رفتن به مطلب

پلتفرم x99 یا Z170

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من دارم یک کیس جدید می بندم.کاربری ام به این صورت هست که الان که سیستم جدیدم رو بگیرم حداقل می دونم یک 3 یا 4 ماهی شدیدا میرم دنبال گیم و بازیهای روز رو می گیرم و روی بالاترین تنظیمات بازی می کنم و....(کیس در حدود 9 میلیون دارم می بندم)

اما بعد از 3 یا 4 ماه میرم دنبال سرگرمی دیگه ام که میکس و مونتاژ و فتوشاپ و کار با برنامه های آهنگسازی مثل FL و...هستش(اینجور کارها رو در حد معمول انجام میدم و نه حرفه ای اما زیاد انجام می دم و میخواهم پردازشگرم کم نیاره و مثلا وقتی یک قطعه موسیقی رو یک افکت سنگینی بهش دادم برای اعمال افکت کلی معطل نشم(مثل پردازنده این سیستم قدیمی ای که الان دارم).

این کار رو هم باز 3 یا 4 ماه به شدت انجام میدم و بعدش باز برمی گردم به سراغ گیم و این چرخه ادامه خواهد داشت :D

یعنی خلاصه بگم پردازنده ام باید هم به درد گیم بخوره و هم به درد میکس و مونتاژ.

واسه همین بین دو پلتفرم X99 و X100 موندم.در پلتفرم X99 فعلا نمی تونم از پردازنده 5820K بیشتر استفاده کنم و در پلتفرم X100 هم از پردازنده 6700K استفاده خواهم کرد.اینم بگم یک کوچولو و نه در حد زیاد و حرفه ای اور هم خواهم کرد.

تا الان از چندین نفر از اساتید این انجمن و انجمنهای تخصصی دیگه به صورت پیام خصوصی نظرخواهی کردم.70 درصد اونها پلتفرم X100 و پردازنده 6700K رو پیشنهاد کردند.

20درصد از این اساتید پلتفرم X99 رو پیشنهاد دادند.و 10 درصد هم رای ممتنع دادند :)

به همین خاطر بالاخره خواستم این مشکلم رو به معرض نظرخواهی عمومی بزارم تا همه دوستان نظرات و تجربیاتشون رو بگن.

من میخواهم بدونم اگر مثلا 5820K در کارهایی که به تعداد هسته بیشتر احتیاج دارند مثلا 20 درجه از پردازنده اسکای لیک 6700K قویتر باشه اونوقت پردازنده 6700K هم در گیم همین حدود 20 درجه از 5820K قویتره یا بیشتر یا کمتر؟

لینک به دیدگاه

Age herfe iee kar nmikoni alaki hazini nakon

یعنی منظورتون اینه که Z170 ببندم؟آخه سیستمی که جمع میکنم اختلاف قیمت X99 با Z170 در حدود 400 تومان بیشتر نخواهد شد.پس زیاد از نظر هزینه برام فرقی نمیکنه.

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز پلتفرم X100 چیه ذهرم ترکید!

یه لحظه فکر کردم اینتل بی سرو صدا پلتفرم جدید داده بیرون:دی

اون Z1xx‏ هست نه X100‎!‎

لینک به دیدگاه

سلام

یه لحظه فکر کردم اینتل بی سرو صدا پلتفرم جدید داده بیرون:دی

اون Z1xx‏ هست نه X100‎!‎

من هم مثل شما !!!

لینک به دیدگاه

یعنی منظورتون اینه که Z170 ببندم؟آخه سیستمی که جمع میکنم اختلاف قیمت X99 با Z170 در حدود 400 تومان بیشتر نخواهد شد.پس زیاد از نظر هزینه برام فرقی نمیکنه.

دوست عزیز اگر بتونید به جای 5820k‏ پردازنده 5930 رو تهیه کنید ارزش داره، و اگر نه پیشنهاد میکنم از Z170 سیستم تهیه کنید.

لینک به دیدگاه

=))

دوستان شرمنده ببخشد.منظورم Z100 بود :D

دوست عزیز اگر بتونید به جای 5820k‏ پردازنده 5930 رو تهیه کنید ارزش داره، و اگر نه پیشنهاد میکنم از Z170 سیستم تهیه کنید.

