رفتن به مطلب

سوال درباره ویندوز 10

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

من میخوام طی چن روز آینده ویندوز 10 رو بریزم و ی چنتا مقاله هم پیدا کردم ک میگه که چطوری این آپدیت اتوماتیکش رو میشه غیر فعال کرد ولی میخوام همون اول ک ویندوز ریختم  فقط ی آپدیت رو بصورت دستی بریزم ...

و تا جایی که میدونم تا حالا ماکروسافت 4تا آپدیت براش زده

حالا سوال اصلی من اینه که  آیا من همون آپدیت آخری رو دان کنم تمومه و آپدیت های قبلی رو هم شامل میشه یا اینطور نیست و هرکدوم ی مواردی رو آپدیت میکنه ...

اگه آخری همه رو شامل میشه ک همون آخری وگرنه بهم بگین ک فقط اولی رو دانلود کنم ...

با نهایت تشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

بدلیل وجود مشکلات بسیاروگزارش کاربران مبنی برنارضایتی ازاین ویندوز بدلیل به اشتراک گذاشته شدن خودکار فایلهای شخصی کاربران توسط مایکروسافت (privacy Settings) ومسایل امنیتی بهتره فعلا دست نگه دارید وازاپگرید امتنا کنید تا بعدا که مدیریت ویندوز دست کاربران بیوفته ،فعلا که دست کمپانی سازندس! ازجهتی تمام نرم افزارها وبازیهای کرک شده بصورت خودکار توسط این ویندوز شناسایی ومتوقف میشوند.

لینک به دیدگاه

شما نصبش کن چند روز باهاش کار کن خودت همه چیز را هم یاد میگیری هم با این سیستم عامل اشنا میشی

سرعتش که خیلی عالی هست و من مشکل با این سیستم عامل نداشتم تا حالا نرم افزار و بازی کرک شده هم دارم که راحت کار میکنن

لینک به دیدگاه

شما نصبش کن چند روز باهاش کار کن خودت همه چیز را هم یاد میگیری هم با این سیستم عامل اشنا میشی

سرعتش که خیلی عالی هست و من مشکل با این سیستم عامل نداشتم تا حالا نرم افزار و بازی کرک شده هم دارم که راحت کار میکنن

تشکر اما سوال چیز دیگس

سوال اینه ک : آیا من همون آپدیت آخری رو دان کنم تمومه و آپدیت های قبلی رو هم شامل میشه یا اینطور نیست و هر آپدیت کار خاص خودش رو میکنه...

ویرایش شده توسط NO_TIME_FOR_RELOADING
لینک به دیدگاه

نه دوست من باید همه ی آپدیت هارو نصب کنی از موقعی که ویندوز 10 رو نصب کردم تا الان 9 تا آپدیت برای من اومده.البته آپدیت اول رو که 300MB بود به صورت افلاین نصب کردم با پسوند *.msu

update22.jpg

ویرایش شده توسط Mantel
لینک به دیدگاه

متوجه شدم سوال را ولی باید بگم شما باید همه اپدیت ها را بگیری چون مجزاء هستن و مکمل هستن

به همین دلیل همه اپدیتها بصورت خودکار دانلود و سپس نصب میشن

حجم زیادی نداره من اپدیت ها را بصورت خودکار تنظیم کردم مشکلی نداره

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

سلام دوستان. چقدر طول میکشه تا نوتیفیکیشن آپگرید ویندوز 10 برام بیاد؟ الان سه روزه رزرو کردم. ویندوزه هم اصل هست برا لپ تاپم هست. HP pavilion dv6 3190ee

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...