رفتن به مطلب

این فن دقیقا کارش چیه؟

Recommended Posts

درود به دوستان

بنده دو ماه پیش یک سیستم جمع کردم ولی متاسفانه نتونستم کیس درست حسابی بگیرم.بنابراین یه معمولی 50 تومنی گرفتم.یک فن GF140 Green هم گرفتم که به کیس نمی خورد ولی یجوری بستم حالا.

وقتی چیزی پشت این فن هست اصلا جلو باد نمیده.فن خرابه یا اصولش اینه؟ممنون @};-  @};-  @};-

ویرایش شده توسط Tommy Angelo
لینک به دیدگاه

فن پشت هوارو باید بده بیرون نه داخل

نه نه.وقتی تو دستم هست باد زیاد میزنه.وقتی میبندم بقل کیس کلا انگار خاموشه.هر دو طرف هم امتحان کردم :crying:

لینک به دیدگاه

نه نه.وقتی تو دستم هست باد زیاد میزنه.وقتی میبندم بقل کیس کلا انگار خاموشه.هر دو طرف هم امتحان کردم :crying:

یک کاغذ موازی با سطح فن بگذار روش. اگر کاغذ رو حرکت می ده اوکی هست. فنهای بزرگ معمولا دور کمتری دارن.
لینک به دیدگاه

ممکنه به خاطر کوچک بودن جای فن کیس باشه منم یه بار یه فن 14 سانتی رو روی کیس قدیمی که جای فن 8 سانتی داشت با مفتول بستم ولی هیچ بادی بیرون نمیداد

لینک به دیدگاه

یک کاغذ موازی با سطح فن بگذار روش. اگر کاغذ رو حرکت می ده اوکی هست. فنهای بزرگ معمولا دور کمتری دارن.

کاغذ رو محکم می چسبونه به خودش.

لینک به دیدگاه

کاغذ رو محکم می چسبونه به خودش.

اگه کاغذ رو میچسبونه به خودش یعنی شما سمت مکش رو روی کیس بستی و این اشتباه 100 % هستش و باعث میشه سی پی یو شما داغتر بشه تا خنک تر 

شما فن رو برگردون (یعنی از اون سمتی که سه تا پایه داره ببند به دیواره کیس ) 

باد ندادن فن ربطی به نوع کسی نداره 

ضمنن قبل از بستن در کیس یه بار سیستم رو روشن کن ببین فن درگیر نباشه با بدنه و پرهاش بچرخه 

به اون صورتی که گفتم ببندی امکان تماس پره با دیواره کیس از بین میره در ضمن باد به بیرون هدایت میشه و به اصطلاح دمنده میشه

ویرایش شده توسط ramair
لینک به دیدگاه

اگه کاغذ رو میچسبونه به خودش یعنی شما سمت مکش رو روی کیس بستی و این اشتباه 100 % هستش و باعث میشه سی پی یو شما داغتر بشه تا خنک تر 

شما فن رو برگردون (یعنی از اون سمتی که سه تا پایه داره ببند به دیواره کیس ) 

باد ندادن فن ربطی به نوع کسی نداره 

ضمنن قبل از بستن در کیس یه بار سیستم رو روشن کن ببین فن درگیر نباشه با بدنه و پرهاش بچرخه 

به اون صورتی که گفتم ببندی امکان تماس پره با دیواره کسی از بین میره در ضمن باد به بیرون هدایت میشه و به اصتلاح دمنده میشه

منظورتون این هست که وقتی تو دستمه باد میزنه اون باد باید به بیرون کیس بره؟

لینک به دیدگاه

منظورتون این هست که وقتی تو دستمه باد میزنه اون باد باید به بیرون کیس بره؟

دوست عزیزم من منظورتون رو از اینکه می گید وقتی فن تو دستم هست نمی فهمم.شما مگر فن رو پشت کیس نصب نمی کنید؟خوب موقعی که دارید فن رو پشت کیس نصب می کنید طوری نصب کنید که جلوی فن به داخل کیس باشد و پشت فن رو به بیرون کیس قرار بگیرد.تمام.

yt3t9cazupyx.jpg

c8x7tuhsutpj.jpg

ویرایش شده توسط david-ebi
لینک به دیدگاه

دوست عزیزم من منظورتون رو از اینکه می گید وقتی فن تو دستم هست نمی فهمم.شما مگر فن رو پشت کیس نصب نمی کنید؟خوب موقعی که دارید فن رو پشت کیس نصب می کنید طوری نصب کنید که جلوی فن به داخل کیس باشد و پشت فن رو به بیرون کیس قرار بگیرد.تمام.

