رفتن به مطلب

انتخاب مادربرد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

به نظر شما بین این چهار مدل مادربورد کدام ارزش خرید بیشتری داره؟کدام مقرون به صرفه تر هست؟ترجیحا پیشنهادتون با ذکر دلیل باشه

1-B85iCafe4

2-B85 Pro4

3-B85-G41 PC Mate

4-GA-P85-D3

لینک به دیدگاه

قابلیت کنترل دور فنهای 3 پین در کدام یک از 4 مدل بالا هست و در کدام نیست؟
چگونه و از کجا میتوان متوجه وجود این قابلیت شد؟

لینک به دیدگاه

نظر من روی B85-G41 PC Mate هست!

2 تا ازراک رو رد کردم چون کلا از برند ازراک خوشم نمیاد + اینکه هیتسینک ندارند روی مدار تغذیه پردازنده.

MSI بهتره چون GIGABYTE چهار تا PCI داره که من فکر نمیکنم زیاد کاربردی باشه.

ولی در مقابل MSI دو تا PCI داره و یه پورت PCIe بیشتر داره. علاوه بر این PCIe 16x یک اسلات جای خالی داره...

درضمن فن های 3 پین قابلیت کنترل سرعت ندارند! 4 پینها قابلیت کنترل سرعت دارند...

لینک به دیدگاه

نظر من روی B85-G41 PC Mate هست!

2 تا ازراک رو رد کردم چون کلا از برند ازراک خوشم نمیاد + اینکه هیتسینک ندارند روی مدار تغذیه پردازنده.

MSI بهتره چون GIGABYTE چهار تا PCI داره که من فکر نمیکنم زیاد کاربردی باشه.

ولی در مقابل MSI دو تا PCI داره و یه پورت PCIe بیشتر داره. علاوه بر این PCIe 16x یک اسلات جای خالی داره...

درضمن فن های 3 پین قابلیت کنترل سرعت ندارند! 4 پینها قابلیت کنترل سرعت دارند...

جسارتا یک عدد فن Enermax magma 2 دارم که ۳ پین هست وبا نرم افزار خود مین ایسوز قابل تنظیمه البته نمیدونم مادربورد هایی که ۴ پین دارن آیا توانایی کنترل۳ پین را دارند یا نه ولی مال من که داشت

لینک به دیدگاه

جسارتا یک عدد فن Enermax magma 2 دارم که ۳ پین هست وبا نرم افزار خود مین ایسوز قابل تنظیمه البته نمیدونم مادربورد هایی که ۴ پین دارن آیا توانایی کنترل۳ پین را دارند یا نه ولی مال من که داشت

من تو سایت Enermax این مدل فن رو دیدم!

این مدل فن با مادربورد قابل کنترل نیست، یه سویچ کوچیک پشت فن هست که در 3 درجه مختلف قابل تنظیمه!

post-4580-0-82744900-1439870336_thumb.jpg

کلا فن ها به 3 دسته تقسیم میشن:

فن های 2 پین نه کنترلی روشون هست و نه میشه فهمید با چه سرعتی در حال چرخش هستند!

فن های 3 پین رو میشه مانیتور کرد که با چه سرعتی در حال چرخش هستند!

فن های 4 پین علاوه بر مانیتور کردن  سرعت چرخش، میشه سرعتش رو بصورت نرمافزاری تنظیم کرد!

البته اینجا بحث کنترل فیزیکی سرعت فن با کم و زیاد کردن جریان رو در نظر نمیگیرم!

لینک به دیدگاه

این مدل فن با مادربورد قابل کنترل نیست، یه سویچ کوچیک پشت فن هست که در 3 درجه مختلف قابل تنظیمه!

attachicon.gif1234.jpg

فن های 4 پین علاوه بر مانیتور کردن  سرعت چرخش، میشه سرعتش رو بصورت نرمافزاری تنظیم کرد!

ظاهرا بعضی مادربردها میتونن فنهای 3 پین رو هم کنترل کنند

لینک به دیدگاه

attachicon.gif1234.jpg

درود

اینکه بگید فن های سه پین یا دو پین قابل کنترل نیستند درست نیست ، همنطور که دوستمون گفتند در بعضی مدل از مادربردها فن های سه پین قابل کنترل هستند و اینکار با کم و زیاد شدن ولتاژ ورودی فن انجام میشه ، مسلما اکثر فن های مورد استفاده در کیس ها 12 ولت هستند و اگر این ولتاژ 12 ولت کمتر بشه دور فن هم کمتر خواهد شد ، پس مادربرد با کم کردن ولتاژ ورودی فن میتونه دور فن رو کم کنه / یا حق

لینک به دیدگاه

دوستانی که تجربه و اطلاعات دارن لطفا مشخص کنند از بین 4 مدل بالا کدام قابلیت کنترل دور فنهای 3 پین رو دارند و کدام ندارند.

لینک به دیدگاه

مادربرد B85-PRO ایسوس توی بازار وجود داره؟اصلا وارد ایران شده؟
اگه هست قیمتش چنده؟

لینک به دیدگاه

مادربرد B85-PRO ایسوس توی بازار وجود داره؟اصلا وارد ایران شده؟

اگه هست قیمتش چنده؟

درود

ASUS B85-PRO Gamer مد نظرتونه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من اگه باشم MSi رو میگیرم

بعدش B85 Pro 4

لینک به دیدگاه

B85 Pro 4 که ظاهر موجود نیست.

