رفتن به مطلب

مشاوره و کمک در خرید کولینگ cpu (ارزان قیمت)؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به دوستان گرامی

می خواستم یه کولینگ خوب در رده قیمتی 50 تومان برام معرفی کنید؟ cpu من Q9400 هستش و میخوام تانزدیکای 4GH اورکلاک کنم .

البته من این چند تا مدل رو مد نظر دارم.

1. tonic tower120

ocz vendetta2 .2

xigmatek HDT-1283 .3

ضمنا قیمتهای دقیقشو نو هم ندارم .اگر غیر از اینا گزینه ای رو مناسب تر میدونین لطف کنید معرفی کنید.

لینک به دیدگاه

tonic tower اگه پیدا کنی انتخاب خوبیه که نیست

pccooler hp1216x هم خوبه 53 تومن

لینک به دیدگاه

پیشنهاد من FAN ZALMAN CNPS9500A LED هست که قیمتشم 54500 هست و البته COOLERMASTER Hyper 212 Plus هم با قیمتی برابر با 45000 هستش که به شخصه باهاش کار نکردم و نمی دونم روی Load چطور عمل می کنه .

البته اگه بتونید تا 80 تومن بودجه در نظر بگیرید ThermalRight Ultra 120 eXtreme بهترین انتخاب هستش که قیمت دقیقش 79000 تومن هست و بنده با i7 930 در 4.4 در حالت load دمایی حدود 60 رو باهاش گرفتم (البته دمای اتاق روی 25 ثابت بود و سیستم داخل کیس نبود )

لینک به دیدگاه

سلام ، ممنون از دوستان به خاطر لطفتون

CNP9500A led خوبه ولی فکر نکنم در فرکانس کاری بالا بتونه قوی ظاهر بشه.

Pccooler-hp1216X رو فکر کنم خوبه چون یه جستجو کردم، حتی تو سایت hotoverclock ازش تست گرفتن خوب کار کرده ، فقط نمی دونم نویزش چطوره! به نظرتون خیلی اذیت نمی کنه در حالت فول لود؟

راستی یه کوینگ دیگه دیدم به اسم Cogage true sprit :آیا سوکت LGA755 رو پشتیبانی میکنه؟نظرتون دربارش چیه؟ تو سایت Benchmark review.com تستاشو دیدم خیلی عالی عمل کرده بود حتی از چندتا خنک کننده گرونتر از خودش بهتر عمل کرده.......

لینک به دیدگاه

Cogage true sprit فن بسیار خوبیه نسبت به قیمتش ولی پایه 775 در بازار نداره . و برند دوم ترمال رایت هستش .

در مورد فن پیشنهاد زیاد هستش و هر چی پیشنهاد بدن فکر کنم انتخاب شما سختتر خواهد شد .

Pccooler-hp1216X به تست دوستان مراجعه کنید . http://lioncomputer.ir/forum/index.php?/topic/3355-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-6-%D9%85%D8%AF%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%D9%86-%D9%88-%D9%87%DB%8C%D8%AA%D8%B3%DB%8C%D9%86%DA%A9%D9%87%D8%A7%DB%8C/

این فن فن خوبیه ولی 2300rpm هستش که نویز زیادی ایجاد میکنه . اگر به نویز حساسید البته

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان من بالاخره همون کولر مدل pc c ooler-hp1216x رو خریداری کردم .البته 2 روز پیش وبا قیمت 52

من که ازش راضی ام اونطور که فکر میکردم نویزش اذیت نمیکنه. من q9400 رو باهاش اور کردم تا 3.5G (البته این پردازنده قابلیت اور بیشتری داره مادربرد من اجازه اور بیشتر رو نمیده P31-DS3L)

دما تو حالت فول لود با نرم افزار IntelBurnTestV2 به 60 درجه هم نمیرسه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...