره نه سری B یا H.

کاملا با دقت خونده و جواب دادم ولی باره 100 ام هست من همون سوالات رو جواب میدم و شما باز برمیگردین به خونه اول که XMP اینه بایوس اینه بابا به جان خودم میدونم اینارو ولی هر جور مقایسه می کنم رم های من باید 1600 کار کنه

ضمنا کی گفته مادربرد شما 2400 ساپورت میکنه؟ :(

خود شرکت سازنده تازه بحث من رو 2400 نیست رو 1600 هست که دیفالت ساپورت می کنه نه تو حالت OC با پردازنده های 22nm

خوب الان معادلات کلا عوض شد

قبلا دوستان گفته بودند محدودیت از پردازنده هست و حداقل باید i5 داشته باشی و ...

که از نظر من منطقی نبود

الان شما می فرمایید مشکل از مادربرد هست

این از لینک لیون که نوشته 1066 / 1333 / 1600 ساپورت می کنه:

http://lioncomputer.ir/product/1603/MSI+B75A-G43+1155+MB/

اینم از سایت خود MSI:

DDR3 1066/1333,1600*/1800*/2000*/2200*/2400*(OC, 22nm CPU required)

الان شما بر چه اساسی میگین محدودیت از برد هست من درک نمی کنم
ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

خوب الان معادلات کلا عوض شد

قبلا دوستان گفته بودند محدودیت از پردازنده هست و حداقل باید i5 داشته باشی و ...

که از نظر من منطقی نبود

الان شما می فرمایید مشکل از مادربرد هست

این از لینک لیون که نوشته 1066 / 1333 / 1600 ساپورت می کنه:

http://lioncomputer.ir/product/1603/MSI+B75A-G43+1155+MB/

اینم از سایت خود MSI:

الان شما بر چه اساسی میگین محدودیت از برد هست من درک نمی کنم

لیون اشتباه نوشته هرکسی میاد همین رو بهش میگم

چون این بورد رو خودم تست زدم ضریب بالاتر از 13 نداره که برهمین اساس محاسبه میشه 100 ضرب در 13 میشه 1333 مگاهرتز !!!

سایت msi هم که دیگه  معلوم نیست کدوم بی سوادی برای مادربرد B75 ساپورت رم زده تا 2200 مگاهرتز. 

عزیز دلم من این پست رو تایپ میکنم دیگه تمام چون حوصله بحث ندارم.

بنده با دلیل و مدرک با شما صحبت میکنم شما هنوزم بر میگردید به خونه اول.

شما میخوای قبول کن یا همچنان تو این تاپیک بیا Up بده بیاد یه نفر قانع کنه شمارو

تمام

موفق باشید

شما میگی بر چه اساسی میگی ساپورت نمیکنه ؟

عزیزم پست بنده رو با دقت نخوندید.

متوجه منظور ما نمیشی عزیزم. در فرکانس رم پردازنده شما چندان محدودیت نداره مشکل اصلا پردازنده شما نیست این ضعف به خاطر مادربرد شماست

اون فرکانس ها هم از طرف خود سازنده اورکلاک شده . یعنی چی من با اورکلاک کاری ندارم.  :D

الان رم  من 2000 هست چون مادربردم چیپست Z97  هست تونستم تا 2600 هم فرکانسش رو بالاتر ببرم.

تا رم شما بشه 2400.

ضمنا کی گفته مادربرد شما 2400 ساپورت میکنه؟  :(

ویرایش شده توسط Aliover
لینک به دیدگاه

لیون اشتباه نوشته هرکسی میاد همین رو بهش میگم

چون این بورد رو خودم تست زدم ضریب بالاتر از 13 نداره که برهمین اساس محاسبه میشه 100 ضرب در 13 میشه 1333 مگاهرتز !!!

سایت msi هم که دیگه  معلوم نیست کدوم بی سوادی برای مادربرد B75 ساپورت رم زده تا 2200 مگاهرتز. 