MSI امکان کنترل دور فنهای 3 پین رو بهم میده یا نه این مدلش؟

من اگه باشم MSi رو میگیرم

بعدش B85 Pro 4

لینک به دیدگاه

attachicon.gif1234.jpg

فن های 4 پین علاوه بر مانیتور کردن سرعت چرخش، میشه سرعتش رو بصورت نرمافزاری تنظیم کرد!

داداش من اینو فنو رو سیستم دارم و ب صورت کاملا PWM کنترل میشه،بعد شما میفرمایید قابل کنترل نیست؟؟جل‌الخالق!!اون تکمه(!)برای کنترل سرعت در حالیه که به مولکس وصل باشه و نه پین های مادربرد.

و اما استارتر عزیز،شما بجای نگرانی برای کنترل فن های سه پین،فن ۴ پین تهیه کن و به هیچ عنوان این مورد را معیار انتخاب قرار نده.در نهایت اگر هم نشد،یک عدد فن کنترل میتونی بگیری که از نظر من دردسره

ویرایش شده توسط pouyan_ta
لینک به دیدگاه

و اما استارتر عزیز،شما بجای نگرانی برای کنترل فن های سه پین،فن ۴ پین تهیه کن و به هیچ عنوان این مورد را معیار انتخاز قرار نده.در نهایت اگر هم نشد،یک عدد فن کنترل میتونی بگیری که از نظر من دردسره

بله فکر خوبیه به شرط اینکه مادربرد هم به اندازه کافی کانکتور 4 پین داشته باشه اما ...

لینک به دیدگاه

داداش من اینو فنو رو سیستم دارم و ب صورت کاملا PWM کنترل میشه،بعد شما میفرمایید قابل کنترل نیست؟؟جل‌الخالق!!اون تکمه(!)برای کنترل سرعت در حالیه که به مولکس وصل باشه و نه پین های مادربرد.

و اما استارتر عزیز،شما بجای نگرانی برای کنترل فن های سه پین،فن ۴ پین تهیه کن و به هیچ عنوان این مورد را معیار انتخاب قرار نده.در نهایت اگر هم نشد،یک عدد فن کنترل میتونی بگیری که از نظر من دردسره

میشه مدل فن و بوردتون رو بفرماید!؟

چون تا جایی که میدونم برای استفاده از PWM یا pulse-width modulation از پین چهارم استفاده میشه و وقتی کانکتور های 3 پین قابلیت PWM رو ندارند.

یعنی کلا پین اول و دوم مربوط به برق 12 ولت هست و پین سوم مربوط به Tachometer یا RPM هست و پین چهارم مربوط به PWM هست که با استفاده از پین چهارم سرعت چرخش فن کم و زیاد میشه.

لینک به دیدگاه

مدل فن که Enermax magma advance مدل ۱۲ سانتی متری هست

http://www.enermax.co.uk/fans/magma-adv/

و مدل مادربرد هم Asus Z87 Sabertooth که اتفاقا دوتا فن ۲.۵ سانتی هم رو خود برد قرار داشت که قابلیت کنترل دور تا ۸۰۰۰دور را داره

https://www.asus.com/Motherboards/SABERTOOTH_Z87/

و البته به همه‌ی دوستان هم پیشنهاد میکنم تا کوگار هست ب هیچ عنوان سمت انرمکس تشریف نبرید لاقل این مدلشو نگیرید: (

ویرایش شده توسط pouyan_ta
لینک به دیدگاه

مدل فن که Enermax magma advance مدل ۱۲ سانتی متری هست

http://www.enermax.co.uk/fans/magma-adv/

و مدل مادربرد هم Asus Z87 Sabertooth که اتفاقا دوتا فن ۲.۵ سانتی هم رو خود برد قرار داشت که قابلیت کنترل دور تا ۸۰۰۰دور را داره

https://www.asus.com/Motherboards/SABERTOOTH_Z87/

و البته به همه‌ی دوستان هم پیشنهاد میکنم تا کوگار هست ب هیچ عنوان سمت انرمکس تشریف نبرید لاقل این مدلشو نگیرید: (

این قابلیت کنترل فنهای 3 پین فقط در مادربردهای رده بالای ایسوس هست یا در رده های پایین هم موجوده؟

لینک به دیدگاه

اینو دیگه نمیدونم ولی وقتی مین را گرفتم حدو ۹۵۰ بود و بالاترش هم بود(تا۴۰۰-۱۳۰۰)،پس میشه گفت خیلی هم رده بالا یا حتی گیمینگ نیست.لطف می کنی بگی داستان این فن ها چیه: )نکنه یه تعداد زیادی فن ۳ پین داری؟

لینک به دیدگاه

ممنون

داستان خاصی که نیست  :D دوست دارم فنها در اختیارم باشند.4 پین که نباید مشکلی باشه 3 پین هم که اگه مادربرد ساپورت کنه حله.

لینک به دیدگاه

در مورد فن  سیم ها به این صورت هستند

به صورت مثال در فن CPu

1  مشکی    -

2   زرد           +

3   سبز     Sense

4   ابی     Speed Controll

در فن های 3 سیم  speed controll رو ندارند  این یعنی این که فن ها نمیتونند  به صورت مستقل عمل کنند برای تغییر سرعت.

اگر دقت کرده باشید فن های 4 سیم رو اگه با دست  نگه دارید فن خودش رو غیر فعال میکنه برای چند ثانیه و بعد دوباره کنترولر ایسی فن دستور میده که فن به حرکت در بیاد .

در فن های 3 سیم ولتاژ به صورت مداوم بر  روی فن هست  و مادربورد اگر تنظیم داشته باشه در بایوس با کم کردن ولتاژ  و میزان  امپر میتونه سرعت فن رو کنترول کنه.

ویرایش شده توسط Moein Frozen
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...