نه متاسفانه فعلا بودجه بیشتری نیست.بنابراین به نظر شما اختلاف 5820K با 6700K در کارهایی که به تعداد هسته بیشتری احتیاج داره زیاد نیست؟

بعضی از دوستان میگن این سوکت 3-2011 حالا حالاها موندگاره و برای پردازشگرهای جدید و لازم نیست مادربرد عوض بشه با اومدن پردازشگر جدید اما سوکت 1151 تا یکسال دیگه بیشتر کاربرد نداره و بعد با اومدن نسل جدید پردازنده ها باید کلا مادربرد رو هم عوض کنی.

لینک به دیدگاه

=))

نه متاسفانه فعلا بودجه بیشتری نیست.بنابراین به نظر شما اختلاف 5820K با 6700K در کارهایی که به تعداد هسته بیشتری احتیاج داره زیاد نیست؟

بعضی از دوستان میگن این سوکت 3-2011 حالا حالاها موندگاره و برای پردازشگرهای جدید و لازم نیست مادربرد عوض بشه با اومدن پردازشگر جدید اما سوکت 1151 تا یکسال دیگه بیشتر کاربرد نداره و بعد با اومدن نسل جدید پردازنده ها باید کلا مادربرد رو هم عوض کنی.

اون دوستان درست گفتن، درست 5820 دو هسته بیشتر داره اما فرکانسش خیلی بایین هست بخاطر همین اگر بدون اورکلاک سنگین استفادش کنین اختلافش با 6700 کم هست.

یک کار دیگه هم میشه انجام داد، الان پلتفرم x99 با 5820 بگیرید بعدا به پردازنده قویتر ارتقاء بدینش.

در ضمن یکی از بهترین اشخاصی که میتونه جواب کاملا درستی به شما بده آقا فرجام ( Farjam‏ ‏) هستند چون از هر دو پلتفرم و پردازنده ها کار کردن و کاملا آشنا هستند.

لینک به دیدگاه

=))

z100 چیه؟

z170 ;)

و اینکه عزیزه من پردازنده های اینتل به دلیل رشد لاکپشتی هرسال عوض کردنشون پول دور ریختنه ;)

لینک به دیدگاه

ویرایش شد!

ویرایش شده توسط اشک سیاه
لینک به دیدگاه

=))

سلام

دوست عزیز با بودجه 9 ملیون میشه راحت پردازنده 5930k ,کارت 980ti و16 گیگ رم,مادربرد گیمینگ یا اورکلاک حرفه ای بست.

ویرایش شده توسط Intel 
لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز با بودجه 9 ملیون میشه راحت پردازنده 5930k ,کارت 980ti و16 گیگ رم,مادربرد گیمینگ یا اورکلاک حرفه ای بست.

دوست عزیز به علت خرید مانیتور و چندین هارد ssd و hdd و همچنن بلوری رایتر و.....جمع قطعات طوری میشه که بودجه با 5820k به حدود 10 میلیون میرسه که فعلا دیگه بیشتر از اون ندارم.

لینک به دیدگاه

اون دوستان درست گفتن، درست 5820 دو هسته بیشتر داره اما فرکانسش خیلی بایین هست بخاطر همین اگر بدون اورکلاک سنگین استفادش کنین اختلافش با 6700 کم هست.

یک کار دیگه هم میشه انجام داد، الان پلتفرم x99 با 5820 بگیرید بعدا به پردازنده قویتر ارتقاء بدینش.

در ضمن یکی از بهترین اشخاصی که میتونه جواب کاملا درستی به شما بده آقا فرجام ( Farjam‏ ‏) هستند چون از هر دو پلتفرم و پردازنده ها کار کردن و کاملا آشنا هستند.

یکی از دوستان عزیزی که باهاش مشورت کردم آقا فرجام بود که ایشون هم z170 رو پیشنهاد دادند در برابر 5820k و ایشون هم میگفتند مگر اورکلاک خوبی روی 5820k انجام بدید تا ارزش خرید داشته باشه وگرنه 6700k بهتره.

