رفتن به مطلب

مشاوره خرید SSD

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام،

قصد خرید یک SSD خوب و عمری دارم مشخصات سیستم و نوع کاربری رو میگم لطفا راهنمایی کنید

بیشترین مورد استفاده اینترنت و گیم و آفیس هست ، مشکلی پیش میاد اگه گیمی که بیشترین استفاده رو ازش میکنم روی ssd بریزم ؟ (شنیدم را رایت زیاد سرعتش کم میشه این گیم هم زیاد آپدیت داره)

در حال حاضر 2 تا هارد 500 روی سیستم هست و پاورم 485a گرین هست پاور مشکلی پیش نمیاد براش اگه یه ssd با یه فن قوی بندازم ؟

ssd 850 evo با pro چه تفاوتی داره ؟ و آیا ساخت کره یا چینش تفاوتی دارن ؟

لینک به دیدگاه

بهترین گزینه evo 850 120 gb هست مدل pro فقط در 4k قوی تر هست و تفاوت زیادی برای شما نداره.

پاور شما اگر سالم باشه SSD بیشتر از هر قطعه دیگری برای شما عمر میکنه.

بقیه سوالات هم جوابشون رو نمیدونم.

لینک به دیدگاه

سلام،

قصد خرید یک SSD خوب و عمری دارم مشخصات سیستم و نوع کاربری رو میگم لطفا راهنمایی کنید

بیشترین مورد استفاده اینترنت و گیم و آفیس هست ، مشکلی پیش میاد اگه گیمی که بیشترین استفاده رو ازش میکنم روی ssd بریزم ؟ (شنیدم را رایت زیاد سرعتش کم میشه این گیم هم زیاد آپدیت داره)

در حال حاضر 2 تا هارد 500 روی سیستم هست و پاورم 485a گرین هست پاور مشکلی پیش نمیاد براش اگه یه ssd با یه فن قوی بندازم ؟

ssd 850 evo با pro چه تفاوتی داره ؟ و آیا ساخت کره یا چینش تفاوتی دارن ؟

با سلام.

بیشتر سوال هارو دوستمون پاسخ دادن

خیر به این زودی ها هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد درصورت استفاده ی صحیح و با خرید موردی مانند 850evo افت سرعت نخواهید داشت. حداقل درمورد بنده همچنان بنچمارک ها همانند روز نخست هستند.

pro در کاربری شما هیچ مزیتی نسبت به evo نداره و نیازی به هزینه ی اضافی نیست.

درمورد ساخت چین و کره متاسفانه اطلاعاتی ندارم.اما حساسیت نشون ندین چون ssd قطعه ای نیست که تفاوتی داشته باشه ساخت کجا بودنش.

موفق باشین.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

ممنون از پاسختون :) چطور میتونم مقدار مصرف هر قطعه رو که ببینم پاور جواب میده 3 تا هارد و یه dvd رام و 4 تا فن رو ...

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسختون :) چطور میتونم مقدار مصرف هر قطعه رو که ببینم پاور جواب میده 3 تا هارد و یه dvd رام و 4 تا فن رو ...

از سایت زیر میتونید مقدار مصرف سیستمتون رو محاسبه کنید :

http://outervision.com/power-supply-calculator

برید به قسمت Expert .فقط همه قطعات رو درست انتخاب کنید و پارامترهای متغیر آخر رو هم در نظر بگیرید .

لینک به دیدگاه

برادر برای گیم نیاز خاصی به خرید ssd نیس ولی بهترین کار خرید حداقل یه ۲۵۰ گیگ sad برای ویندوز و یه هارد برای گیم مثل بلک و یه هارد برای ورک استیشن مثل گرین

لینک به دیدگاه

برادر برای گیم نیاز خاصی به خرید ssd نیس ولی بهترین کار خرید حداقل یه ۲۵۰ گیگ sad برای ویندوز و یه هارد برای گیم مثل بلک و یه هارد برای ورک استیشن مثل گرین

بالاخره سالی یه بار بخوام یه طراحی هم بکنم با این هارد قدیمی من یه سال میکشه برنامش باز بشه :) گیم هم خیلی جدیدا لگ میزنه با این هارد ها پس یه ssd 120 برای ویندوز و یه گیم 5 گیگی بسه :)

لینک به دیدگاه

بالاخره سالی یه بار بخوام یه طراحی هم بکنم با این هارد قدیمی من یه سال میکشه برنامش باز بشه :) گیم هم خیلی جدیدا لگ میزنه با این هارد ها پس یه ssd 120 برای ویندوز و یه گیم 5 گیگی بسه :)

طول عمر SSD ها به ساعت روشن بودن و مقدار نوشتن روشون بستگی داره . روشن بودن رو که نمیتونید کاری بکنید . معمولا 1 میلیون ساعت میگن عمر میکنن . البته کمتر از اینها باید باشه . اون تو شرایط ایده آله . اگر هم عمرش کمتر باشه ، باز هم خیلی قبل از اینکه مشکلی پیش بیاد ، شما عوضش کردی . مقدار نوشتن روش رو هم میتونی کنترل کنی . تاپیک زیر رو بخون :

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=16272

اطلاعات خوبی داره .

اگر میخوای بازی روش نصب کنی مشکلی نیست . ولی سعی کن خیلی پاک نکنی و دوباره نصب کنی . به هر حال SSD رو میخری که استفاده کنی ، نه اینکه بذاری لای پر قو بعد بندازی کنار .

لینک به دیدگاه

طول عمر SSD ها به ساعت روشن بودن و مقدار نوشتن روشون بستگی داره . روشن بودن رو که نمیتونید کاری بکنید . معمولا 1 میلیون ساعت میگن عمر میکنن . البته کمتر از اینها باید باشه . اون تو شرایط ایده آله . اگر هم عمرش کمتر باشه ، باز هم خیلی قبل از اینکه مشکلی پیش بیاد ، شما عوضش کردی . مقدار نوشتن روش رو هم میتونی کنترل کنی . تاپیک زیر رو بخون :

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=16272

اطلاعات خوبی داره .

اگر میخوای بازی روش نصب کنی مشکلی نیست . ولی سعی کن خیلی پاک نکنی و دوباره نصب کنی . به هر حال SSD رو میخری که استفاده کنی ، نه اینکه بذاری لای پر قو بعد بندازی کنار .

ممنون ، قبلا مطالعه شده :) به نظر من اینقدر ها هم حساس نیست که میگن ... حالا براساس ساعت باشه عمرش مگه این هارد های معمولی که داریم عمر درست کردن برامون :) 1 میلیون ساعت زیادم هست :)

لینک به دیدگاه

ممنون ، قبلا مطالعه شده :) به نظر من اینقدر ها هم حساس نیست که میگن ... حالا براساس ساعت باشه عمرش مگه این هارد های معمولی که داریم عمر درست کردن برامون :) 1 میلیون ساعت زیادم هست :)

منظور من هم همینه که خیلی حساس نباش .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...