رفتن به مطلب

***دور زدن PS4؟؟؟***

Recommended Posts

درود به دوستان داشتم تو چند تا سایت خارجی میگشتم یهو دیدم نوشته PS4دور زده شده.گشتم تو سایت های ایرانی دیدم اره مثل اینکه. :D  :D

مطلب درباره این موضوع:

ساعاتی قبل یکی از مشهورترین خبرگذاری های بخش تکنولوژی برزیل با نام UOL Jogos ، خبری مبنی بر سرقت بازیهای کنسول PS4 توسط هکر های این کشور را منتشر کرد ، خبری که هنوز در مراجع معتبر منعکس نشده اما با این وجود خلاصه ای از این شایعه را برای شما قرار می دهیم .

از چند روز پیش شایعاتی در بازار برزیل بوجود آمد که برخی از فروشندگان کنسول های بازی در این کشور ، بازیهای PS4 را به قیمت ناچیزی به فروش می رسانند . به طور مثال مردم می توانند با پرداخت 100 دلار ، 10 بازی را به هارد کنسول انتقال دهند در حالی که خرید نسخه ارجینال این بازیها 600 دلار هزینه دارد . این شایعات سبب شد که یکی از خبرنگاران UOL Jogos به مرکز اصلی خرید و فروش کنسول ها در شهر سائوپائولو برود . 

طبق معمول اطراف خیابان 25 مارس شهر سائوپائولو برزیل مثل همیشه شلوغ و پر از دلالان و فروشنده ها بود . در میان دست فروش ها و فروشنده هایی که موبایل ، تبلت ، بازی و ... می فروختند یک چیز مهم به چشم خورد " فروش ضدقفل PS4 با قیمت 100 دلار !"

یک روزنامه نگار برزیلی به دنبال سرنخی برای این موضوع رفت و از فروشنده جزئیات این هک را پرسید :

"ما ابتدا یک تراشه را در کنسول شما کار می گذاریم ، سپس از طریق لپتاب به این تراشه متصل می شویم و محتویات هارد کنسول را به طور کامل فرمت می کنیم و سپس به طور اتوماتیک بازی را به هارد شما از طریق تراشه انتقال می دهیم . سپس تراشه را از کنسول در می آوریم و آنرا به شما می دهیم "

pirataria-ps4-1431440919055_220x155.jpg

توضیحات این فروشنده چندان معقولانه نبود به همین دلیل به سراغ یک فروشنده دیگر رفتیم که اینکار را با قیمت 90 دلار انجام می داد . او گفت : "کاری که ما انجام می دهیم این است که یک PS4 را با روش خاصی کلون PS4 دیگری می کنیم و این دو را به هم متصل می کنیم . سپس اطلاعات و کدهای مربوط به اجرای هر بازی را از طریق PS4 اصلی به PS4 متصل شده انتقال می دهیم . در واقع هر بازی که در PS4 اصلی خریداری شده  به PS4 کلون شده انتقال پیدا می کند . این روش بسیار بهتر از روش شیرینگ است زیرا شما با 10$ می توانید هر بازی که می خواهید بخرید . این روش به ما اجازه می دهد که بازی را تنها بر روی یک PS4 خریداری کنیم اما آنرا بر روی ده ها PS4 دیگر انتقال دهیم به طوری که می توان با آنها انلاین نیز شد "

خبرنگار برزیلی باز هم قانع نشد و از فروشنده درخواست کرد که طریقه انتقال بازی را به او نشان دهد . فروشنده نیز گفت ما معمولا دستگاه را تحویل میگیریم و 5 روز بعد با بازیهای درخواستی تحویل می دهیم . خبرنگار برزیلی درخواست کرد که جزئیات اینکار را فروشنده به او نشان دهد . فروشنده پس از طی فرآیند کلون سازی PS4 ها ، دو اکانت را در PS4 جدید ساخت و گفت که اگر هر کدام از این دو اکانت حذف شود ، بازی غیرفعال و از PS4 پاک می گردد . این فروشنده سپس 2 بازی Call of Duty: Advanced Warfare و FIFA 15 را برای شروع به کنسول انتقال داد .

فروشنده برزیلی از اصطلاح “dump” برای این پروسه استفاده کرده است که نشان می دهد اینکار تنها یک کپی برداری ساده نیست و یک روگرفت کامل از اطلاعات NAND / BIOS است . BIOS که مخفف basic input/output system است درواقع همان مرحله کلون سازی است به طوری که یک سیستم مادر در مرکز قرار گرفته و چند سیستم به سیستم مادر متصل می شوند . 

