رفتن به مطلب

سوالاتی در مورد آنلاک کردن HD 7950 به HD 7970

Recommended Posts

درود . کار نشد نداره ، اینم برای اینکه دوستان از شکو شبهه بیرون بیان .

7950 به 7970 انلاک میشه ، اما : شاید بگم بیشتر از 97% کارت های 7950 از برند های مختلف طبق تلاش هایی که دوستان انجام دادن انلاک نمیشه .  یا بهتره بگیم بگیر نگیر داره ، تنها راهشم اینه که بایوس های مختلف رو تست بزنید ایا شد ایا نشد .

البته دقیق اطلاع ندارم که برند شرکت سازنده (مسلما از لحاظ کیفیت متفاوت اند) تاثیری تو این امر(انلاک کردن) داره یا خیر!؟

ونکته ی دیگه که میمونه اینه که تیک open CL غیر فعال شده که دقیقا دلیلشو نمیدونم . (البته درایور اپدیت نیست که فکر نمیکنم ربطی داشته باشه ، اگه اشتباه میکنم روشنم کنید). !؟

دمای کارت هم در حالت بیکاری با خمیر بشکه ای معمولی حدود 36 درجه است که فکر میکنم با خمیر مرغوب تا 32 یا 3 درجه هم بشه پایین اوردش.

کلاک هسته و فرکانس مموری دیفالت این کارت الان از 7970GHz Edition و 7970DCU2 TOP هم بیشتره و برابری میکنه با 7970MATRIX

7970GHz Edition

7970DCU2 TOP

بایوس 7970MATRIX

و اینکه هنوز اور تست نزدم ، امیدوارم بشه با کمی دستکاری کارایی 280x رو گرفت @};-

post-17287-0-38413300-1441143038_thumb.jpg

post-17287-0-83208900-1441145528_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Daniel.Hz
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

7950 به 7970 انلاک میشه ، اما : شاید بگم بیشتر از 97% کارت های 7950 از برند های مختلف طبق تلاش هایی که دوستان انجام دادن انلاک نمیشه .  یا بهتره بگیم بگیر نگیر داره ، تنها راهشم اینه که بایوس های مختلف رو تست بزنید ایا شد ایا نشد .

البته دقیق اطلاع ندارم که برند شرکت سازنده (مسلما از لحاظ کیفیت متفاوت اند) تاثیری تو این امر(انلاک کردن) داره یا خیر!؟

ونکته ی دیگه که میمونه اینه که تیک open CL غیر فعال شده که دقیقا دلیلشو نمیدونم . (البته درایور اپدیت نیست که فکر نمیکنم ربطی داشته باشه ، اگه اشتباه میکنم روشنم کنید). !؟

دمای کارت هم در حالت بیکاری با خمیر بشکه ای معمولی حدود 36 درجه است که فکر میکنم با خمیر مرغوب تا 32 یا 3 درجه هم بشه پایین اوردش.

کلاک هسته و فرکانس مموری دیفالت این کارت الان از 7970GHz Edition و 7970DCU2 TOP هم بیشتره و برابری میکنه با 7970MATRIX

7970GHz Edition

7970DCU2 TOP

بایوس 7970MATRIX

و اینکه هنوز اور تست نزدم ، امیدوارم بشه با کمی دستکاری کارایی 280x رو گرفت @};-

سلام دوست عزیزم

این تصویر Gpu-z که گذاشتین مال بعد از زمانیه که آنلاک شده به 7970؟

این عکسو میگم:

http://forum.lioncomputer.ir/uploads/monthly_09_2015/post-17287-0-35410700-1441145408.jpg

اگه جواب منفیه که هیچی و نیازی نیست بقیه متن خونده بشه و بهتره نادیده گرفته بشه و یک Gpu-z از کارتی که به 7970 آنلاک شده مربوط بعد از آنلاک شدن بذارید ممنون میشم

اما اگه جواب مثبته:

