رفتن به مطلب

مشکل صداهای نویز عجیب مثل(زنبور) در کارت های جدید Nvida

اشتراک گذاری

Recommended Posts

به نام خدا

درود دوستان
قصد دارم در این تایپیک از تکنولوژی جدید nvida رو نمایی کنم

مطمعن هستم بیشتر کسای که کارشون گرافیک هست این مشکل میدونن اما این تایپیک زدم تا همه بدونن این صدا وجود داره و خیالشون راحت بشه چون حتی گارانتی ام نمیدونه

در کارت های جدید nvida geforce gtx 9XX
همشون در بازیها سنگین که بار بسیار زیادی روی کارت ایجاد میکنن یه صدای همانند زنبور تولید میکنن که مربوط به مدار های برقشون هست

شاید خیلی ها بگن برای ما صدا نمیده ولی اینطور نیست شاید به خاطر صدای زیاد کیستون که متوجه نمیشید
برای تست این کار وارد  بازی CoD Advanced Warfare بشید و در تنظیمات بالا در حد کارت خودتون اجرا کنید و فن های کیستون از کار بندازید و با دقت به کارت گوش دهید

میتونید از زنبور داخل کیستون لذت ببرید
اینم از تکنولوژی جدید انویدیا

لینک به دیدگاه

میتونید از زنبور داخل کیستون لذت ببرید

=))  =))  =))

لینک به دیدگاه

بهش میگن Coil Whine چیزه خاصی هم نیست 1 هفته بازی کنی گوشت عادت میکنه :D

لینک به دیدگاه

با سلام.

دوست من صدایی که میفرمایین به coil whine معروف هست و به nvidia محدود نیست و در amd هم وجود داره .بیشتر در قطعاتی مانند کارت گرافیک و پاور دیده میشه.بطور ساده و با ییان غیر فنی این صدا در اثر لرزش هایی که حاصل از عبور جریان از قطعات بخصوص کویل و سیم پیچ و خازن و امثال آن هست بوجود میاد و در فشار بیشتر بخصوص در fps های بالاتر از 300 این میزان صدا میتونه بیشتر باشه (به عنوان مثال در منوی برخی بازی ها)و میشه گفت کاملا شانسی هست که این صدا کم یا زیاد باشه یا اصلا شنیده نشه هرچند راهکارهایی برای رفع مشکل بخصوص در پاور هست مانند damping 

برای روشن شدن بهتر و مفهوم ساده شده وقابل فهم coil whine باید بگم در واقع به resonance ای گفته میشه که در اثر حرکت الکترون ها و جریان درون قطعات الکترونیکی موجب لرزش فیزیکی میشه که همونطور که مستحضر هستین صوت حاصل نوسان و ارتعاش هست و دلیل اینکه coil whine برای همه به یک میزان شنیده نمیشه این هست که محدودهٔ شنوایی انسان بین ۲۰ تا ۲۰۰۰۰ هرتز هست.و بنا به سلامت شنوایی ممکن هست شخصی حتی قادر به تشخیص 15khz هم نباشه.و این از بین رفتن coil whine در load های متفاوت یکی از دلیل هاش میتونه همین باشه چون همونطور که میدونین high pitched frequency محسوب میشه و میتونه از محدوده ی شنوایی خارج بشه  و در چند مورد تحقیق میکردم چند وقت پیش حتی با اورکلاک کارت گرافیک طبق ادعای خود شخص coil whine از میان رفته بود و شاید دلیلش همین خارج شدن از محدوده ی شنوایی بوده

https://en.wikipedia.org/wiki/Coil_noise

http://www.overclock.net/t/1094728/possible-fix-for-coil-whine این روش رو تست کنین شاید برای شما جواب داد البته احتمالش کم هست

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

در ضمن عادت کردن به همچین مشکلی منطقی نیست چون در دراز مدت روی اعصابتون تاثیر میگذاره. 

اگر با vsync و input lag ای که ایجاد میکنه مشکل دارین  با riva tuner که با msi afterburner هم نصب میشه و جدا هم میشه نصبش کرد سقف fps رو محدود کنید این نویز کمتر خواهد شد.

