رفتن به مطلب

کدوم هارد اکسترنال رو بخرم؟

ali seyyedlar
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

http://www.digikala.com/Compare/DKP-21142/DKP-24812/DKP-44557/

سلام خدمت دوستان

من می خواهم هارد اکترنال PQI 640 USB2 ام رو بفروشم و یه هارد USB3 با ظرفیت بیشتر بگیرم

فعلا علاوه بر اینا یه هارد SP Armor A30 1T دارم

از این هارد راضی هستم ولی قیمتش بالاست 255000

در حالی که می تونم با 295000 تومان یه هارد 2 ترا بگیرم نظرتون چیه؟

سوالم اینه که

1- ایا اکسترنال های وسترن هم مثل اینترنال هاش خوبه؟

2- سیگیت چطور؟

کدوم رو صلاح میدونین

یا مدل دیگه ای خودتون پیشنهاد میدین؟

با تشکر

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

اون مدل به خاطر بدنه محکم و قابلیت تحمل افتادن از ارتفاع تا فاصله 122 سانتی متری و ضربه پذیری گرون تر هست ولی از لحاظ کارایی و سرعت هیچ تفاوتی با هم ندارند.

در مورد سوال بعدی هم بله کیفیت مناسبی دارند و کاملا قابل اطمینان هستن.

لینک به دیدگاه

اون مدل به خاطر بدنه محکم و قابلیت تحمل افتادن از ارتفاع تا فاصله 122 سانتی متری و ضربه پذیری گرون تر هست ولی از لحاظ کارایی و سرعت هیچ تفاوتی با هم ندارند.

در مورد سوال بعدی هم بله کیفیت مناسبی دارند و کاملا قابل اطمینان هستن.

با تشکر

پس تقریبا رای ممتنع میدین

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

اکثر هارد های موجود رابط یو اس بی 3 دارند و من به شخصه هاردی رو با اینترفیس 3.1 توی بازار ندیدم. به علاوه در کارایی هارد شما تغییر به اون صورت ایجاد نمی کنه چرا که هارد شما محدودیت سرعتش به دلیل استفاده از دیسک های مکانیکی با سرعت چرخش حد اکثر 5400 دور در دقیقه هستنش که نهایتا می تونه با یه سرعت مشخص فایل ها بخونه و بنویسه ، این سرعت با استفاده از پورت ها جدید تر تقریبا افزایشی رو نخواهد داشت. 

به نظر من اگه هارد تون رو زیاد جابجا نمی کنید و صرفا روی میز کارتون هست اولاً که هاردهای 3.5 اینچی رو پیشنهاد می کنم در اون صورت به دلیل سرعت بالاتر و دوما لزومی نداره هزینه ای واسه استحکام بدنه بپردازین ولی اگه هارد رو همیشه جابجا می کنیم و مدام توی کوله پشتی این ور و اون ور می برین پیشنهادم هارد سیلیکون پاور یا حالا هر هاردی که یه مقدار مقاومت بیشتری در برابر ضربه و فشار داره. 

لینک به دیدگاه

اگه هارد رو همیشه جابجا می کنیم و مدام توی کوله پشتی این ور و اون ور می برین پیشنهادم هارد سیلیکون پاور یا حالا هر هاردی که یه مقدار مقاومت بیشتری در برابر ضربه و فشار داره. 

با تشکر دقیقا تو این شرایط

پس رای شما SP

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.

به نظر من اولویت در خرید هارد اکسترنالها باید استحکام آنها باشد.

هاردها به خودی خود خیلی حساس هستند و با یک ضربه کوچک به دیار باقی میرند! حالا چه برسه اکسترنال باشه!

پیشنهاد من هارد اکسترنال Sp A30 هست.

پ.ن: خودم یک هارد اکسترنال سیگیت داشتم با ضربه ای کوچک جان از کف داد!

لینک به دیدگاه

اکثر وسترن ها بردشون یک تیکه هست (رابط یو اس بی روی خود برد هست) 

و مشخصا اکر اون رابط مشکل پیدا کنه نمیتونید از هارد استفاده کنید.

سعی کنید هاردی بگیرید که رابط و هارد جدا باشند. اگر رابط (تبدیل) مشکل پیدا کنه میتونید هارد رو از باکس خارج کنید و روی یک باکس دیگه استفاده کنید.

شخصا هارد های Toshiba رو پیشنهاد میکنم. هم گارانتی معتبر آواژنگ رو دارند و هم قیمتشون مناسب هست.

لینک به دیدگاه

من هارد های وسترن رو برای کیفیت و سرعت بالا پیشنهاد میکنم ولی اگه آنتی شوک و واتر پروف میخوای سیلیکون پاور و ای دیتا رو بگیر ... ولی ADATA  قیمت هاش گرونتر از سیلیکون ئه پس به نظرم سیلیکون صرفه ی خریدش بهتره ...

