رفتن به مطلب

مودينگ كيسcannibal

اشتراک گذاری

Recommended Posts

به نام خدا

با سلام خدمت دوستان عزیز

نمیشه گفت مودینگ ولی بهرحال مینی مودینگ کیس من تموم شد

کاررو با کیس قدیمی شرو کردم

vl6vap7kepvhmh0ugnv5.jpg

pkxktjelvwhbu36jwked.jpg

c2udlwqs00xv17xt0uvw.jpg

اول با پیچ گوشتی و دریل پرچهارو جدا کردم وکیس رو به حالت معکوس درآوردم بعد طرحی که میخاستم روی در بغل کیس ببرم رو کشیدم وبا فرز بریدمش که به دلیل عدم مهارت خوب در نیومد برای همین میخام دوباره بدم یکی که اینکارس ببره و یکم هم بزرگترش کنم بعداز برش برگشتم سرکیس و جای قرارگیری هاردرو هم 90 درجه چرخوندم تا سیم ها از پشت وصل بشن واقعا سوراخ کردن جای پرچ برای محفظه هارد کار سختی بود چون دریل خیلی بزرگ بود نمیشد بصورت قائم نگهش داشت و توی محفظه odd هم جا نمیشد و برای همین مدادم سر میخورد ولی بالاخره سوراخ شد

3t7pfs9gw4ogxfsh0qp0.jpg

56vqfx5mqeseeyfz2q2m.jpg

حالا وقت جمع وجورکردن کیس بود اما قبل از اون یبار رنگشون کردم  تو مدتیهم که منتظر خشک شدن لایه اول رنگ بودم جای کلید هارو دراوردم وبه پیشنهاد پسر داییم جلوش رو از طلق درست کردمlyoyoa88xrvxgl05ibwh.jpgولی خیلی ضایع شده بود وخوشم نیومد برا همین تصمیم گرفتم جلوش یه طرح دیگه بزنم برای اینکار هم ازmdf 3میل استفاده کردم ویه طرح xمانند روش بریدم وپایینش لوگو rogرو دراوردم ولی اینبار از دفعه قبلم بدتر شدبه همین دلیل بجای برش تصمیم به برجسته کردن طرح گرفتم .از طرح قبلی فقط لوگو rogرو نگه داشتم بالاش یه جمجمه که از mdfبریده بودم چسبوندمv095t5tgb9bhh73aos6b.jpg

.برای اون چراغ جلوی کیس هم دوتا از خانه های ورق هالوشیت رو بریدم و دوسرش ال ای دی قرمز رنگ گذاشتم برای داخل کیس هم از نوار ال ای دی سفید استفاده کردم ولی اصلا خوب نشد.سر فرصت با رنگ قرمز تعویضشون میکنم

چون میخاستم بالای کیس رو هم برای دوتا فن12سانتی ببرم یه محفظه درست کردم که بالای کیس قرار بگیره روی فنهارو بپوشونه اون محفظه رو هم طوری ساختم که بازو بسته بشه و حالت کشویی داشته باشه تاوقتی که فناش خاموشه بسته بشن وخاک داخل کیس نره ولی هنوز منتظرم فنهارو بیارن تا جاشونو ببرم بخاطر همین اونجا بطور موقت حالت دکوری داره.

در اخر یه باکس برای پاور درست کردم تا سیمهاش دیده نشنknx1m7m9yyrcq335m1s9.jpg

خیلی خوب نشده ولی نسبت به هزینش فک کنم خوبه

هزینه ساخت

خرید طلق    10000

رنگ          14000

Led           9000

فن             38000

اره مویی      11000

پرچ وچسب   5000

ورقه mdf وبقیه چیزا مثل دریل و فرز هم که خودم داشتم.

جمع  87000    

دانلود هه عکسها 

ویرایش شده توسط majid hazrati
لینک به دیدگاه

38 مگ   :D

مرد حسابی یکم حجم عکس ها رو کم میکردی یا جدا اپلود میکردی 4  تا عکس مختصر و مفید  

نه 38 مگ که کسی دانلود نمیکنه .  =))

ویرایش شده توسط Moein Frozen
لینک به دیدگاه

با سلام.

درحالت کلی زیباست و خسته نباشید.

