رفتن به مطلب

فروش Gskill TridentX 8GB 4GBx2 2400Mhz

Recommended Posts

با سلام

یک جفت رم GSkill با گارانتی لایف تایم و فوق العاده کم کارکرد(حدودا 4ماه) به  فروش می رسد. 

Gskill TridentX 8GB 4GBx2 2400Mhz CL10 

قیمت پایه 215 تومان

فوری 225 تومان.

n1ff_unnamed.jpg

لینک به دیدگاه

درود

30 درصد 260  قیمت الان این رم رو کم کنید مایل بودید خریدارم دوست گرامی.

لینک به دیدگاه

میشه 180 تومن بنده هم موافق هستم  :clapping:  :clapping:  :clapping:  :clapping:  :clapping:  :eek:  :clapping:  :clapping:  :clapping:  :clapping:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام مهزیار جان 

برای خرید پی ام دادم :)

لینک به دیدگاه

سلام مهزیار جان 

برای خرید پی ام دادم :)

فروخته شد به آقای بهزاد تک بسیار عزیز و گرامی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آره والا دمشون گرم

والا یه خرید معمولی دیگه دمش گرم و ... نداره .

فقط جهت اطلاع شما عرض میکنم قطعات مثل رم و سی پی یو که ضریب استهلاکشون نسبت به دیگر قطعات خیلی کمتر هست هیچ وقت شامل 30% کسر قیمت نمیشوند و نهایتا 20% کسر خواهد شد .

بطور مثال دوست عزیزمون mahanhemati68 یه سی پی یو 4690k دارند که قیمت آکبندش تو بازار 770 هست و ایشون میگن 700 که صد البته اختیار مالشون را دارند ولی فکر نکنم درست باشه بهشون بگیم با کسر 30% خریداریم چون اون وقت اون عدد 700 میشه 539 که این عدد واقعا کم هست برای اون سی پی یو  :D 

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

والا یه خرید معمولی دیگه دمش گرم و ... نداره .

فقط جهت اطلاع شما عرض میکنم قطعات مثل رم و سی پی یو که ضریب استهلاکشون نسبت به دیگر قطعات خیلی کمتر هست هیچ وقت شامل 30% کسر قیمت نمیشوند و نهایتا 20% کسر خواهد شد .

بطور مثال دوست عزیزمون mahanhemati68 یه سی پی یو 4690k دارند که قیمت آکبندش تو بازار 770 هست و ایشون میگن 700 که صد البته اختیار مالشون را دارند ولی فکر نکنم درست باشه بهشون بگیم با کسر 30% خریداریم چون اون وقت اون عدد 700 میشه 539 که این عدد واقعا کم هست برای اون سی پی یو  :D 

:laughing: :laughing: .... :-t :-t

لینک به دیدگاه

:laughing: :laughing: .... :-t :-t

به نظر قیمت رم بازم افت کرده  :D

http://aria-computer.mihanblog.com/post/4

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظر قیمت رم بازم افت کرده  :D

http://aria-computer.mihanblog.com/post/4

این رمها که الان تو بازار هست و با این قیمتهای 230-240 ارایه میشن اصلا قابلیت اورکلاک ندارند و از لحاط اورکلاک جزو آشغالترین چیپها هست و خود من همین هفته گذشته 2 تا کیتش را فروختم .

ولی خوب این رمی که تو این تاپیک ارایه شده طبق گفته استارتر عزیز از سری قدیمی هست و اصولا باید مقداری فرق کند  ;)

البته برای استفاده افراد عامه و مصارف عادی هیچ فرقی نمیکنه ولی اگرکسی بخواد اور کنه و دنبال پرفورمنس بهتر باشه اینت مرهای جدید اصلا پاسخگو نیستند و گاها رمهای 1600 قدیمی خیلی بهتر اور میشن  :ph34r:

لینک به دیدگاه

منم میخواستم همینو بگم که استاد گفتن نادرجان :)

لینک به دیدگاه

این رمها که الان تو بازار هست و با این قیمتهای 230-240 ارایه میشن اصلا قابلیت اورکلاک ندارند و از لحاط اورکلاک جزو آشغالترین چیپها هست و خود من همین هفته گذشته 2 تا کیتش را فروختم .

ولی خوب این رمی که تو این تاپیک ارایه شده طبق گفته استارتر عزیز از سری قدیمی هست و اصولا باید مقداری فرق کند  ;)

البته برای استفاده افراد عامه و مصارف عادی هیچ فرقی نمیکنه ولی اگرکسی بخواد اور کنه و دنبال پرفورمنس بهتر باشه اینت مرهای جدید اصلا پاسخگو نیستند و گاها رمهای 1600 قدیمی خیلی بهتر اور میشن  :ph34r:

استارتر عزیز فقط قید کردن فوق العاده کم کارکرد(حدودا 4ماه) حتما از قدیم ته انبار مونده بوده که از همون چیپاست که شما فرمودید. ^_^ 

لینک به دیدگاه

:eek:  :eek:  :eek:  :eek:  :eek:  حالا ما ی بیست سی تومن گرون تر گفتیم .  :crying:  :crying:  :crying:  :crying:  :crying:

لینک به دیدگاه

من اینجا اعلام میکنم گرون فروشی ممنوع در فروم . برا شروع از خودم شروع میکنم . خب فروش یک عدد سی پی یو 4690K  ب قیمت 710.000 تومان . والا شوخی ک نیست  :laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:

لینک به دیدگاه

درود

با اینکه تاپیک تمام شده و قطعه ب سلامتی فروش رفته،نباید ادامه بدم،ولی عرض کنم که هفته پیش این رمها رو از شرکت عقیق رایانه که جز وارد کننده های اصلیه جی.اسکیل و انرمکس هستش قیمت گرفتم و ۲۳۰ قیمت دادن.فکر نمیکنم شرکتی که کارش اینه و مشتریش را میشناسه و میدونه که اور میکنه،رم های کپی و چینی بیاره. این موضوع را برای کینگستون ها شنیده بودم نه جی اسکیل.

البته من هم به این مسئله شک کرده بودم که چرا ریپجاز و ترایدنت اینقدر کم اختلاف قیمت دارن که به گفته خودشون به علت واردات بسیار زیاده

لینک به دیدگاه

استارتر عزیز فقط قید کردن فوق العاده کم کارکرد(حدودا 4ماه) حتما از قدیم ته انبار مونده بوده که از همون چیپاست که شما فرمودید. ^_^ 

والا دوست عزیز تاریخ تولید رم ها روش قید شده november 2014 ‍‍پس فکر نکنم از سری جدید باشه.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...