پرسش و پاسخی که از طرف فروشنده برزیلی قرار گرفته است :

چقدر هزینه این نوع هک است ؟

100 تا 200 دلار

چند بازی نصب می شود ؟

10 تا 12 بازی می تواند به طور همزمان نصب شود .

ایا من می توانم خود بازی را انتخاب کنم ؟

شما تنها از بین بازیهای تعریف شده در فروشگاه می توانید بازی را انتخاب کنید .

آیا من می توانم بازیها و برنامه های کنسول را به شیوه قبل اجرا کنم ؟

بله ، پس از این فرآیند 50GB از هارد کنسول خالی می ماند اما نباید فضای هارد را از این میزان کمتر کنید .

چگونه می توانم بازیها را سرقت کنم ؟

شما به نرم افزار فروشگاه برای اینکار نیاز دارید .

آیا من می توانم یک بازی دزدیده شده را حذف کنم ؟

بله ، کاملا مطابق حذف بازیهای ارجینال

آیا من بعد از حذف بازی دزدیده شده ، می توانم دوباره آنرا دانلود کنم ؟

خیر ، تنها با مراجعه به فروشگاه و طی شدن دوباره این فرآیند می توانید بازی را دانلود کنید .

آیا من می توانم فضای هارد کنسول را تغییر دهم ؟

اگر شما اینکار را انجام دهید و فضا از 50GB تخطی کند نیاز به باز شدن دوباره قفل دارد .

آیا من می توانم بازی را بر روی اکانت خودم تجربه کنم ؟

بله می توانید .

ایا این روش خطری مثل مسدود شدن یا بن شدن ندارد ؟

براساس بررسی های فروشگاه نه یا بهتر است بگوییم فعلا نه . ما نمیدانیم سونی در آینده چه کاری می کند به همین دلیل نمی توانیم با یقین بگوییم که اتفاقی نمیوفتد .

به توجه به ادعای مراجع برزیلی ، اکنون در فروشگاه های این کشور این روش بکار برده می شود اما با این وجود فعلا باید این خبر را تنها یک شایعه در نظر بگیرید . همچنین این روش به معنای هک شدن کنسول نیست بلکه نوعی دور زدن حفره های نرم افزاری کنسول برای سرقت بازی است .

منبع

ویرایش شده توسط Tommy Angelo
لینک به دیدگاه

اینو بهش میگن هک برزیلی...امتحان کن تا کنسولت بن بشه بعد برو نصف قیمت بفروش ! اگه تونستی !

لینک به دیدگاه

با این بازی ها اگر انلاین بشید کنسول شما بن میشه

فکر کنم بعد از یه اپدیتی جلوی ابن قضیه گرفته شد

به نظرم این نسل بازی ها تو بخش انلاین خیلی خوب عمل کردن از دست دادن این بخش به نظرم ارزش نداره

لینک به دیدگاه

تاپیک باید بره به بخش مطالب کپی شده از سایتهای دیگر

شما مدیر انتقال هستید؟ :laughing:  :laughing:  :laughing: شوخی کردم.ممنون از اطلاع رسانی :x

لینک به دیدگاه

ممنون بابت خبر

خواهش میکنم @};-  @};-  @};- (گل های خودت بودا!!!)

لینک به دیدگاه

خبر قدیمی بودا !

2-3 ماهی میگذره از این جریان 

لینک به دیدگاه

شما مدیر انتقال هستید؟ :laughing:  :laughing:  :laughing: شوخی کردم.ممنون از اطلاع رسانی :x

درود

دوست عزیز لطفا زین پس مطالب کپی شده رو تو بخش خودش قرار بدید در غیر این صورت مطابق با قوانین برخورد میشه ؛

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز لطفا زین پس مطالب کپی شده رو تو بخش خودش قرار بدید در غیر این صورت مطابق با قوانین برخورد میشه ؛

چشم :-S  =((  :(

لینک به دیدگاه

خبر قدیمی بودا !

2-3 ماهی میگذره از این جریان 

:-?  :-?  :-?

لینک به دیدگاه

قدیمی هست خیلی  :-?  اما خوب خبرش جالبه 

@};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...