خودم یه مای پاسپورت اولترا و یه مای بوک وسترن دارم و خیلی هم راضی ام ...  :D

لینک به دیدگاه

من پیشنهادم فقط وسترنه ...سرعتش عالیه (write 90m ).... یه کیف ضد ضربه هم براش بخر

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.

به نظر من اولویت در خرید هارد اکسترنالها باید استحکام آنها باشد.

هاردها به خودی خود خیلی حساس هستند و با یک ضربه کوچک به دیار باقی میرند! حالا چه برسه اکسترنال باشه!

پیشنهاد من هارد اکسترنال Sp A30 هست.

باتشکر

پس دو رای SP

من هارد های وسترن رو برای کیفیت و سرعت بالا پیشنهاد میکنم ولی اگه آنتی شوک و واتر پروف میخوای سیلیکون پاور و ای دیتا رو بگیر ... ولی ADATA  قیمت هاش گرونتر از سیلیکون ئه پس به نظرم سیلیکون صرفه ی خریدش بهتره ...

خودم یه مای پاسپورت اولترا و یه مای بوک وسترن دارم و خیلی هم راضی ام ...  :D

با تشکر

پس تقریبا ممتنع

من پیشنهادم فقط وسترنه ...سرعتش عالیه (write 90m ).... یه کیف ضد ضربه هم براش بخر

باتشکر

البته کیف ضد ضربه هیچ وقت تا اندازه خود هارد ضد ضربه جلو شوک و ضربه رو نمیگیره

ولی کیف هم دارم

به هر حال تا به حال 2 رای Sp و 1 رای WD

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

کسی تا حالا براش سوال نشده چرا سوال من در مورد WD 2T و SP1T هست

بعد چرا لینک مقایسه SP1T با seagate 1T رو دادم؟

خوب بگین لینک اشتباهه :D

تصحیح شد

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

adata hd710 :cool:  :cool:

چند موردی که دستم رسیدن افتضاح بودن به خصوص این مدلش

همچنین فلش هاش

کلا نا امید شدم از این برند به حدی که حتی به سایر محصولاتش من جمله رماش هم نگاه نمی کنم

با تشکر از شما

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

من اینها رو داشته ام و دارم:

Seagate exp 1t, 2t

Wg my pass 500g, 1t, 2t

Silicon power a60

Adata hd710 2t

Buffalo ministation pz2u3b

منظورم از ضربه دیدن و زمین خوردن، در وضعیتهای متداول هست.

اولی اگر محکم زمین بخوره چفت و بستش باز می شه اما امکانش هست سالم بمونه، دوباره سر همش کنی کار می کنه.

دومی اگر محکم زمین بخوره احتمال خراب شدنش هست و در این صورت دیگر به در نخواهد خورد. برای بازیابی اطلاعات باید به متخصص مراجعه کنی و هزینه ی گزافی پرداخت کنی.

همین دو تا اگر در حالت روشن ضربه بخورند به احتمال بسیار خراب خواهند شد و بازیابی اطلاعات هزینه بر خواهد بود. در حالتی که در حال تبادل اطلاعات باشند آسیپ پذیری بیشتری خواهند داشت.

سه تای بعدی در صورت زمین خوردن یا ضربه دیدن در حالتی که خاموش اند مشکلی نخواهند داشت.

دو تای آخر در حالت روشن بودن مقاوم تر اند و فناوری به کار رفته طوری است که در حال تبادل اطلاعات در صورتی که هارد حرکت کند، هد خواهد ایستاد تا هارد دوباره در وضعیت امن قرار گیرد.

مورد سه و چهار در برابر ضربه ظاهر شان بهتر حفظ می شود، مورد آخر گرچه ممکن است در یک سمت دچار خش شود اما مقاوم تر است و تقریبا قابل اعتماد ترین در بین این موارد است.

مورد سه و چهار نیاز به مدارای سوکتی دارند و در صورت بی پروا رفتار کردن با این شکاف مقدس نیاز به تعویض باکس یا سوکت خواهید یافت.

ازآنجایی که هارد دیسک خراب زیاد دیده ام و اطلاعاتی که نگه می دارم اهمیت زیادی دارند به آسیب ناپذیری بیشترین اهمیت را می دهم.

مورد پنج در یک سمت سطح براق دارد و پیشنهاد می کنم رویش با برچسب فیبرکربن پوشانده شود. اگر از قیمت 550 هزار تومانی ش نترسیم بهترین گزینه است. اولویت بعدی 4 و 3 هستند.

برای پشتیبان گیری از یک iomega nas و یک هارد آداپتوری my book استفاده می کنم که بحث به درازا می کشد و احتمالا به کار این تاپیک نمی آید. اما اگر نیاز به ستگاه قابل اطمیان و خوش قیمت برای نسخه پشتیبان دارید از دید من بهترین گزینه ها هستند.