ابتدا کمی حس نا امیدی داشتم بخصوص عکس های مرتبط به درون کیس.اما همونطور که قبلا فرمودین با پایین نگه داشتن هزینه ها قابل توجیه هست.سپس با ادامه و بخصوص عکس های پایانی از نمای بیرون حس خوبی پیدا کردم و تحسین میکنم تلاشتون رو.

یکی از نکاتی که میتونم اضافه کنم اون نورهای آبی درون کیس به هیچ عنوان هماهنگی با تم کار که مشکی قرمز هست ندارن و کمی کیفیت کار نهایی رو خدشه دار کردن.و نکته جالبی هم که در عکس 2015-08-31-0150 هست بفرمایین که چجوری انگشت شستتون رو از بند دوم 90 درجه به سمت بالا خم کردین انعطاف پذیری عجیبی داره انگشتتون   :)

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

درضمن این حالتی که عکس هارو قرار دادین شاید برخی از دوستان تمایل به دانلود نداشته باشن با این حجم و این شرایط و برخی هم مانند بنده بصورت sandbox اجرا کنن.بهتر بود روشی مناسب تر پیدا میکردین.

لینک به دیدگاه

با عرض معذرت خدمت دوستان.تا امشب عکسهارو بصورت تکی قرار میدم.در مورد انگشت هم خودم نمیدونم چرا اینطوری شد(:

لینک به دیدگاه

سلام

تصاویر دانلود کردم ,کیس قشنگی شد  :x  فقط ای کاش با یه دوربین با کیفیت تر عکس میگرفتید بعد لازم نبود تمام تصاویر رو قرار بدید.من از این 38 تا 13 تا رو گلچین و برای دوستان اپلود میکنم .

dqbawbxzxw7obvv10zmi.jpg

munz2j8joyeey8e201he.jpg

5ma1dyizsn453cemeoib.jpg

xjtuv2x0y5vcixbkbm34.jpg

3g0v3x9dfsecsimabmtf.jpg

kqtih9wihhnrxlt5vdd6.jpg

hep1ieui0vo78anmuuqm.jpg

juvp2fafd5n6zf2nfni1.jpg

gmpka6357l141odsy0xv.jpg

1swb0r9kzv1ddzotgwcg.jpg

qtnlllnh7emnv0ngxz0x.jpg

dtykqum61v162v5jvrvy.jpg

1dgneuuiupym2dvhlvkp.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

تصاویر دانلود کردم ,کیس قشنگی شد :x فقط ای کاش با یه دوربین با کیفیت تر عکس میگرفتید بعد لازم نبود تمام تصاویر رو قرار بدید.من از این 38 تا 13 تا رو گلچین و برای دوستان اپلود میکنم .

خیلی ممنون

ویرایش شده توسط Apolo
لینک به دیدگاه

جدا از نور آبی روشن(بیشتر بنظر آبی روشن میاد تا سفید شاید بخاطر کیفیت عکس هست)  که با تِم کیستون همخوانی نداره لازم دیدم پیشنهاد بدم برای مشکی رنگ کردن اون  پیچ یا پرچ های دور پنجره کنار کیستون که کمتر دیده بشه و و به زیباییش افزوده بشه.

موفق باشین.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام ممنون از پیشنهادتون

ledها سفیدن ولی دیگه از کار انداختمشون اینم عکس

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

مشخصات کیس رو اگه میشه بنویسید

مشخصاتش دیگه از رده خارج شده :D

cpu:q9650

vga:xfx 9600

ram:team 8gb 1600

mb:ecs ic 41

ویرایش شده توسط Apolo
لینک به دیدگاه

دوست عزیز من از نمای بیرونی کیس خیلی خوشم اومد. گرچه کیفیت تصاویر اگر بهتر بود خیلی بیشتر به چشم میومد.

همین که وقت گذاشتی و از همه مهمتر همت همچین کاری رو کردی جای تحسین داره و خسته نباشی. 

فقط یه سوال بستن بر عکس قطعات مشکلی ایجاد نمیکنه ؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من از نمای بیرونی کیس خیلی خوشم اومد. گرچه کیفیت تصاویر اگر بهتر بود خیلی بیشتر به چشم میومد.

همین که وقت گذاشتی و از همه مهمتر همت همچین کاری رو کردی جای تحسین داره و خسته نباشی. 

فقط یه سوال بستن بر عکس قطعات مشکلی ایجاد نمیکنه ؟

تا الان که مشکلی نداشتم فقط سیم دکمه پاور و ریست کوتاه بود که اونارم عوض کردم
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...