لینک به دیدگاه

در مورد پاور که خیلی وقته این مشکل بر طرف کردن و صدای شنیده نمیشه اگر م باشه واقعا قابل شنیدن نیست خیلی محسوس

در مورد کارت های amd من تست کردم اصلا صدای نمیده
فقط مدل های مثل 390 و290 شاید یه ویز ویزی بکن
اما nvida واقعا پروش زنبور و کندو عسل راه النداخته
:)
در ضمن نگران نباشید نیش و ندارند و نمیزنند

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز در هر کارت گرافیکی ممکن هستش این اتفاق بیوفته...

البته دلیل اصلی Coil Whine هم خازن های بی کیفیت یا درست لحیم نشده روی کارت گرافیک هستش، بستگی به مدار تغذیه گرافیکها ممکن هستش تو بعضی مدلهای گرافیک این اتفاق بیشتر بیوفته...

اگه بتونید خازن مورد نظر رو پیدا کنید و چسب روی اون بزنید، هم راه حل خوبی هستش...

ویرایش شده توسط tabitha
لینک به دیدگاه

من در گرافیک Zotac Gtx 970 4gb این مشکل رو داشتم  فقط هم در یک بازی صدا میداد ولی با G1  این مشکل رو ندارم.

به کیفیت هم مربوط میشه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فقط بعضی افراد قادر به شنیدن این صدا هستند دقیقا صدایی مثل صدای پشه کش هست 

مقداری چسب اکواریوم یا چسب چوب بزنید اگه خیلی حساس هستید

خودگارانتی هم میکنه اینکارو یک پاور کورسیر داشتم بردم گارانتی برام چسب سفید زد شبیه چسب چوب

لینک به دیدگاه

من چند شبه وقتی بازی میکنم  پشه ها میان پشت پنجره میخوان بیان تو
فکر کنم به خاطر همین صدا باشه :) :) :)

لینک به دیدگاه

برای بنده هم داره R9 270 یک صدای ویز ویز خاصی هست مثلا من میشنوم اما برادرم اصلا چیزی نمیشنوه از این صدا

لینک به دیدگاه

msi gtx 960 من که صدا نمیده چک کردم.اما به خاطر فن های vegas & apollish آبی شبها با کلی سوسک و ملخ و پشه کشتی میگیرم.گوشتمم خوشمزه نیست که نیش بزنن!!

لینک به دیدگاه

درود

صدا سیم پیچ داخل چوک هست عادیه.

بیشتر در کارت های گیگابایت شاهد این موضوع بودم.

راه حلی هم نداره باید تحمل کنید یا ببرید گارانتی.

یا اینکه روی چوک مربوطه رو دوستان گفتن چسب بزنید.

البته این مورد رو تست نکردم نمی دونم جواب بده یا نه.

خازن مگر صدا میده اخه ؟؟؟

ویرایش شده توسط Aliover
لینک به دیدگاه

درود

http://www.corsair.com/en/blog/2013/september/coil-whine توضیح ساده درمورد نویز در پاور و همچنین میانه های متن به بعد به نویز خازن ها پرداخته

http://www.designers-guide.org/design/bypassing.pdf  توضیح بسیار مفید وکاملا فنی درمورد نویز در پاور و راه های برطرف کردن

http://www.fairchildsemi.com/an/AN/AN-4148.pdf  چند راه رفع نویز در برخی شرایط و برای قطعات مختلف از جمله ترانسفورمر و همچنین اشاره ای به خازن هم شده.

http://www.edn.com/design/components-and-packaging/4364020/Reduce-acoustic-noise-from-capacitors توضیح درمورد اینکه چطور خصوصیت پیزوالکتریک خازن سرامیکی میتونه موجب تولید نویز بشه و راه حل

همچنین خازنهایی که به اصطلاح دارای نشتی هستند (leaking capacitor) هم نویز تولید میکنند.

لینک به دیدگاه

من کیسم قبلا پایینه میز بود این صدا رو نمیشنیدم :)

اما از وقتی کیسو اوردم بالای میز میشنوم  :mad:

هرچی فریم بیشترم میگیرم بیشتر میشه صدا   ~x(

گرافیک هم Sapphire 7770Ghz edition

ویرایش شده توسط sohrab zar
لینک به دیدگاه

بدترین مثال برای این تاپیک می خونه RADEON HD 7990 باشه

واقعا در بعضی بازی ها

و بعضی برندها این صدا کر کننده می شه !!!