لینک به دیدگاه

transcend storjet بگیر ضد ضربه سرعتش هم از وسترن بیشتره!! جفتشو دارم تست کردم خودم

لینک به دیدگاه

sp armor a80

Silicon power a60

با تشکر

A80 , A30 , A60 تو یه رنج هستند ولی من شخصا به ترتیب

A30

A60

A80 رو می پسندم

در ضمن نمایندگی SP که دوست صمیمی و همکارمون هستند گفته مدل A30 کمترین خرابی رو داشته لذا 2 رای هم به A30 اضافه شد

A30 - 4

WD - 1

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

Silicon power a60

در صورت زمین خوردن یا ضربه دیدن در حالتی که خاموش اند مشکلی نخواهند داشت.

در برابر ضربه ظاهر شان بهتر حفظ می شود،

نیاز به مدارای سوکتی دارند و در صورت بی پروا رفتار کردن با این شکاف مقدس نیاز به تعویض باکس یا سوکت خواهید یافت.

باتشکر از توضیحات کامل سعید جان

مورد 5 در زیر توضیح داده میشه

مورد 4 در بالا توضیح داده شد

مورد 3 ok

مورد 1-2 هم کلا کنسل کردم

خیلی ممنون

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

Buffalo ministation pz2u3b

مورد پنج در یک سمت سطح براق دارد و پیشنهاد می کنم رویش با برچسب فیبرکربن پوشانده شود. اگر از قیمت 550 هزار تومانی ش نترسیم بهترین گزینه است. اولویت بعدی 4 و 3 هستند.

من میگم رو گرونی A30 شک دارم می خواهم 2 ترا بگیرم شما 550 توصیه می کنید؟

لینک به دیدگاه

transcend storjet بگیر ضد ضربه سرعتش هم از وسترن بیشتره!! جفتشو دارم تست کردم خودم

لینک بدین لطفا

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز تا این لحظه نظرم روی SP A30 1T هست اگه تغییر نکنه

فقط یه مورد transcend storjet قراره بررسی بشه اگه مدل بهتری سراغ دارید نام و دلیلش رو بگید ممنون

لینک به دیدگاه

من میگم رو گرونی A30 شک دارم می خواهم 2 ترا بگیرم شما 550 توصیه می کنید؟

خواهش.سری های آرمور از استحکام و قابلیت اطمینان کاستی ندارند. تا جایی که می دانم قیمت دو ترای هیچ کدام کمتر از 440 هزار نیست. بوفالو مینی استیشن رو یک جا که سراغ دارم اهل تخفیف نیست و 550 می ده. اختلاف قیمتش نسبت به قابلیت اطمینانش موجه ه و به نظرم سر جمع ارزش خریدش رو داره.بهتره از نزدبک ببینی و لمس کنی تا متوجه برتریش بشی. مثلا شکل جمع شدن کابلش کنار بدنه بهترین طراحی رو داره و نیز کمترین برجستگی اضافی رو داره. من از دادن پول اضافی برای هر چیزی پرهیز می کنم و به ندرت تحت تاثیر تبلیغات مصرف گرایانه قرار می گیرم، با این حال مینی استیشن ارزش خرید داره. ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

خواهش.سری های آرمور از استحکام و قابلیت اطمینان کاستی ندارند. تا جایی که می دانم قیمت دو ترای هیچ کدام کمتر از 440 هزار نیست. بوفالو مینی استیشن رو یک جا که سراغ دارم اهل تخفیف نیست و 550 می ده. اختلاف قیمتش نسبت به قابلیت اطمینانش موجه ه و به نظرم سر جمع ارزش خریدش رو داره.بهتره از نزدبک ببینی و لمس کنی تا متوجه برتریش بشی. مثلا شکل جمع شدن کابلش کنار بدنه بهترین طراحی رو داره و نیز کمترین برجستگی اضافی رو داره. من از دادن پول اضافی برای هر چیزی پرهیز می کنم و به ندرت تحت تاثیر تبلیغات مصرف گرایانه قرار می گیرم، با این حال مینی استیشن ارزش خرید داره.

تشکر فکر می کنم چیزی که میگید شبیه این باشه ولی من نیازی به این همه هزینه نمی بینم الان نزدیک 5 ساله هارد اکسترنال دارم 2 تا هر دو هم کاملا سالم هست

http://www.digikala.com/Product/DKP-85810/LaCie-Rugged-Mini-USB-3-0-External-Hard-Drive-1TB/%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%AF%D9%8A%D8%B3%DA%A9-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%84-%D9%84%D8%B3%D9%8A-%D9%85%D8%AF%D9%84-Rugged-Mini-USB-3-0-%D8%B8%D8%B1%D9%81%D9%8A%D8%AA-1-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D9%8A%D8%AA

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

up

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...