من اور میکنم ولی در حد کم.حداکثر مثلا 6700k رو از 4 به 4.5 شاید برسونم.

لینک به دیدگاه

یکی از دوستان عزیزی که باهاش مشورت کردم آقا فرجام بود که ایشون هم z170 رو پیشنهاد دادند در برابر 5820k و ایشون هم میگفتند مگر اورکلاک خوبی روی 5820k انجام بدید تا ارزش خرید داشته باشه وگرنه 6700k بهتره.

من اور میکنم ولی در حد کم.حداکثر مثلا 6700k رو از 4 به 4.5 شاید برسونم.

چه جالب، آقا فرجام هم دقیقا صحبت های من رو به شما گفتند.

پس درنگ نکنید و پلتفرم Z170 با پردازنده I7‎ ‎6700K‏ را ببندید.

سر فراز باشید.

لینک به دیدگاه

دوستان پس جمع بندی می کنم.اگر قرار باشه 5820k رو حداکثر تا 3.8ghz و 6700k رو هم حداکثر تا 4.5ghz اور کنم آیا با توجه به کاربری دوگانه ام 6700k برایم بهتر است؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز سی پی یو 6700k بهترین پرادازنده سری z محسوب میشه ولی 5820k تازه اولین پردازنده سری x99 هست وتازه روی برخی مادربورد ها قابلیت پشتیبانی از مدل های xeon رو هم داره، و قابلیت ارتقا در آینده رو خواهد داشت ضمن اینکه روی هر دو این پردازنده ها شما به زحمت و یا شاید اصلن نتونی بازی ای رو پیدا کنی که از همه توان سی پی یو استفاده کنه ولی قابل قابلیت مولتی تسکینگ سری x99 قابل مقایسه با سری z نیست.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز به علت خرید مانیتور و چندین هارد ssd و hdd و همچنن بلوری رایتر و.....جمع قطعات طوری میشه که بودجه با 5820k به حدود 10 میلیون میرسه که فعلا دیگه بیشتر از اون ندارم.

مادربرد  GIGABYTE X99-UD4 LGA2011-3 X99 Mainboard

پردازنده  Intel® Core i7-5930K Haswell-E Processor

رم  Gskill Ripjaws 4 16GB 4GBx4 2666Mhz CL15 DDR4 Ram

گرافیک  Zotac GTX 980 Ti AMP! Edition 6GB GDDR5

پاور  Antec TP-750C 80Plus Gold PSU

کیس  GREEN X3+ VIPER Case

هارد  WD Blue 1TB 64MB Buffer HDD + WD Green 3TB 64MB Buffer HDD

اس اس دی  2 تا  Samsung 850 EVO 120GB SATA3 SSD

دیسک درایو  Pioneer BDR-209EBK 128GB 16x Multilayer Blu-ray Writer

کولر پردازنده  DeepCool GAMER STORM Maelstrom 240 AiO Liquid CPU Cooler

مانیتور    Samsung S27D590 Plus 27inch PLS LED Monitor

شما با خرید این پردازنده تا 7 سال دیگه نیاز به ارتقا نخواهید داشت و میتوانید قویترین گرافیک ها را باهم SLI و Cross Fire کنید.

مجموع 9200

ویرایش شده توسط Intel 
لینک به دیدگاه

مادربرد  GIGABYTE X99-UD4 LGA2011-3 X99 Mainboard

پردازنده  Intel® Core i7-5930K Haswell-E Processor

رم  Gskill Ripjaws 4 16GB 4GBx4 2666Mhz CL15 DDR4 Ram

گرافیک  Zotac GTX 980 Ti AMP! Edition 6GB GDDR5

پاور  Antec TP-750C 80Plus Gold PSU

کیس  GREEN X3+ VIPER Case

هارد  WD Blue 1TB 64MB Buffer HDD+ WD Green 3TB 64MB Buffer HDD

اس اس دی  2 تا  Samsung 850 EVO 120GB SATA3 SSD

دیسک درایو  Pioneer BDR-209EBK 128GB 16x Multilayer Blu-ray Writer

کولر پردازنده  DeepCool GAMER STORM Maelstrom 240 AiO Liquid CPU Cooler

مانیتور    Samsung S27D590 Plus 27inch PLS LED Monitor

شما با خرید این پردازنده تا 7 سال دیگه نیاز به ارتقا نخواهید داشت و میتوانید قویترین گرافیک ها را باهم SLI و Cross Fire کنید.