عزیز دلم من این پست رو تایپ میکنم دیگه تمام چون حوصله بحث ندارم.

بنده با دلیل و مدرک با شما صحبت میکنم شما هنوزم بر میگردید به خونه اول.

شما میخوای قبول کن یا همچنان تو این تاپیک بیا Up بده بیاد یه نفر قانع کنه شمارو

تمام

موفق باشید

شما میگی بر چه اساسی میگی ساپورت نمیکنه ؟

عزیزم پست بنده رو با دقت نخوندید.

مشکل من دقیقا اینه که امثال شماها شدین مشاور که طرز بیان هم بلد نیستند

من که تاحالا 1 لینک یا 1 عکس از شما ندیدم چه برسه به دلیل و مدرک

لیون اشتباه نوشته تو خوبی

MSI طراح سایتش بی سواد بوده تو خوبی

رو کارتون مادر برد هم زده 1600 باز تو خوبی

Asrock زده 1600 تو خوبی

http://www.asrock.com/mb/Intel/B75%20Pro3/?cat=Specifications

ASUS زده 2200 تو خوبی

https://www.asus.com/Motherboards/B75MPLUS/specifications/

BIOstar زده 1600 تو خوبی

http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=589#spec

از همه اینا خنگ تر خود اینتل هست که زده up to 1600

http://www.intel.com/content/www/us/en/chipsets/business-chipsets/b75-express-chipset.html

intel.web.480.270.png

فقط یادشون رفته قبل از زدن این چیپ از شما اجازه بگیرن

عزیز من خوب وقتی از چیزی اطلاع ندارن مجبور نیستین بیاین تو بحث و خودتون رو مزحکه عام و خاص کنین

لینک به دیدگاه

بند به بند پاسخ میدم :

یعنی من نمی خواهم اور کنم (خیلی راحت معنیش بعد میگین من تو خوندن دقت نمی کنم!!!)

عزیزم کل فرکانس تولیدی سیستم بر اساس اورکلاک هست الان پردازنده i5 4440 هیچ فرقی با 4690K نداره .

رم 1333 هیچ فرقی با رم 3000 نداره  صرفا خود سازنده فرکانسش رو زیاد کرده و پول بیشتری میگیره.

البته روی کاغذ چنینه اما IC رما هم فرق دارن و از کیفیت بهتری برخودار هستن.

خوب شما یا درست توضیح نمیدین

وقتی هم که درست و خوب توضیح میدین اطلاعات اشتباه هست مثلا همین که میگین B ها 2400 رو ساپورت نمی کنن)

عزیزم اطلاعت اشتباه نیست حرف بنده رو قبول ندارید سرچ کنید گوگل میاره. حرف بنده رو میخواید قبول کنید یا قبول نکنید مختارید.

شک دارم

من یقین دارم  نمونش تست زیر  با پردازنده پنتیوم G3240 :

فرکانس رم رو میتونید ملاحظه کنید تست توسط خودم گرفته شده

image_id_1371858.jpeg

پس در واقع از دیدگاه شما E7600 همون اور شده E5200 هست؟

بله همین طوره . نه تنها از دیدگاه بنده  بلکه از هرکسی بپرسید همین جمله رو بهتون میگه.

این دو در ساختار هیچ فرقی با هم ندارند.همینطور که دو پردازنده 8350 یا 8320 هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند.

پس چرا رو برد زده

1066/1333/1600

1800/2000/2200/2400 OC

اشتباه زده صرفا برای بازاریابی بوده. باور نداری؟ شما برو بایوس در بخش OC. برو تب مموری ببین حداکثیر فرکانس برای رم در چه محدوده ای قرار داره !