بازم می گم بعضی

لینک به دیدگاه

سلام

با این حساب یعنی کدوم برند هم بهترن و صدا نمیدن یا کمتر صدا میدن؟

اخه میخوام 9xx یا r9 xxx بگیرم

مرسی

لینک به دیدگاه

سلام 

این صدا همیشه همراه کارت های گرافیک بوده و هست ریطی هم به برند و سازنده نداره صدا جریان ازمدار تغذیه کارت هست

کارت من اوایل خیلی صدا می داد بعد متوجه شدم کارت به دلیل سنگینی یکم خم شده یه پایه براش درست کردم زیرش گذاشتم الان دیگه خیلی صداش کم شده فقط تو مواقعی که فریم از 150 بیشتر بشه این صدا رو میده مثلا تو منو بازی ها یا تست  های گرافیک.

لینک به دیدگاه

منم تو 5850 يه مدت صدا داشتم بعد چند روز خوب شد.

لینک به دیدگاه

عزیز در هر کارت گرافیکی ممکن هستش این اتفاق بیوفته...

البته دلیل اصلی Coil Whine هم خازن های بی کیفیت یا درست لحیم نشده روی کارت گرافیک هستش، بستگی به مدار تغذیه گرافیکها ممکن هستش تو بعضی مدلهای گرافیک این اتفاق بیشتر بیوفته...

اگه بتونید خازن مورد نظر رو پیدا کنید و چسب روی اون بزنید، هم راه حل خوبی هستش...

درود

عزیزم خازن صدا نمیده ، چوک ها یا سیم پیچ ها هستند که صدا ایجاد می کنند ، اگر خازن درست روی کارت لحیم نشده باشه ، احتمال از بین رفتن مدار تغذیه یا حتی خود کارت هم هست یا ممکن هست که کارت زیر فشار کاری ناپایدار بشه ....

فقط بعضی افراد قادر به شنیدن این صدا هستند دقیقا صدایی مثل صدای پشه کش هست 

مقداری چسب اکواریوم یا چسب چوب بزنید اگه خیلی حساس هستید

خودگارانتی هم میکنه اینکارو یک پاور کورسیر داشتم بردم گارانتی برام چسب سفید زد شبیه چسب چوب

اون چسبی که می زنند چسب سیلیکون هست ، معمولا در مدارات الکترونیک از نمونه های سفید یا خاکستری استفاده می کنند ، نمونه قرمزش هم هست که تحمل گرمای زیادی رو داره و معمولا در مدارات صنعتی ازش استفاده میشه ....

درود

Like

http://www.corsair.com/en/blog/2013/september/coil-whine توضیح ساده درمورد نویز در پاور و همچنین میانه های متن به بعد به نویز خازن ها پرداخته

http://www.designers-guide.org/design/bypassing.pdf  توضیح بسیار مفید وکاملا فنی درمورد نویز در پاور و راه های برطرف کردن

http://www.fairchildsemi.com/an/AN/AN-4148.pdf  چند راه رفع نویز در برخی شرایط و برای قطعات مختلف از جمله ترانسفورمر و همچنین اشاره ای به خازن هم شده.

http://www.edn.com/design/components-and-packaging/4364020/Reduce-acoustic-noise-from-capacitors توضیح درمورد اینکه چطور خصوصیت پیزوالکتریک خازن سرامیکی میتونه موجب تولید نویز بشه و راه حل

همچنین خازنهایی که به اصطلاح دارای نشتی هستند (leaking capacitor) هم نویز تولید میکنند.

خازن میتونه باعث ایجاد صدای اضافی روی چوک ها بشه اما خودش صدا نمیده ، در صورتی خازن باعث ایجاد صدای اضافی میشه که خراب شده باشه ، ضمنا در مدار تغذیه VRM کارت های گرافیک از خازن های سرامیکی استفاده نمی کنند و از خازن های الکترولیتی استفاده می کنند ، در هر صورت هر چی تعداد فازهای مدار VRM بیشتر باشه فشار کمتری به چوک های خروجی مدار میاد و نویز کمتر میشه ( جریان بین چوک ها تقسیم میشه ) دوستانیکه به این مساله حساس هستند بهتره کارت هایی با فاز بندی قوی بگیرند ، ضمنا بعید میدونم با چسب زدن چوک های مدار VRM کارت گرافیک بشه نویزشونو گرفت چون چوک ها خودشون داخل یک محفظه هستند و سیم پیچ داخلشون هست اما زدنش ضرری نداره / یا حق