مجموع 9200

دوست عزیز گرافیک رو حتما میخواهم زوتاک اکستریم بزارم نه زوتاک معمولی.پاور رو هم 1000 وات evga p2 supernova می خواهم بگذارم.(در آینده به احتمال زیاد دو تا زوتاک اکستریم 980ti رو می خواهم sli کنم و به چنین پاوری نیازمندم.)کیس رو هم حداقل x8 گرین می خواهم.در مورد هاردها به این نتیجه رسیدم کمی انتظارم رو بیارم پایین و یک هارد 2 ترا وسترن بلک بزارم و یک درایو ssd سامسونگ 500 گیگ مدل evo 850.دیسک درایو همین برند پایونر اما مدل x09 رو در نظر دارم.

کولر پردازنده هم ایر کولر نوکتوا u14s رو در نظر دارم.(یک دونه فن اضافه 12 یا 14 سانت هم میخواهم تو کیس جا بزنم)مانیتور هم دقیقا همین مانیتوری که شما گذاشتید.ضمن اینکه حتما یک پرینتر سه کاره سامسونگ هم می خواهم بگیرم به قیمت 320 تومان.

مادربرد و رم هم دقیقا همینایی که شما گفتید.خوب حالا اگر پردازنده رو 5930k بزارم جمعش حدود ده میلیون و هفتصد هزار تومان میشه البته با احتساب  هزینه اسمبل کردنش(100 تومان)

که اون هفتصد تومان اضافیش درد سر میشه. :(

تازه حتی اگر 5820k بزارم بازم 200 تومان از ده میلیون بیشتر میشه.که حالا اونو یک کاریش میشه کرد.

اما اگر کلا بحث اضافه کردن به هزینه باشه قطعا 5930k رو می بندم رو سیستم.شما اینطور فرض کن اصلا بحث اضافه بودجه نباشه.در اینصورت بین 5820k و 6700k با توجه به کاربری دوگانه من چی رو پیشنهاد می دی؟

لینک به دیدگاه

بنظر من حيفه اگه ميخواي اينقدر هزينه كني 5930 رو هر طوري هست بگير

ميتوني فعلا از ssd صرف نظر كني و در اينده اضافه كني

لینک به دیدگاه

دوست عزیز گرافیک رو حتما میخواهم زوتاک اکستریم بزارم نه زوتاک معمولی.پاور رو هم 1000 وات evga p2 supernova می خواهم بگذارم.(در آینده به احتمال زیاد دو تا زوتاک اکستریم 980ti رو می خواهم sli کنم و به چنین پاوری نیازمندم.)کیس رو هم حداقل x8 گرین می خواهم.در مورد هاردها به این نتیجه رسیدم کمی انتظارم رو بیارم پایین و یک هارد 2 ترا وسترن بلک بزارم و یک درایو ssd سامسونگ 500 گیگ مدل evo 850.دیسک درایو همین برند پایونر اما مدل x09 رو در نظر دارم.

کولر پردازنده هم ایر کولر نوکتوا u14s رو در نظر دارم.(یک دونه فن اضافه 12 یا 14 سانت هم میخواهم تو کیس جا بزنم)مانیتور هم دقیقا همین مانیتوری که شما گذاشتید.ضمن اینکه حتما یک پرینتر سه کاره سامسونگ هم می خواهم بگیرم به قیمت 320 تومان.

مادربرد و رم هم دقیقا همینایی که شما گفتید.خوب حالا اگر پردازنده رو 5930k بزارم جمعش حدود ده میلیون و هفتصد هزار تومان میشه البته با احتساب  هزینه اسمبل کردنش(100 تومان)

که اون هفتصد تومان اضافیش درد سر میشه. :(

تازه حتی اگر 5820k بزارم بازم 200 تومان از ده میلیون بیشتر میشه.که حالا اونو یک کاریش میشه کرد.