اینو که شما واردی ایشالا؟

کاملا با دقت خونده و جواب دادم ولی باره 100 ام هست من همون سوالات رو جواب میدم و شما باز برمیگردین به خونه اول که XMP اینه بایوس اینه بابا به جان خودم میدونم اینارو ولی هر جور مقایسه می کنم رم های من باید 1600 کار کنه

بایدی وجود نداره . وقتی مادربرد قفله فرکانس شما 1333 مگاهرتز خواهد بود ولاغیر. این ضعف چیپست مادربرد شماست

خود شرکت سازنده تازه بحث من رو 2400 نیست رو 1600 هست که دیفالت ساپورت می کنه نه تو حالت OC با پردازنده های 22nm

خب سازنده اشتباه درج کرده.این مادربرد توانایی این رو نداره که فرکانس ماژول های حافظه رو در حالت 1600 به خدمت بگیره.

تست بنده گویایی حرفم هست.

اگر توهین کردم  که نکردم دگمش زیر پست بنده هست گزارش بدید مختارید. :D

در ضمن وقت حوصله کلکل با کسی که خودش رو زده به ندانستن به بنده میگه من بلد نیستم رو ندارم. 

تا سال بعد میتونید به تاپیک Up بدید.مقصر منم که اومدم برای شما توضیح بدم تا آگاه بشید.

عرایض بنده اشتباه شما درست  :D  @};-

در ضمن با توضیحات پست  نقل قول بنده از طرف شما فقط میتونم بگم 

موفق باشید

ویرایش شده توسط Aliover
لینک به دیدگاه

با تشکر از توضیح شما

مادربورد شما چیپستش B75 هست دوست من. این چیپست حالت OC (در مورد مادربورد شما حداکثرفرکانس ۲۴۰۰ مگاهرتز ) رو صرفا با پردازنده های ۲۲نانومتری آیوی بریج پشتیبانی میکنه . پردازنده کنونی شما یه پردازنده ۳۲نانوتری Corei3 از نسل قبلش یعنی سندی بریج هست که فرکانس دیفالت ۱۳۳۳ رو حداکثر برای رم ساپورت میکنه فراتر از اون براش OC محسوب میشه .چیپست مادربورد شما اینو دیتکت میکنه و رم رو روی فرکانس دیفالتش تنظیم میکنه. بخاطر همین اجازه استفاده از پروفایل XMP برای شما با این پردازنده روی این چیپست وجود نداره

ویرایش شده توسط nima1363
لینک به دیدگاه

عزیزم کل فرکانس تولیدی سیستم بر اساس اورکلاک هست الان پردازنده i5 4440 هیچ فرقی با 4690K نداره .

رم 1333 هیچ فرقی با رم 3000 نداره  صرفا خود سازنده فرکانسش رو زیاد کرده و پول بیشتری میگیره.

البته روی کاغذ چنینه اما IC رما هم فرق دارن و از کیفیت بهتری برخودار هستن.

کل فرکانس سیستم بر پایه کلالک هست نه اور کلاک ایشالله اور که میدونین چیه اخه اسم کاربری خودتونم over هست برا همین میگم

اور کلاک زمانی هست که شما اونو از حالت دیفالت (فرکانس مناسبی که کارخونه روی اون تنظیمش کرده بسته به کیفیت چیپ ها) بالاتر ببرید

پردازنده 4690K و 4440 خیلی فرق ها دارند

یکی اینکه ضریب بازه

دوم اینکه کیفیت قطعاتش بالاتر هست

اگر رم 1333 فرقی با 3000 نداره مردم اسکلن میرم پول به 2400 میدن؟

1333 یا 1066 میگیرن بعد اور میکنن به قول شما (البته عمرا استیبل بشه با اور 3 برابری)

عزیزم اطلاعت اشتباه نیست حرف بنده رو قبول ندارید سرچ کنید گوگل میاره. حرف بنده رو میخواید قبول کنید یا قبول نکنید مختارید.

سرچ کردم نتایجشم تحویل شما دادم

اگه فکر می کنید نتیجه دیگه ای میاره خودتون زحمت سرچ رو بکشید

نه تنها از دیدگاه بنده  بلکه از هرکسی بپرسید همین جمله رو بهتون میگه.

