رفتن به مطلب

گارانتی سام سرویس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

گارانتی سام سرویس کارت گارانتی داره یا بدون کارت گارانتی هست؟ منظورم اینه که پشت مانیتور مدت گارانتی نوشته شده یا اینکه داخل کارت مدت گارانتی نوشته شده؟

با تشکر

ویرایش شده توسط 81t
لینک به دیدگاه

سلام

معمولا پشت مانیتورهای سامسونگ روی برچسپ پایان مدت گارانتی نوشته شده.واسه من قسمت پایین برچسب به انگلیسی نوشته AZAR - 1394

ویرایش شده توسط Intel 
لینک به دیدگاه

مانیتور شما s24d595 هست یا  s27d390 ؟ سوال من در مورد گارانتی مانیتورهای s27d590 و s27d390 هست؟

چند روز پییش رفتم 27d390 بخرم ولی کارت گارانتی نداشت و پشت مانیتور هم مدت گارانتی رو نزده بود ولی فروشنده میگفت گارانتی سام سرویس داره . البته یکی از فروشنده های همون فروشگاه حواسش نبود گفت گارانتی شرکتیه. ولی روی خود جعبه یک برچسب سام سرویس زرد رنگ خورده بود که هیچ تاریخی نداشت .

چون فروشنده میگفت گارانتی سام سرویس تاریخ نمیزنه و از تاریخی که من فاکتور میزنم حساب میشه و مانیتور هم نه کارت گارانتی داشت و نه پشتش تاریخ گارانتی خورده بود . فقط روی جعبه یک برچسب با نوشته سام سرویس بدون تاریخ داشت و چسب جعبه هم دوتایی بود یعنی احتمالا یکبار باز شده بود و دوباره بسته شده بود!

حالا سوال من اینه که مانیتورهای  s27d590 و s27d390 با گارانتی سام سرویس هم در بازار هست یا نه؟

و اینکه گارانتی سام سرویس تاریخش مشخص شده یا نه؟

دوست عزیز خدمات گارانتی سام سرویس برای تمامی سایزها یکسان و مدت ان 24 ماه هست.اینم لینک فروش مانیتور s27d390

برای بنده هم پشت مانیتور برچسپ داره هم بغل کارتون

434w_untitledc.jpg

لینک به دیدگاه

دوست عزیز خدمات گارانتی سام سرویس برای تمامی سایزها یکسان و مدت ان 24 ماه هست.اینم لینک فروش مانیتور s27d390

برای بنده هم پشت مانیتور برچسپ داره هم بغل کارتون

434w_untitledc.jpg

خیلی ممنون

یعنی اینکه فروشنده میخواسته مانیتور بدون گارانتی رو بجای گارانتی دار بفروشه؟!

جریان گارانتی شرکتی چیه؟ چون یکی از فروشنده ها میگفت گارانتی شرکتی داره که البته بنظرم گارانتی هر شرکتی که باشه باید کارت گارانتی یا تاریخ اتمام گارانتی رو داشته باشه دیگه . درسته یا نه؟

فکر کنم اصلا هیچ گارانتی نداشت میخاست جای گارانتی دار بفروشه. فقط نمیدونم چرا برچسب سام سرویس بدون تاریخ روی جعبه داشت. یعنی ممکنه جعبه مال خودش نبوده؟!

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون

یعنی اینکه فروشنده میخواسته مانیتور بدون گارانتی رو بجای گارانتی دار بفروشه؟!

جریان گارانتی شرکتی چیه؟ چون یکی از فروشنده ها میگفت گارانتی شرکتی داره که البته بنظرم گارانتی هر شرکتی که باشه باید کارت گارانتی یا تاریخ اتمام گارانتی رو داشته باشه دیگه . درسته یا نه؟

فکر کنم اصلا هیچ گارانتی نداشت میخاست جای گارانتی دار بفروشه. فقط نمیدونم چرا برچسب سام سرویس بدون تاریخ روی جعبه داشت. یعنی ممکنه جعبه مال خودش نبوده؟!

نمیدونم , تا به حال همچین موردی ندیدم

بهترین کار اینه شما مانیتور رو از نمایندگی یا فروشگاه معتبر تهیه کنید.http://www.samsungcenter.ir/%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF/%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C

لینک به دیدگاه

اینم شماره تماس نمایندگی سام سرویس 0218255

لینک به دیدگاه

نمیدونم , تا به حال همچین موردی ندیدم

بهترین کار اینه شما مانیتور رو از نمایندگی یا فروشگاه معتبر تهیه کنید.http://www.samsungcenter.ir/%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF/%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C

دوست عزیز خیلی ممنون از راهنماییت

البته فروشنده تست کرد ومانیتور هیچ مشکلی نداشت فقط همین که گارانتی نداشت و میگفت گارانتی داره مشکوک میزد.

راستی اختلاف قیمت مانیتور 27d390 با گارانتی و بدون گارانتی حدودا چقدره؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز خیلی ممنون از راهنماییت

البته فروشنده تست کرد ومانیتور هیچ مشکلی نداشت فقط همین که گارانتی نداشت و میگفت گارانتی داره مشکوک میزد.

راستی اختلاف قیمت مانیتور 27d390 با گارانتی و بدون گارانتی حدودا چقدره؟

خواهش میکنم

بدون گارانتی رو خبر ندارم ولی میدونم بین گارانتی اصلی و شرکتی 70 تا 100 تومنی فرق هست.

لینک به دیدگاه

بازم خیلی ممنونم. راستی شما مانیتور 24 دارید یا 27 اینچ؟ میگم شاید گارانتی اینها فرق داره

ویرایش شده توسط 81t
لینک به دیدگاه

مانیتور من S20r315b plus هست.برای اینکه مطمعن بشید بهتره با اون شماره ی نمایندگی که در پست بالا گذاشتم تماس بگیری.

لینک به دیدگاه

مانیتور من S20r315b plus هست.برای اینکه مطمعن بشید بهتره با اون شماره ی نمایندگی که در پست بالا گذاشتم تماس بگیری.

خیلی ممنون

لینک به دیدگاه

تو سایت سام سرویس که اصلا این مانیتورs27d390 نیامده که گارانتی داشته باشه

http://samservice.com/category/monitor

ولی اینجا نوشته که 24ماه گارانتی سام سرویس داره

http://meghdadit.com/Product/1697/Samsung-S27D390-PLUS-PLS-LED/%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1-27-%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%86-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF/

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...