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

نمیدونم چرا تا یه ایراد یا مشکلی توی قطعات دوستان بوجود میاد سریع میچسبوننش به amd  یا nvidia

من فن هیچ کدوم نیستم و از هر دو برند هم داشتم و در آینده هم هر کارتی که با قیمت کمتر کیفیت و کارایی بیشتری بده همونو استفاده میکنم

اما در مورد این تاپیک

اول اینکه nvidia  کارت شما رو تولید نکرده و فقط چیپست محصول انویدیاس ( مگر اینکه کارتتون رفرنس باشه)

پس اگر مشکلی در کارت هست مربوط به برند سازنده برد هست

ضمن اینکه این ایراد میتونه روی هر کارتی اعم از amd  و nvidia  وجود داشته باشه پس درست نیست که بیایم بگیم ایراد جدید کارتهای انویدیا

بنده یه کارت 5870 گیگا داشتم که اگر کارت شما صدای زنبور میده کارت بنده صدای کندو میداد

بیام بگم amd  بده ؟ 

سعی کنیم بی طرفانه راجع به مسایل نظر بدیم و با ناآگاهی روی دید افراد تاثیر منفی نگذاریم

برای اینکه پستم بی ربط نباشه عرض میکنم اگر کارتتون گارانتی داره ببرید اونجا 

احتمال زیاد تعویض میشه

در هر صورت بابت گارانتی پول دادید و مجبور نیستید یه کارت مشکل دار رو تحمل کنید و باهاش کنار بیاید

موفق باشید

لینک به دیدگاه

درود

عزیزم خازن صدا نمیده ، چوک ها یا سیم پیچ ها هستند که صدا ایجاد می کنند ، اگر خازن درست روی کارت لحیم نشده باشه ، احتمال از بین رفتن مدار تغذیه یا حتی خود کارت هم هست یا ممکن هست که کارت زیر فشار کاری ناپایدار بشه ....

اون چسبی که می زنند چسب سیلیکون هست ، معمولا در مدارات الکترونیک از نمونه های سفید یا خاکستری استفاده می کنند ، نمونه قرمزش هم هست که تحمل گرمای زیادی رو داره و معمولا در مدارات صنعتی ازش استفاده میشه ....

Like

خازن میتونه باعث ایجاد صدای اضافی روی چوک ها بشه اما خودش صدا نمیده ، در صورتی خازن باعث ایجاد صدای اضافی میشه که خراب شده باشه ، ضمنا در مدار تغذیه VRM کارت های گرافیک از خازن های سرامیکی استفاده نمی کنند و از خازن های الکترولیتی استفاده می کنند ، در هر صورت هر چی تعداد فازهای مدار VRM بیشتر باشه فشار کمتری به چوک های خروجی مدار میاد و نویز کمتر میشه ( جریان بین چوک ها تقسیم میشه ) دوستانیکه به این مساله حساس هستند بهتره کارت هایی با فاز بندی قوی بگیرند ، ضمنا بعید میدونم با چسب زدن چوک های مدار VRM کارت گرافیک بشه نویزشونو گرفت چون چوک ها خودشون داخل یک محفظه هستند و سیم پیچ داخلشون هست اما زدنش ضرری نداره / یا حق

درست میفرمایین.توضیحات کلی هست و به کارت گرافیک محدود نیست.و به چسب زدن چوک هم در هیچ کدوم از موارد بنده اشاره نشده.اینکه خازن در پاور آیا میتونه خودش نویز ایجاد کنه براساس توضیحات corsair که جاهای دیگه بهش اشاره نشده http://www.corsair.com/en/blog/2013/september/coil-whine (لطفا به میانه ی متن بخش خازن مراجعه شود) اما در اینکه میتونه موجب ایجاد نویز بشه شکی نیست و دربرخی موارد با تعویضش whine از بین میره .خازن سرامیکی هم که خودش میتونه  نویز ایجاد کنه درواقع موجب میشه pcb به عنوان اسپیکر عمل کنه و راه حلش در توضیحات ارایه شده.

http://www.edn.com/design/components-and-packaging/4364020/Reduce-acoustic-noise-from-capacitors

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

نمیدونم چرا تا یه ایراد یا مشکلی توی قطعات دوستان بوجود میاد سریع میچسبوننش به amd  یا nvidia

من فن هیچ کدوم نیستم و از هر دو برند هم داشتم و در آینده هم هر کارتی که با قیمت کمتر کیفیت و کارایی بیشتری بده همونو استفاده میکنم