7970 تعداد 2048 استریم پروسسور داره اما این تصویر Gpu-z همچنان عدد 1792 رو نشون میده که دقیقا" تعداد استریم های 7950 هستش (در Gpu-z تحت عنوان Shaders هست)

اگه این عکس Gpu-z مال بعد از آنلاک شدن باشه در واقع آنلاکی صورت نگرفته بلکه فقط پروفایل فرکانسی/ولتاژی یک 7970 روی یک 7950 رایت شده

آنلاک به وقتی میگن که شیدرها یا همون استریم پروسسور های غیر فعال شده فعال بشن ، مثل 6950 که دارای 1408 استریم پروسسور بود و استریم پروسسهاش رو میشد فعال کرد و به 1536 رسوند که میشه 6970 و در gpu-z و دیگر نرم افزارهای شناسایی قطعات هم اون استریم پروسسور نهایی و آنلاک شده نمایش داده میشه

http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/159

بایوس 6870 رو هم میشه به 6850 خوروند اما فقط پروفایل فرکانس/ولتاژی کارت اعمال میشه و استریم پروسسی آنلاک نمیشه

بطور خلاصه اگه استریم پروسسورهای غیر فعال ، فعال نشن آنلاکی صورت نگرفته و اصلا خود عمل " آنلاک کردن" کردن دلالت بر آنلاک کردن استریم پروسسورها داره

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

فرجام جان با صحبت های شما کاملا موافقم. فکر میکنم ایشون اشتباه کردن.

در مورد انلاک شدن من هرچی سرچ زدم به در بسته خوردم.

فقط تو یک سایت دیدم که 7950 به 7970 آنلاک شده بود.در سایت Video Cardz هم هست.اما در مورد صحت عمل شک دارم.

چون همون طور که میدونم خوشه ای از استریم پروسوسور ها با لیزر کات میشه. و د رواقع بعد از کات شدن دیگه قابل بازگشت نیست.

الان فقط کارت های فیوری به فیوری اکس آنلاک میشن اون هم نه 100 درصد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

خصوصی میشه خدمت شما

استاد مهدی هم درجریانن(مشقی)

7950 بیشتر از 450 نمیرزه خودمن 3تا فروختم این مدت 450 تومن توی همین فروم

دوتا هم خریدم قبلش 420 و 450 با ارسال.

این بود آنلاکی که استاد مهدی مشقی هم در جریان بودن !!!

7970GHz Edition

7970DCU2 TOP

بایوس 7970MATRIX

لینک به دیدگاه

درود

من روی چند مورد تست کردم و حتی فایل  280 و 280x رو هم روی  7950 ریختم اما چاره ساز نبود ، جالب اینجاست که علاوه بر اینکه شیدرها هیچ تفاوتی نمی کنند ، کارت هم همون 7950 توسط سیستم و برنامه های جانبی شناخته میشه ، اما سنسورها و بعضی قسمت ها از کار می افتند ، حتی با همین شرایط ویندوز هم تعویض کردم و درایور ریختم اما تفاوتی حاصل نشد .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

من روی چند مورد تست کردم و حتی فایل  280 و 280x رو هم روی  7950 ریختم اما چاره ساز نبود ، جالب اینجاست که علاوه بر اینکه شیدرها هیچ تفاوتی نمی کنند ، کارت هم همون 7950 توسط سیستم و برنامه های جانبی شناخته میشه ، اما سنسورها و بعضی قسمت ها از کار می افتند ، حتی با همین شرایط ویندوز هم تعویض کردم و درایور ریختم اما تفاوتی حاصل نشد .

جالتر اینکه یکسری کارت 280 , 280X هم تو برنامه ها 7900 شناخته میشن! :D

لینک به دیدگاه

این بود آنلاکی که استاد مهدی مشقی هم در جریان بودن !!!