این دو در ساختار هیچ فرقی با هم ندارند.همینطور که دو پردازنده 8350 یا 8320 هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند.

از خودم پرسیدم همینو نگفت

از نظر ساختار یکی هستند ولی از نظر کیفیت خیر

اشتباه زده صرفا برای بازاریابی بوده. باور نداری؟ شما برو بایوس در بخش OC. برو تب مموری ببین حداکثیر فرکانس برای رم در چه محدوده ای قرار داره !

اینو که شما واردی ایشالا؟

اگه اشتباه زده اشتباه میشه 1 مورد دو مورد نه اینکه دیگه همه بزنن و بگن 1600 هست به جز شما

اگرم بازاریابی هست که بازاریابی نیست کلاه برداری هست که اگه بود تا حالا amd یا خیلی شرکت های دیگه بابت دادن اطلاعات اشتباه ازش شکایت کرده بودند (نظر شخصی شایدم اشتباه باشه)

بایدی وجود نداره . وقتی مادربرد قفله فرکانس شما 1333 مگاهرتز خواهد بود ولاغیر. این ضعف چیپست مادربرد شماست

خوب پس برم یه فرم شکایت تهیه کنم

خب سازنده اشتباه درج کرده.این مادربرد توانایی این رو نداره که فرکانس ماژول های حافظه رو در حالت 1600 به خدمت بگیره.

تست بنده گویایی حرفم هست.

لینک به دیدگاه

مادربورد شما چیپستش B75 هست دوست من. این چیپست حالت OC (در مورد مادربورد شما حداکثرفرکانس ۲۴۰۰ مگاهرتز ) رو صرفا با پردازنده های ۲۲نانومتری آیوی بریج پشتیبانی میکنه . پردازنده کنونی شما یه پردازنده ۳۲نانوتری Corei3 از نسل قبلش یعنی سندی بریج هست که فرکانس دیفالت ۱۳۳۳ رو حداکثر برای رم ساپورت میکنه فراتر از اون براش OC محسوب میشه .چیپست مادربورد شما اینو دیتکت میکنه و رم رو روی فرکانس دیفالتش تنظیم میکنه. بخاطر همین اجازه استفاده از پروفایل XMP برای شما با این پردازنده روی این چیپست وجود نداره

این یه توضیح منطقی بود

حالا تو حالت 1600 چطور

یه توضیح هم مثل همین برای 1600 بدین

لینک به دیدگاه

این یه توضیح منطقی بود

حالا تو حالت 1600 چطور

یه توضیح هم مثل همین برای 1600 بدین

توضیح MSI برای فرکانس 1600مگاهرتز در صفحه مربوط به مادربورد شما خودش کاملا گویا هست:

Memory speed support up to 1333MHz are provided on 2nd Gen Intel® Core™ i7 / Core™ i5 / Core™ i3 / Pentium® / Celeron® processors (codename Sandy Bridge, 32nm)

•  Memory speed support up to 1600MHz are provided on 3rd Gen Intel® Core™ i7 / Core™ i5 / Core™ i3 / Pentium® / Celeron® processors codename Ivy Bridge 22nm

Note: DDR3 1600 MHz memory support vary based on the Intel® Ivy Bridge processors use• 

Memory speed support beyond 1600MHz are provided on some 3rd Generation Intel Core i7-3770K CPUs. This will vary based on quality of CPU

سایت MSI در صفحه مشخصات این مادربورد شرط ساپورتش از فرکانس های OC هم به روشنی داخل پرانتز مشخص کرده :

