رفتن به مطلب

z97 یا z170 مسئله این است .

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام . خسته نباشید به گیکی های عزیز

به نظرتون تا دو سال آینده برای بازی z97 مناسب است  یا z170  .

(گیم : متوسط ) . یه مقاله داشتم می خوندم دیدم نوشته ظ170 برتری چمشگیری نسبت به ظ97 نداره و همچینین ddr4 نسبت به ddr3 

لینک به دیدگاه

تا حدود پنج سال آینده هم میتونی با یه 4790k روی مادربرد z97 با خیال راحت بازی کنی . به خاطر تمرکز بازی ساز ها روی کنسول زیاد به فکر افزایش عجیب منابع پردازنده خور نیستند و تا حدی بازی رو سنگین میسازن که کنسول هم راه بیاد و کنسول ها هم هنوز مونده تا نسل جدیدش بیاد . البته اگه تازه میخواین سیستم ببندین بهتره z170 باشه به خاطر پشتیبانی از نسل جدید پردازنده و رم 

ویرایش شده توسط bighero7
لینک به دیدگاه

ممنون چرا دوپهلو صحبت می کنی . من 3 تومان مبلغ دارم .اگه z170 بردارم مجبورم کارت 750it  بردارم اگه z97 میتونم 960 بردارم . 

نظرت چی ؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

دو پهلو نگفتم ، دارم میگم اگه از قبل سیستم z97 دارین همون توضیح ابتدایی ولی اگه قصد خرید سیستم تازه دارین مسلما z170 . در مورد کارت هم تفاوت زیادی باهم دارن میتونی کارت گرافیک 960 رو دسته دو بخرید .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگر شما 97 داری لازم نیست بری 170 بگیری  چون همین 97 تا چند سال جواب گو هست ولی اگر تازه میخوای بخری ، هر جوری حساب کنی 170 بهتر هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...