همینکه دوستان اینجا به اشتباهشون پی ببرن کافیه واینکه بارعلمیشون زیاد بشه

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیزم

این تصویر Gpu-z که گذاشتین مال بعد از زمانیه که آنلاک شده به 7970؟

این عکسو میگم:

http://forum.lioncomputer.ir/uploads/monthly_09_2015/post-17287-0-35410700-1441145408.jpg

اگه جواب منفیه که هیچی و نیازی نیست بقیه متن خونده بشه و بهتره نادیده گرفته بشه و یک Gpu-z از کارتی که به 7970 آنلاک شده مربوط بعد از آنلاک شدن بذارید ممنون میشم

اما اگه جواب مثبته:

7970 تعداد 2048 استریم پروسسور داره اما این تصویر Gpu-z همچنان عدد 1792 رو نشون میده که دقیقا" تعداد استریم های 7950 هستش (در Gpu-z تحت عنوان Shaders هست)

اگه این عکس Gpu-z مال بعد از آنلاک شدن باشه در واقع آنلاکی صورت نگرفته بلکه فقط پروفایل فرکانسی/ولتاژی یک 7970 روی یک 7950 رایت شده

آنلاک به وقتی میگن که شیدرها یا همون استریم پروسسور های غیر فعال شده فعال بشن ، مثل 6950 که دارای 1408 استریم پروسسور بود و استریم پروسسهاش رو میشد فعال کرد و به 1536 رسوند که میشه 6970 و در gpu-z و دیگر نرم افزارهای شناسایی قطعات هم اون استریم پروسسور نهایی و آنلاک شده نمایش داده میشه

http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/159

بایوس 6870 رو هم میشه به 6850 خوروند اما فقط پروفایل فرکانس/ولتاژی کارت اعمال میشه و استریم پروسسی آنلاک نمیشه

بطور خلاصه اگه استریم پروسسورهای غیر فعال ، فعال نشن آنلاکی صورت نگرفته و اصلا خود عمل " آنلاک کردن" کردن دلالت بر آنلاک کردن استریم پروسسورها داره

درود فرجام عزیز . شما کاملا درست میفرمایید . فقط فرکانس ها تغییر کرده و بنده به هیچ وجه به تعداد شیدر ها توجهی نکردم . 

فقط شما دلیل غیر فعال شدن open cl رو میدونید چیه ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود فرجام عزیز . شما کاملا درست میفرمایید . فقط فرکانس ها تغییر کرده و بنده به هیچ وجه به تعداد شیدر ها توجهی نکردم . 

دوست من اگر بکاپ از بایوس کارتتون دارید همون رو بزنید!

همون بایوس اصلی کارت رو میشه به نحوی ویرایش کرد که کارایی افزایش داشته باشه! دما و مصرف هم تحت کنترل باشه!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همینکه دوستان اینجا به اشتباهشون پی ببرن کافیه واینکه بارعلمیشون زیاد بشه

خواهشا قبل از بیان کردن مطلبی به صحت و سقم آن دقت کنید.

لینک به دیدگاه

دوست من اگر بکاپ از بایوس کارتتون دارید همون رو بزنید!

همون بایوس اصلی کارت رو میشه به نحوی ویرایش کرد که کارایی افزایش داشته باشه! دما و مصرف هم تحت کنترل باشه!

درود . معین عزیز خیر ، بک اپ ندارم.

الان دما و مصرف کاملا تحت کنترله .

شما میفرمایید با همون بایوس میشه کاری کرد که به این فرکانس رسید ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود . معین عزیز خیر ، بک اپ ندارم.

الان دما و مصرف کاملا تحت کنترله .

شما میفرمایید با همون بایوس میشه کاری کرد که به این فرکانس رسید ؟

من الان کارت خودم بدون اعمال هیچ ولتاژی 1080 رو هم میزنه ! با افزایش ولتاژ تا 1230 هم تست میگیره!

لینک به دیدگاه

من الان کارت خودم بدون اعمال هیچ ولتاژی 1080 رو هم میزنه ! با افزایش ولتاژ تا 1230 هم تست میگیره!