yt3t9cazupyx.jpg

c8x7tuhsutpj.jpg

خیر بقل نصب میکنم

لینک به دیدگاه

خیر بقل نصب میکنم

دوست عزیز ازداخل اینطوری نصب کنید در ضمن در کیس باید این محل نصب رو داشته باشه @};-

post-20622-0-32571700-1440070835_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

خیر بقل نصب میکنم

خوب واسه اونم طوری نصب کنید که جلوی فن رو به بیرون باشه و پشت فن رو به داخل کیس باشه.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز ازداخل اینطوری نصب کنید در ضمن در کیس باید این محل نصب رو داشته باشه @};-

attachicon.gifX8_raptor_sidecover.jpg

ممنون حالا واقعا تاثیر داره؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگر مجرای خروجی هوا درست نباشه فن قادر به خارج کردن و یا مکش هوا نخواهد بود

شما باید یه عکس از این کیسی که خریدی و عکسی هم از جایی که میخوای فن را نصب کنی بزاری تا دوستان بتونن راهنمایی کنن

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگر مجرای خروجی هوا درست نباشه فن قادر به خارج کردن و یا مکش هوا نخواهد بود

شما باید یه عکس از این کیسی که خریدی و عکسی هم از جایی که میخوای فن را نصب کنی بزاری تا دوستان بتونن راهنمایی کنن

منظورتون این هست که مثلا فن بزرگ تر نباشه؟و کاملا یک اندازه جای سوراخ ها رو بپوشونه؟

لینک به دیدگاه

منظورتون این هست که مثلا فن بزرگ تر نباشه؟و کاملا یک اندازه جای سوراخ ها رو بپوشونه؟

بله اگر محل نصب 12 سانتی باشه شما 14 نصب کنید با کاهش کارکرد فن مواجه میشید کار میکنه اما مکندگی فن خیلی کم میشه اگر دوتا 12 میخوره شما دوتا نصب کنید یکی در پایین یکی در بالا هر دو هم هوا رو به سمت داخل کیس بکشند.

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

نه من منظورم این هست که سوراخهای در کیس در حدی نیستن که جریان خروج و ورود هوا را بتونی احساس کنی و در کل مناسب نیستن

فن مشکلی نداره

داشتن فن در کیس خیلی تاثیر داره ولی باید میزان ورود و خروج و جهت قرار گیری فنها را با دقت محاسبه کنی

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

سوراخ های نیم سانتی 6 ضلعی هست.مناسب نیست؟

لینک به دیدگاه

نظر شما هم درست هست ولی ایشان میگن در کل هوا جریان نداره و شاید توری داره و مانع از ورود و خروج جریان هوا میشه

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

این کاری که شما کردی و فن رو طوری بستی که به داخل باد بزنه
مثل این هست که در یه اتاق در بسته کولر روشن کنی تا وقتی یه خروجی برای هوا نباشه خوب معلومه ورود هوا به مشکل برمیخوره دوست عزیز

لینک به دیدگاه

نظر شما هم درست هست ولی ایشان میگن در کل هوا جریان نداره و شاید توری داره و مانع از ورود و خروج جریان هوا میشه

توری داخلش نیست.مدل کیس TSCO 4462

لینک به دیدگاه

جلو، کف، کناره ی چپ: مکش

پشت، بالا، کناره راست: دمش

راه تشخیصش گذاشتن کاغذ موازی سطح مقطع فن هست، مکش کاغذ رو می چسپاند به فن. دمش کاغذ رو از فن دور می کند.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

جلو، کف، کناره ی چپ: مکش

پشت، بالا، کناره راست: دمش

راه تشخیصش گذاشتن کاغذ موازی سطح مقطع فن هست، مکش کاغذ رو می چسپاند به فن. دمش کاغذ رو از فن دور می کند.

ممنون.

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز کیس ایشون در بقل دو عدد فن 12 سانتی و 8 میخوره که ایشون از فن 14 گرین استفاده کردن که این فن به دلیل بزرگ بودن از محل نصب عملا با کاهش کارایی مواجه شده .

میتونید یک یا دوتا 8 یا 12 نصب کنید اگر یکی نصب کردید در پایین روبه روی گرافیک باشه بهتره دوتا هم که عالیه .
.12  سانت صدای کمتری تولید میکنه نسبت به 8 @};-

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...