رفتن به مطلب

کاهش قیمت رم (رفع تحریمها یا جهانی)

Recommended Posts

درود بر همه دوستان گرامی

همانطور که مطلع هستید چند وقتی هست که قیمت ماژولهای رم ddr3  بسیار کاهش قیمت داشتند مخصوصا سریهای های اند مثل (Corsair Vengeance Pro 16GB 8GBx2 2400Mhz CL11 Gold DDR3) که از قیمت 560 به 380 رسیده تقریبا نزدیک به 40 درصد کاهش قیمت داشته

یا مدل (Gskill Trident X 16GB 8GBX2 2400Mhz CL10 DDR3 Ram) که از 620 به 445 رسیده میخواستم بدونم قیمت جهانی رم کاهش پیدا کرده یا اثار رفع تحریمها سایه افکنده بر قیمتها

ویرایش شده توسط ali2424
لینک به دیدگاه

مگه میشه تو ایران چیزی ارزون بشه؟صد در صد قیمت به دلارش کم شده

لینک به دیدگاه

مگه میشه تو ایران چیزی ارزون بشه؟صد در صد قیمت به دلارش کم شده

درود بر شما

والا من خودم هم همین فکر رو میکردم چون قیمت سایر کالاها اعم از پردازنده یا مادربرد ارزونتر نشده که هیچ بعضا در بعضی موارد گرانتر نیز شده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکر میکنم بخاطر DDR4 ها هست که پشت در منتظر هستن

لینک به دیدگاه

فکر میکنم بخاطر DDR4 ها هست که پشت در منتظر هستن

درود بر شما

دقیقا شاید یک علتش همین زیاد شدن رمها ddr3 در انبارها ست که شرکتهای سازنده رو مجبور به کاهش قیمت برای هر چه سریعتر رد کردن محصولات و چیپهای پیشین میکنه ولی علتش هرچه که باشه مهم نیست مهم اینه که شما الان مثلا با مبلغی کمتر از 800 هزار تومان شما میتونید برای مثال رم پر سرعتی مثل http://lioncomputer.ir/product/3804/CMY32GX3M2A2400C11+-+Vengeance+Pro+32GB+8GBx4+2400Mhz/ را تهیه بفرمایید در صورتی که تا قبل از این موضوع حداقل برای خرید یک پک 32 گیگا بایتی باید چیزی حدود 1.200 به بالا خرج میکردید البته جا دارد که از همینجا از سایت لیون تشکر کنم که از لحاظ بروزرسانی قیمت بسیار سریع عمل میکنند بر خلاف سایتهای انلاین دیگر

لینک به دیدگاه

درود

کاهش قیمت جهانی هست بعضی رم ها 120 دلار کاهش قیمت داشتند .اینم لینک

لینک به دیدگاه

از نظر من ربطی به مذاکرات هسته ای نداره چون هنوز تحریمی برداشته نشده ... بیشتر مربوط به DDR4 هستش که خیلی هم این کاهش قیمت طبیعی هستش و اگه غیر این بود جای تعجب بود ...

لینک به دیدگاه

آیا از قیمت رمهای ddr4 هم چیزی کم شده در این مدت؟اگر نه که پس علت به بازار آمدن این نسل از رمها و به تدریج منسوخ شدن رمهای ddr3 هستش که باعث شده قیمت ddr3 ها کاهش پیدا کنه.

لینک به دیدگاه

لعنت باز قیمت رم رفت بالا معلوم نیست چی به چیه ! :Frustrated:

ویرایش شده توسط PCI
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...