اما در مورد این تاپیک

اول اینکه nvidia  کارت شما رو تولید نکرده و فقط چیپست محصول انویدیاس ( مگر اینکه کارتتون رفرنس باشه)

پس اگر مشکلی در کارت هست مربوط به برند سازنده برد هست

ضمن اینکه این ایراد میتونه روی هر کارتی اعم از amd  و nvidia  وجود داشته باشه پس درست نیست که بیایم بگیم ایراد جدید کارتهای انویدیا

بنده یه کارت 5870 گیگا داشتم که اگر کارت شما صدای زنبور میده کارت بنده صدای کندو میداد

بیام بگم amd  بده ؟ 

سعی کنیم بی طرفانه راجع به مسایل نظر بدیم و با ناآگاهی روی دید افراد تاثیر منفی نگذاریم

برای اینکه پستم بی ربط نباشه عرض میکنم اگر کارتتون گارانتی داره ببرید اونجا 

احتمال زیاد تعویض میشه

در هر صورت بابت گارانتی پول دادید و مجبور نیستید یه کارت مشکل دار رو تحمل کنید و باهاش کنار بیاید

موفق باشید

این صدا معمولا توی over load ها توی بازی های سنگین به وجود میاد و هیچ گارانتی هم گرافیک رو با بازی تست نمیکنه و همچنین برنامه های تست گرافیک موجود رو هم قبول ندارن و یه چیز من دراوردی واسه خودشون دارن که فقط رفع مسعولیت کنن

البته منظورم کارانتی های داخلی هستش که فقط فکر چاپیدن و پول مفت گرفتن از مردم هستن 

زیاد روی گارانتی و خدمات رسانی شونحساب باز نکن دوست عزیز 

لینک به دیدگاه

این صدا معمولا توی over load ها توی بازی های سنگین به وجود میاد و هیچ گارانتی هم گرافیک رو با بازی تست نمیکنه و همچنین برنامه های تست گرافیک موجود رو هم قبول ندارن و یه چیز من دراوردی واسه خودشون دارن که فقط رفع مسعولیت کنن

البته منظورم کارانتی های داخلی هستش که فقط فکر چاپیدن و پول مفت گرفتن از مردم هستن

زیاد روی گارانتی و خدمات رسانی شونحساب باز نکن دوست عزیز

چون این مساله برای خودم پیش اومده بود عرض کردم

کارت خودم همین صدا رو میداد

آواژنگ تعویض کردن

لینک به دیدگاه

http://www.corsair.com/en/blog/2013/september/coil-whine توضیح ساده درمورد نویز در پاور و همچنین میانه های متن به بعد به نویز خازن ها پرداخته

http://www.designers-guide.org/design/bypassing.pdf توضیح بسیار مفید وکاملا فنی درمورد نویز در پاور و راه های برطرف کردن

http://www.fairchildsemi.com/an/AN/AN-4148.pdf چند راه رفع نویز در برخی شرایط و برای قطعات مختلف از جمله ترانسفورمر و همچنین اشاره ای به خازن هم شده.

http://www.edn.com/design/components-and-packaging/4364020/Reduce-acoustic-noise-from-capacitors توضیح درمورد اینکه چطور خصوصیت پیزوالکتریک خازن سرامیکی میتونه موجب تولید نویز بشه و راه حل

والا دوستمون توضیحات تکمیلی رو بیان کردن

یادمه یه کارت ۵۷۷۰ بایوستار داشتم اشغال بود

بعد دو سال چوک ها صدا میداد فیز ویز میکرد

کثیف بود گرفتم شستمش :دی موضوع برمیگرده به ۵ سال قبل

شستم و بعدش صدا چوک ها به طرز عجیبی قطع شد

شاید به خاطر گرد و خاک بین قطعات بوده باشه

اما تا به حال روی کارت های msi چنین صدایی نشنیدم.

حتیهمین ۷۹۷۰ لایتنینگ ۱۷ فازی که دارم هم ذره ای صدا نمیده چون ازچوک های بسیار با کیفیت sse درش استفاده شده

باقی کارت های msi سری ۷۰۰۰ هم که از چوک های سوپر فریت با هسته فریت استفاده شده که باز هم من صدای تا به حال نشنیدم

ویرایش شده توسط Aliover
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...