مادامیکه پردازنده شما سندی بریجه چیپست این مادربورد عملا فرکانس رم رو به ۱۳۳۳ محدود میکنه در واقع به عبارتی قفل میکنه در صورتیکه شما پردازندتو به یه پردازنده آیوی بریج که از فرکانس 1600مگاهرتز پشتیبانی کنه تغییر بدی چیپست مادربورد هم محدودیت ۱۶۰۰مگاهرتز رو برمیداره و رم رو با فرکانس دیفالت ۱۶۰۰ دیتکت میکنه. حالا چنانچه مموری کنترلر پردازنده آیوی بریج مورد نظر به اندازه کافی قدرتمند و با کیفیت باشه در واقع سی پی یویی که نصیب شما شده کیفیت مناسبی داشته باشه امکان فعالیت رم در فرکانسهای OC (بالاتر از فرکانس ۱۶۰۰مگاهرتز) از طریق پروفایل متناسب XMP فراهم میشه البته همونطور که عرض کردم فرکانسهای OC مخصوصا فرکانسهای خیلی بالاتر از ۱۶۰۰خصوصا ۲۴۰۰ به بالا معمولا روی پردازنده های رده بالاتر مثل i7 ها و i5 ها راحت تر میسر میشه شانس مموری کنترلر i5ها و بخصوص i7 ها برای دستیابی به چنین فرکانسهایی بیشتره i7 ها چون عموما چیپهای سلکت شده تری هستن احتمال اینکه مموری کنترلر با کیفیت تری داشته باشن معمولا بیشتره

لینک به دیدگاه

من حرف های شما رو با دقت می خونم نمی دونم شما چرا سوال منو متوجه نمیشید

شرایط کاملا یکسانه

دو پردازنده داریم

1333 پیشفرض

1600 پیشفرض

حالا رو یکی

1600 می ندازیم میگن پول هدر دادنه

رو اونیکی پیشنهاد

2400 میدن

اگه قراره پیشفرض ساپورت بشه هر دو میشه

اگه نه هیچ کدوم

دوست عزیز اگر پردازنده شما 1333 ساپورت کنه وشما از رم 1600 استفاده کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد وپهنای باند سیستم شما به انداره همون 1333 پردازنده ای که استفاده میکنید ایجاد میشه

من خودم از پردازنده اینتل 2100 استفاده میکنم با باس 1333، ولی رم سیستم 1600 است اما زمانی که سیستم اور میکنم پردازنده توان استفاده از تمام پهنای باند را به دست میاره 

اما همیشه از رم با فرکانس و تایمینگ یکسان استفاده کنید تا از تمام توانایی رم ها بهره ببرید و مشکلی در روند کاری سیستمتون ایجاد نشه

امیدوارم جواب سوالتون گرفته باشید

در ضمن تفاوتی زیادی بین کارایی رمها وجود نداره اما با توجه به شرایط گارانتی در ایران استفاده از رمهای adata xpg v2 توصیه میشه.

لینک به دیدگاه

آقای عزیز که همه رو بیسواد فرض کردی.

شما سی پی یو 32nm داری میخوای رو برد B او کنی یا xmp استفاده کنی...نمیشه برادر من نمیشه.

در ضمن رم 1333 با 2400 تنها و تنها در کیفیت چیپ فرق داره عزیز دل.

برای همین گرونتره و رو 2400 استیبل میشه.

چیپست b خودت عکس گذاشتی up to 1600 یعنی نهایت 1600 ساپورت میکنه مگر با پردازنده 22 اونم بردی با بایوس و امکانات خاص.

دیگه واضح تر از این نمیشه توضیح داد بخدا

ویرایش شده توسط mohammad2284
لینک به دیدگاه

توضیح MSI برای فرکانس 1600مگاهرتز در صفحه مربوط به مادربورد شما خودش کاملا گویا هست:

Memory speed support up to 1333MHz are provided on 2nd Gen Intel® Core™ i7 / Core™ i5 / Core™ i3 / Pentium® / Celeron® processors (codename Sandy Bridge, 32nm)

•  Memory speed support up to 1600MHz are provided on 3rd Gen Intel® Core™ i7 / Core™ i5 / Core™ i3 / Pentium® / Celeron® processors codename Ivy Bridge 22nm

Note: DDR3 1600 MHz memory support vary based on the Intel® Ivy Bridge processors use• 

Memory speed support beyond 1600MHz are provided on some 3rd Generation Intel Core i7-3770K CPUs. This will vary based on quality of CPU