ولتاژ استاکش چنده مگه؟

لینک به دیدگاه

خی معین عزیز بحث اور که جداست .

این کارت الان فرکانس دیفالتش به این صورته و مطمعنا وقتی اور بشه میشه به فرکانس بسیار بالاتری هم دست پیدا کرد .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ولتاژ استاکش چنده مگه؟

1.19V در لود که تا 1.3 قابل افزایش هست.

خی معین عزیز بحث اور که جداست .

این کارت الان فرکانس دیفالتش به این صورته و مطمعنا وقتی اور بشه میشه به فرکانس بسیار بالاتری هم دست پیدا کرد .

این بایوس هم همون کار رو کرده دوست من !فرکانس بالاتر با ولتاژ بالاتر! و به فرکانس بالا تر رسیدن هم دیگه به پتانسل چیپ و خود کاربر بر میگیرده که چقدر این کاره باشه!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

OpenCL sdk در درایور های AMD موجوده ، 1.ممکنه درایور درست نصب نشده باشه 2. ممکنه ورژن استفاده شده بتا یا ورژن خاصی بوده باشه که Open cl sdk داخلش نبوده 3. ممکنه تغییر بایوس در کار opencl تداخل ایجاد کرده باشه

تا جایی که یادمه درایور opencl بصورت جداگونه قابل نصبه ، اگر نصب کردید و یا درایور جدیدتری زدید و نشد بهترین کار برگردوندن بایوس به بایوس دیفالت هست

فرجام جان با صحبت های شما کاملا موافقم. فکر میکنم ایشون اشتباه کردن.

در مورد انلاک شدن من هرچی سرچ زدم به در بسته خوردم.

فقط تو یک سایت دیدم که 7950 به 7970 آنلاک شده بود.در سایت Video Cardz هم هست.اما در مورد صحت عمل شک دارم.

چون همون طور که میدونم خوشه ای از استریم پروسوسور ها با لیزر کات میشه. و د رواقع بعد از کات شدن دیگه قابل بازگشت نیست.

الان فقط کارت های فیوری به فیوری اکس آنلاک میشن اون هم نه 100 درصد.

سلام علی جان

در کل ما دو نوع کارت Cutdown شده داریم،

اول معنی کات داون:

معمولا در رده Highend چه انویدیا چه AMD دو تا کارت داریم :

کارت اولی که بالاتر و در واقع Flagship اون کمپانیه و کارت High end دوم هم کارتیه که تمام ویژگی های اون کارت رده بالا رو داره و از لحاظ فنی تنها استریم پروسسورهاش/Cuda core هاشون فرق داره ،در واقع چند یونیت SMX اونها قفل شده (یادمون باشه که از لحاظ علمی فرکانس هسته و مموری جز ویژگی های یک کارت گرافیک نیستن چون قابل تغییر و dynamic هستند) و این کارتهای دوم اصطلاحا" Cutdown شده ی Gpu کارت اول هستن

حالا خود Cutdown ها دو نوع هستن ، یک دسته کاملا بصورت سخت افزاری Cut شدن بوسیله لیزر یا دیگر دستکاری های فیزیکی و دسته دوم فقط بصورت نرم افزاری و از راه بایوس کات شدن که قابل آنلاک شدن هستن با بایوسهای خاص برنامه ریزی شده برای اینکار

کارت 7950 که کات شده ی 7970 هستش تا جایی که اطلاعت بهمون نشون داده بصورت نرم افزاری کات نشده اما کارت 6950 بصورت نرم افزاری کات شده ی 6970 هستش و قابلیت آنلاک داره ، جدیدا" هم بایوس کارت 290 هم کدگشایی شده _اینطور که میگن(خودم هم میخوام تست کنم)_ و استریم پروسسورهاش که 2560 تاست قابل آنلاک به تعداد 2816 هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...