اما اگر کلا بحث اضافه کردن به هزینه باشه قطعا 5930k رو می بندم رو سیستم.شما اینطور فرض کن اصلا بحث اضافه بودجه نباشه.در اینصورت بین 5820k و 6700k با توجه به کاربری دوگانه من چی رو پیشنهاد می دی؟

حداکثر برای 2 تا گرافیک 980ti  پاور 850 وات کافیه .

اگه قراره مانیتور همین فول اچ دی رو برداری 1 دونه 980ti راحت تا 2  تا 3 سال بازی ها رو با رزولیشن و جزییات گرافیک بالا اجرا میکنه.و اگه میخوای دوتا 980ti اس ال ای کنی حتما باید پردازنده 5930 برداری و یه جاهایی اور کنی.

پیشنهاد من 5820 هست1-  4 مگ , کش بیشتر از 6700 داره 2- 6 هسته ای هست 3- مادربرد این سوکت از رم های کواد چنل پشتیبانی میکنه.

لینک به دیدگاه

بنظر من حيفه اگه ميخواي اينقدر هزينه كني 5930 رو هر طوري هست بگير

ميتوني فعلا از ssd صرف نظر كني و در اينده اضافه كني

اگر واقعا بدونم تا این حد 5930 نسبت به 5820 سرتره فعلا قید خرید مانیتور رو میزنم و اونو بعد می گیرم.اما بعضی دوستان گفته بودند برای سوکت x99 یا 5820k یا 5960x و بین این دو تا خرج بی خود هستش.

لینک به دیدگاه

اگه قراره مانیتور همین فول اچ دی رو برداری 1 دونه 980ti راحت تا 2  تا 3 سال بازی ها رو با رزولیشن و جزییات گرافیک بالا اجرا میکنه

زمانیکه دو تا 980ti رو sli بکنم قطعا مانیتور رو هم به 4k تغییر می دم.در سایت انرمکس و در قسمت محاسبه توان پاور برای سیستم درخواستی عدد 850 وات رو برای من محاسبه کرد(با احتساب sli دو تا 980ti) که خوب با توجه به اینکه همیشه باید کمی بیشتر از عدد اینگونه محاسبه ها توان رو در نظر بگیری من 1000 وات رو در نظر گرفتم.

لینک به دیدگاه

اگر واقعا بدونم تا این حد 5930 نسبت به 5820 سرتره فعلا قید خرید مانیتور رو میزنم و اونو بعد می گیرم.اما بعضی دوستان گفته بودند برای سوکت x99 یا 5820k یا 5960x و بین این دو تا خرج بی خود هستش

5960و5930 هردو دارای 40 pci lanes هستند که در اس ال ای و کراس کردن گیمینگ تفاوتی ندارند.مثلا شما قصد دارید 3 تا گرافیک رو اس ال ای کنید اولی روی 16x  دومی رو 16x  سومی رو8x راه اندازی میشه.16+16+8=40

ضمنا LAnes 5820 , بیست و هشت هست .

لینک به دیدگاه

زمانیکه دو تا 980ti رو sli بکنم قطعا مانیتور رو هم به 4k تغییر می دم.در سایت انرمکس و در قسمت محاسبه توان پاور برای سیستم درخواستی عدد 850 وات رو برای من محاسبه کرد(با احتساب sli دو تا 980ti) که خوب با توجه به اینکه همیشه باید کمی بیشتر از عدد اینگونه محاسبه ها توان رو در نظر بگیری من 1000 وات رو در نظر گرفتم.

واسه اینده نگری میتونی 1000 بگیری ولی برای این سیستم 850 با استاندارد خوب جوابگو هست.

لینک به دیدگاه

در خرید X99 شما فقط هزینه بیشتر میکنید برای اسلات های بیشتری که خالی خواهند ماند. آخه کی 64 گیگ رم میگذاره رو سیستم ؟  کی 4 تا گرافیک استفاده میکنه ؟

هرجوری حساب کنی Z170 بهتر هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...