سایت MSI در صفحه مشخصات این مادربورد شرط ساپورتش از فرکانس های OC هم به روشنی داخل پرانتز مشخص کرده :

مادامیکه پردازنده شما سندی بریجه چیپست این مادربورد عملا فرکانس رم رو به ۱۳۳۳ محدود میکنه در واقع به عبارتی قفل میکنه در صورتیکه شما پردازندتو به یه پردازنده آیوی بریج که از فرکانس 1600مگاهرتز پشتیبانی کنه تغییر بدی چیپست مادربورد هم محدودیت ۱۶۰۰مگاهرتز رو برمیداره و رم رو با فرکانس دیفالت ۱۶۰۰ دیتکت میکنه. حالا چنانچه مموری کنترلر پردازنده آیوی بریج مورد نظر به اندازه کافی قدرتمند و با کیفیت باشه در واقع سی پی یویی که نصیب شما شده کیفیت مناسبی داشته باشه امکان فعالیت رم در فرکانسهای OC (بالاتر از فرکانس ۱۶۰۰مگاهرتز) از طریق پروفایل متناسب XMP فراهم میشه البته همونطور که عرض کردم فرکانسهای OC مخصوصا فرکانسهای خیلی بالاتر از ۱۶۰۰خصوصا ۲۴۰۰ به بالا معمولا روی پردازنده های رده بالاتر مثل i7 ها و i5 ها راحت تر میسر میشه شانس مموری کنترلر i5ها و بخصوص i7 ها برای دستیابی به چنین فرکانسهایی بیشتره i7 ها چون عموما چیپهای سلکت شده تری هستن احتمال اینکه مموری کنترلر با کیفیت تری داشته باشن معمولا بیشتره

با تشکر از

nima1363

که کاملا توضیح دادند بدلیل زیاد بودن مهندس با سواد بقیه سوالام رو تو پ.خ می پرسم

آقای عزیز که همه رو بیسواد فرض کردی.

شما سی پی یو 32nm داری میخوای رو برد B او کنی یا xmp استفاده کنی...نمیشه برادر من نمیشه.

در ضمن رم 1333 با 2400 تنها و تنها در کیفیت چیپ فرق داره عزیز دل.

برای همین گرونتره و رو 2400 استیبل میشه.

چیپست b خودت عکس گذاشتی up to 1600 یعنی نهایت 1600 ساپورت میکنه مگر با پردازنده 22 اونم بردی با بایوس و امکانات خاص.

دیگه واضح تر از این نمیشه توضیح داد بخدا

من کسی رو بی سواد نمی دونم یا با سواد

خودم رو هم در این حد نمی بینم که به کسی بگم با سواد یا بی سواد

ولی مشکل اینه که کسی که اطلاعات نداره میاد مشاوره میده

الان مشکل از اینه که پردازنده بنده سندی هست نه ایوی و اینو اقای نیما کامل توضیح دادن

حالا طرف میاد با یه لهنی میگه شما با دقت نمی خونی

توجه نمی کنی نمی فهمی

برد تو 1333 هست و کل شرکت های دنیا حتی اینتل که خودش چیپ زده نمیدونه من می دونم این برد 1333 هست

وقتی من 10 تا از این برد با پردازنده های دیگه و رم های دیگه تست کردم 1600 گرفتم معلومه قبول نمی کنم

الانم که اقا نیما اومده کامل توضیح داده همه شدن متخصص حرفای اقا نیما رو کپی کردن دوباره نوشتن

د اگه می دونستین چرا قبلا نگفتین؟

شما هنوز بعد 4 صفحه که من 5 بار گفتم قصد اور ندارم اومدی با تمسخر میگی

هه شما می خواهی با سی پی یو 32nm روی برد B او کنی نمیشه برادر من نمیشه.

توصیه می کنم هیچ وقت به کسی راهنمایی ندین چون وقت خودتون و طرف رو میگیرین

با تشکر از همه دوستان

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...